לא לאלימות ב
אנשים

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ראיתי את זה עכשיו בגיא פינס../images/Emo45.gif

כל הכבוד
אני ממש שמחה שסופסוף הגענו לכבוד הזה, גם אם לא נזכה זה יהיה סבבה.

Dirty wings2

New member
ראיתי בחדשות../images/Emo3.gif../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

באמת כל הכבוד,הישג ישראלי נפלא
וגם הסרט,ואו הוא ממש מדהים.:O

JuSt My LuCk

New member
בנות אני צריכה חיבוק דחוףףף ../images/Emo7.gif

החיים שלי חרא כאילו ברצינות! אני שונאת את איך שאני נראית,אני כל הזמן מדוכאת בבית ספר,אני לא חושבת שיש לי חברים אמיתיים אולי 4 חברות אמיתיות וגם זה לא תמיד... אני רוצה ממש לבכות וזה כבר השבוע ה-3 ברצף שאני ככה.... (למרות שאתמול ושלשום היו ימים טובים XD) אני כל הזמן משקרת למורים שלי והברזתי מכמה שיעורים (ספורט ושל"ח.... ) וזה כל כך לא מתאים לי! חברה שלי התחילה לעשן והיא חתכה את עצמה פעמיים ואני לא יודעת מה להגיד לה בשביל שתפסיק(!!!) וגם היא חייבת ללכת לטיפולים למשהו והיא לא מוכנה ללכת ואני לא יודעת מה להגיד לה בשביל שתילךךךךךךךךךךךךךךךךךךך ואני מרגישה כאילו אני היחידה שאין לה חבר/ידיד ממש טוב(שהיו לי כמה...
) אני כל הזמן מרגישה בחוץ כזה... שלא באמת צריכים אותי, שאם נגיד יום אחד אני לא אבוא אף אחד לא ישים לב
אז קיצור.... חיבוק מישהי ?

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif אוו ../images/Emo201.gif

היא חותכת?!?!?!?!?!?!?! אמאלה
טוב בקשר לחברה או שתדברי עם המורים/יועצת/הורים שלה/עוד חברות כי זה נשמע לי ממש מפחיד :| וזה פסדר, גם לי אין חבר/ידיד ממש טוב
אבל מסתדרים! ותמיד תזכרי שיש לך אותנו, ושתמיד יש תקופות כאלה בחיים, אם תסתכלי טוב טוב לכל אחת היה פה נצלש חיבוקים XD אז הכל יסתדר, וזה בסך הכל תקופה רעה שתעבור בקרוב
מקווה שעזרתי D:

JuSt My LuCk

New member
תודה../images/Emo24.gif

ממש הייתי צריכה להתפרק קצת
וזה באמת מפחיד :-S היא כל הזמן רבה עם אמא שלה והיא עושה שטויות ואני יודעת למה היא מתנהגת ככה אני פשוט לא יודעת איך לגרום לה להפסיק
ואני לא יכולה ללכת ליועצת כי היא מפגרת
פעם אחת אני ועוד חברות הלכנו ואמרנו לה שחברה שלנו(אותה אחת דרך אגב) אנורקסית והיא אמרה לה הכל חוץ מאת השמות וגם כן בטח רק כי היא לא זכרה :-S ואמא שלה יודעת שהיא חתכה את עצמה רק לא יודעת מה לעשות עם זה
ובקשר לעצמי היום אני במצב רוח הרבה יותר טוב
תודה רבה רבה רבה אני מתה על הפורום הזה

AlmA XP

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif

אני כלכך מבינה למה את מתכוונת
אבל אל תדאגי, תמיד תזכרי שאחרי שמרגישים הרבה זמן רע ושום דבר לא הולך תמיד יקרה בסוף משהו טוב

Dirty wings2

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

גם אני עברתי את אותו דבר לא מזמן,חברים כל הזמן מתחלפים,באים והולכים,תנסי למצוא לך חברות חדשות ואת תראי שיהיה לך הרבה יותר טוב
ולגבי איך שאת נראת,כל אחת מרגישה בתוכה מכוערת,ואף אחד לא באמת שלמה עם המראה שלה,פשוט אל תסתכלי על החסרונות,תסתכלי רק על היתרונות,אין בן אדם מושלם ולעולם לא יהיה כזה,אבל כל אחד צריך למצוא בעצמו את הדברים הטובים ולא את הפגמים שבו. בהצלחה,ואם בא לך לדבר עוד,יש לי מסנג'ר D: [email protected]

JuSt My LuCk

New member
תודה ../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

אני אוהבת את חברות שלי אני לא רוצה להחליף אותן ...
אבל לפעמים הן עושות כאלו שטויות....ואני מפחדת להיגרר בסופו של דבר לתוך זה....כאילו פאק אני כמעט עישנתי אתמול :-O אני עצרתי את עצמי בסוף (תודה לאל XD ) אבל הייתי כל כך קרובה
ותודה
אני אאשר אותך
אבל אני לא ילדה דכאונית
חחחח XD רק בימים האחרונים
הרוב מעייפות XD (בית ספר הזה.....!)

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif

המון חיבוקים
חיבוק
תנסי בזכות ה-4 חברים האמיתיים שיש לך להיות שמחה ומאושרת בבצפר וזה ימשיך להשפיע עלייך בשאר החיים ... בקשר לילדה- אני ממש לא יודעת מה להגיד לך , אולי תספרי למישהו בשביל לעזור לה ? :\
יהיה טוב

גילולית

New member
../images/Emo207.gifלמישהי יש את השיר"הידעת" של הדורבנים?

למרות שלא נראה לי שלמישהי יש, אבל שווה לנסות

yael0000

New member
יש מצב../images/Emo211.gif

שאיי שםפ באחד הדיסקים שלי משנת מי יודע איזו

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifזה השיר שמושיקו רקד עליו בנולד לרקוד?

XDD איזה שיר חמודד)*&^%$
מצטרפת לבקשה:]]

גילולית

New member
../images/Emo207.gifכן חח בסוף אחרי 24 שעות שהתוכנת

הורדה שלי לא זזה, הוא החליט לרדת את אני אעלה לך:) *מעלה*ו

למעלה