חוזרים, חוזרות והמלצות

eidan21416

New member
כל עוד

יש לך שכל , תאמין לי אתה רק תהנה , זה אחד המקומות היפים ! רק שמור על עצמך ....

מרב1234

New member
מותק כתבתי לך כבר על A.MAOS

לא נראה לי שיש עוד מה להוסיף עליו ואם יש לך עוד שאלות עליו או את רוצה תמונות של המלון תגידי :)

livnaky

New member
היי מותק... אני אשמח לתמונות

חברים שלי משגעים אותי שהם רוצים להחליחף את המלון ואי אפשר....... תודה

yanivzips

New member
את המלון הזה ראיתי מבחוץ

והוא ניראה בסדר גמור... רק אל תשכחי לטוס לבלות והכי חשוב לחזור בשלום עם עוד חוויה...

ya1697

New member
הערות לגבי הסיכום שלך

קנטקי כולל צ'יפס וקולה זה 3.80 פאונד המחיר הכי זול לארוחה שלמה באייס כן מביאים חותמות ביציאה לפחות לי הביאו והיתי שם פעמיים מי שלא הולך לקאסל זה כאילו לא היה בנאפה פשוט המקום הכי שווה שם!!!!

wonder1

New member
למה לא בן זוג?

למה אתה לא ממצליץ על בני זוג? אני פשוט מתכננת לנסוע עם חבר שלי...

A dirr

New member
זה מסוכן, המון פיתויים ופתחים לריב

אלא אם כן את לא קנאית שהוא יסתכל על בנות בלונדניות או את תסתכלי על בנים, יש המון דברים שיכולים להרוס את הטיול וסתם חבל. זה בזבוז לבוא עם בן זוג כי גם יותר מאופקים מאשר שהולכים לבד.

I t a M a R 1 1

New member
אםם פחות או יותר מסכים..

אחלה סיכום,ובמיוחד עם הקטנועים... כל מילה במקום,מה שכן חייב להביא שתייה מהבית כי מה שמוכרים שם לא מספיק,ועוד משהו אתה אמרת לא שווה להכנס לקסטל אני הייתי שם אחי אמרתי שאני צרפתי,וזה חלום,יש שם הכי הרבה כוסיות!!וגם די הרבה ישראלים!!מה שכן מפחיד שם רצח אבל המועדון שם הוא חלום!

Dragonite

New member
דווקא אלכוהול...

...היה מהדברים היחידים שעלו כמו בארץ. שוט של טקילה\וודקה\וכו' עלה פאונד ברוב הבארים, שזה בדיוק כמו פה בירושלים. בכל מקרה ברוב הלילות שתינו מדברים שהבאנו מהדיוטי פרי, אבל זה לא קריטי.

A dirr

New member
הרבה יותר מהארץ...

לפחות הקוקטלים עלו המון כסף.

yotam2909

New member
מה רע במלון?

אני טס למלון הזה עוד שבוע מה כל כך רע סתם שתכין אותי לא שזה משנה לי או משו אבל מה יש בחדר מבחינת טלויזיה מקרר אני יודע וגם אם זה מלון של ישראלים?

I t a M a R 1 1

New member
ככה...

מקרר קטן טלוויזיה ווטלפון בחלום השמיני... תביא שקעים לחשמל...מתאם אירופי נייר טוואלט ומגבות כי שם זה על הפנים תביא שתי מגבות אפילו מזגן חלש ביותר בתוספת תשלו של 200 שקל לשבוע!!

yotam2909

New member
מה עם בריכה ומיקום?

לפי מה שראיתי אז אין בריכה במלון.... אבל איך המיקום של המלון יחסית לסקוור ולים?? ולא איכפת לי שאין טלוויזיה זה לא מה שיהרוס לי תחופשה...

כבשלה

New member
אחלה סיכום

בדיוק באותו המלון שלי אני נוסעת מחר תודה רבה!!!

drgon

New member
שכחתי משהו קטן ןחשוב!!

כסף!!!- אני הבאתי לשם 260 יורו ו200 דולר ובסוף יצא שביזבתי רק 150 יורו בערך!!! וחייתי טוב (אכלתי במסעדות, קניתי מזכרות וכו') הדבר היחיד שלא עשיתי זה קצת יותר אטרקציות כמו הבאנג'י או הכדור המטורף שזה דברים שעולים הרבה כסף!

למעלה