לא לאלימות ב
אנשים

Dirty wings2

New member
אעעעעעעעD:../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

חיחי איזה חמודה אני סינג'רתי את ידיד שלי שיביא לך מחר את העיתון XD דיי איזה חמוד

McFly rullz

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo11.gifשאני אבין!../images/Emo11.gif../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

מה עם הפיק של בת' לעזאזל? אני מחכה בקוצר רוח כל היום. אז קדימב בוט-להעלות:) +
כי לי היה מקום בכותרת^_^

Dirty wings2

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo11.gif../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

XDDD בות אמורה לעלות את הפיק היום אני חושבת,כיאלו את שאר הפרקיםO:

butbut

New member
../images/Emo197.gif../images/Emo207.gif../images/Emo11.gifפאק, נמאס לי כבר.

נמאס לי מבית הספר לבנות בלבד
-דתי- אנטי-דמוקרטי שלי
.
נמאס לי ללבוש תחתונים ירוקים
נמאס לי ללבוש חזיות בצבעים כחול,לבן,שחור,וחום.
...תמיד רציתי לנסות שקוף
. נמאס לי לראות בננות
-הצורה שלהם סוטה ומעלה בי תחושות של אי-נעימות כללית, בכול בוקר. נמאס לי מהשיער של הארי שצומח במהירות מפחידה.
נמאס לי מהבנות בבית ספר
, ומן הבנות שחושקות בי בבית ספר
-שיבינו כבר שאני לא עוד אופצייה רגעית, יש לי רגשותXD. נמאס לי מן האב בית-הוא נחמד מידי
- יש לו חיוך של "בוקר-טוב-אני-אוהב-את-עבודתי-המדכאת-ואני-מאוד-נהה-ממנה-אם-לא-תחייכי-לי-עכשיו-אני-הירה-בך".ואז אני חייבת להפעיל את השרירים המפגרים של השפתיים
זה כבר נהיה כואב בזמן האחרון...בהסתבר בעובדה שהאב-בית נמצא בכול פינה בבית ספר, כולל השירותים
. נמאס לי מהשמיים האפורים שאני סובלת כול בוקר
. נמאס לי לקום בפאק**ג 6 בשביל ההסעה המחורבנת הזאת..
נמאס לי לבקש מההורים לגדל חזיר-ולקבל "לא" כתשובה
. נמאס לי מהאמרגנים של מקפליי שמחריכים את דני להתלבש כמו קבצן חסר-כסף
. נמאס לי מהכובע המפגר הזה שטום תוקע בכול פעם שאין לו כוח למרוח ג'ל בשיער שלו
נמאס לי לשתות מים
. נמאס לי שנוגעים לי בדברים
- ובדרך גם שוברים אותם. נמאס לי לאוכל שוקולד-פרה
- זה כבר לא מצחיק כול המשפטים האלה שהם שמים כדי לעודד אותי כשאני פותחת את האריזה הדיכאונית שלהם- זה רק מדכא אותי עוד יותר, ועוד לחשוב שהם בחרו בפרה
...המחשבה הראשונה שעולה לי לראש זה לשמוע את הפרה השטנית הזאת לוחשת "י'פרה! תאכלי אותי"..ישר אחרי זה כבר אין לה ראש
. לה ולכול הפרותת הקטנות שלה. נמאס לי מן הקור מסביב
-התחת שלי כבר מבחין בין הטמפרטורות שעולות ויורדות. נמאס לי מן החור באוזון-שמישהו פאק**ג יקום וינסה לעשות משהו עם זה
נמאס לי לסדר את השיער כול בוקר אותו הדבר
-אני דורשת שינוי
נמאס לי לראות "רוקדים-עם-כוכבים" ולהגיד "שיואו איך שהם ורקדים מוזר, סקס יבש ממש".
נמאס לי מהעירות של אמא שלי-זה מציק לי באוזן, זה כמו סוג של דבורה לא אמיתית
, ככה ההערות שלה נשמעות לי. נמאס לי מהממשלה הדפוקה שלנו
אני פאק**ג צריכה לקום ולעשות שם משהו
...XD דבר ראשון לירות בכולם שם
. נמאס לי מהמבטים המטומטמים שאנשים תוקעים בי
...בדרך כלל זה מבט של פאק-מי-זאת
-ומאיזה-כוכב-היא-נפלה
. נמאס לי מהחברות
. נאס לי מההורים
. נמאס לי מהמורים
. נמאס לי מהגרביים הלבנות שלי...במיוחד בגלל שהן לבנות-נמאס לי מהצבע הלבן.
נמאס לי מהשטן
. נמאס לי מהנעליים שלי
. נמאס לי מהצורת אצבעות רגליים שיש לי
הם דומות לחיילים במפקדה הצבאית הרוסית. נמאס לי לומר "פאק" ו
נמאס לי לריב עם המנהל על האורך של החצאית, מה זה באמת משנה לו אם אני מקפלת 5 סנטימטר
מה יעשה לו טוב בחיים אם אני אלך עם וילון
. נמאס לי מהשיעורים עם הרב-זה חופר-זה קודח-זה מציק-זה משעמם..ואח"כ אני גם ככה חוטפת שיחה אצל הפסיכולות על אנטי-שיתוף פעולה עם השאלה: "אז, בת-אל תגידי לכול הכיתה למה לפי דעתך את בתור יהודיה צריכה ללמוד כאן? ולא לדבר כול הזמן על הומואים, אנחנו הבנו כבר שאת חובבת שיחות כאלו".
והתשובה שלי שתמיד גורמת לשיערות בזקן שלו לסמור: "כי מכריחים אותי-וכן הומואים זה טוב".
והתשובה שלו שתמיד גורמת לי להרים גבה: "לא, תשובה לא נכונה!המואים-רע! בית ספר זה-טוב!.. את רוצה להיות כאן רק כי את רוצה, לרצות זה טוב, זו אחת התכונות הטובות שלך".
והתשובה שלי שגורמת לו לגחך גיחוך בכוונה: "אני רוצה לישון-והומואים זה מעולה!".
התשובה שלו שגורמת לי לפהק: "לישון זה בבית-אני לא מסכים איתך- אנחנו לא נפתח דיון כזה שוב. פעם שעברה אמרת לי שלסבית יכול להתחתן עם הומו".
התשובה שלי שסוגרת את הכול ועושה את ה-סוף- לכול הדו-שיח המטומטם הזה: "לא, אמרתי לך שלסביות והומואים לא מתחתנים, כי הם נמשכים אחד אל השני אבל בפרד. אבל מכריחים אותי להיות כאן".
התשובה שלו-"לסבי והומואית זה לא נמשך ביחד?". ><"..
נמאס לי להגיד נמאס לי
.
סוף.

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo126.gifובקשר לפיק-לא ממנו לא נמאס לי..

אבל יש לי בעיה של "לימודים". קיצ-קצ...אני לומדת למבחן בהיסטוריה. אולי מחר יהיה לי זמן להעלות אותו, אני מקווה. מקסימום יום חמישי-כרגיל. אגב הפיק נגמר ב-פרק 50.

mclola

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo90.gifגם את תקועה בכלא בנות?!../images/Emo9.gif

בואי נפתח מועדון...
XDD גמלי נמאס..בעיקר מהרב המטומטמם שלי..
(זה חטא לומר על רב שהוא מטומטם?!
) והתלבושת האחידה המז***ת שלו!! ומהעובדה שאני מרגישה כמו מצורעת כי אין בנים בבצפר..
אבל יהיה פסדר
אחרי רע תאמיד מגיע קצת טוב
יעל.

m i c k e y 15

New member
O M G

בוט!!!!!! מה נסגר איתךךךךךך?!
גמאני עכשיו בדיכאון ואני לא עושה ככה! זה בטח לקח לך שעות חח
הכל יהיה בסדר! את לא יכולה לבקשש לעבור מהביצפר הזה?! אני לא מבינה?@ זאת האופציה היחידה שם?! מה זה!
את יכולה להתקשר אליי ולדבר מתי שבא לך בוטי בוט
ואם זה לא בראש שלך את לא חייבת לפרסם תפרק היום
[יותר טוב בשביל העצבים שלי מועחעחעחה
]
זאת רק תקופה, היא תעבור, תקופות נועדו כדי לעבור..

butbut

New member
מיקיי../images/Emo99.gif...לר יודעת מה נסגר..חח ..זה עצוב

XD מה שהולך שם. וזה אפילו לא הסוף. שכחתי להוסיף גם מחזור. T___________T" נמאס לי מהצבע שלו, מהניסיון של "אולווידז" לעשות פד עם ריח נעים
כאילו פאק
מי צריך שתטיזו על זה כמה טיפות של בושם ותקראו לזה "בניחוח גן עדן|..זה לא גן עדן!! זה הולך לגיהנום. חח.. כן! זה האופציה היחידה שם!$%#$%#$.. נמאס לי להיות תקועה עם בנות כול החייםם זה מדכא אותי! ><" זה מוציא ממני את כול העצבים שקיימים בי!O____O אני אשתגעע!!$^$#^$% XDD סבבה
טנקס
LOL קודם כול נעבור ת'מבחן בהיסטוריה..ואז נפרסם X__________________________X

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDD../images/Emo23.gif

הרגת אותי עם הפדXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD קרועה שכמותך
בסדר,אני גם סובלת מזה.... אבל גם ככה אף בן לא יתקרב אליי אז זה לא משנה
אבל אל דאגי...אנחנו מדברות על בנים כל היוםXD>< ואממ...אם כ''כ רע...ואני מבינה אז תעברי בצפר... כל הקטע של חצאיות וזה
והמורים שמנסים לחנך טוב...הם לא יחנכו טוב>< וחברות..האממ><סתומות. יש לך חברות טובות יותר
אנחנו
אל תדאגי הכל יעבווווווור בשלום!!!! בהצלחה במבחן ו-וי לאב יו היר!!
33333> ובקשר לפיק.............

butbut

New member
מדברות על בנים../images/Emo35.gif...את יודעת מה קורה כשעובר

בן ליד הבית זפר...כולןןן...אבל כולןןן..בלי יוצא מן הכלל...מתחילים לנתח אותו ולצעוק ולשרוק לו ולהתלהב. וזה מגעילאותי!!! זה כאילו שהם לא ראו בן אף פעם בחיים.
><" מפחיד.

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifXDDDDDD:SS אני וחברות שלי כללל היוםם

אבל כל היום מדברות על בנים אם זה מקפליי אם זה מישו שאני די מחבבת אם זה סתם בנים XDDDDDDעלק בצפר דתי אבל איך זה אצלך?XDDDאת הולכת לתפילה בבוקר?
באלי לראות איך את עוברת יום בבצפר כזהXDD זה יהיה טווווווב
אה וגם יש לידנו ישיבה אז בנים לפעמים באים ואת מזהה לפי זה שיש מיליון בנות ליד השערOO -____-

butbut

New member
../images/Emo26.gifיום בחיים שלי../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif../images/Emo36.gifXD

6:00-מתעוררת.
6:45-אוכלת+עושה פן בפוני.
7:02-ההסעה מגיעה.
8:15-תפילת שחרית[בכיתה]-אני לא מתפללת אף פעם
...לא מסוגלת להתרכז בספר עם דפים מבלי שזה בא ממני בכוונה מתוך הלב-וזה לא בא כי הכריחו אותי כול השנים האלו. עכשיו כשאני ב-י"א- אני פשוט יושבת למציירת בזמן שכולן מתפללות.
8:45-שיעור ראשון+שיעור שני עד 10:00.
10:00-10:30 הפסקה גדולהXDD.. ואז היום ממשיך כרגיל כשיש שם פול שיעורים ריגלים ושיעורי רב. בשיעורי רב אני בדרך כלל נקראת "מפריעה"...כי כול דיבור נקרא הפרעה. אבל הם לא מבינים שאחרי שעה על הכיסא, הפה מתחיל לדבר מעצמו. XD קיצר..יואו זה מטיש היום שלי.. עד שעה 4:00 אני בבית ספר. ב-4:30 אני כבר בבית. XD

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifאוי||:היום שלך כמו שלי.-_____-../images/Emo26.gif

אני קמה בשש וחציXDD [בקושי רב
] 7 אני כבר על האוטבוס [איןןןןן לנו הסעה כי עיריית בני ברק החרא המסריחה שאין לה כסף לא מוכנה לנדב לנו כי אנחנו בבית סםר ברמת גן ובלה בלה בלה] עשרים לשמונה שיעור ראשון>< שמונה עשרים תפילה תתבית כנסת
חחח יש לנו בית כנסתXD לפחות יש לבצפר כסף>< ואז שיעור והפסקה של 20 דק'O_O [כל שיעור הוא 40 דק'] ואז בלה בלה בלה אותו דבר והכי מאוחר שלי זה ארבע בחמישי-____- ו3 וחצי>< אבל למי אכפת אני בקושי לומדתXDDD בהפסקות זה כיף כי אני עם חברה שלי מדברות על מקפליי [ד''א הכנו היום סרטון שהשמענו את פייב קולורס וצילמנו את הכפות רגליים שלנו שזזו לפי הקצבXDDDזה היה קורעעע...] ובקיצר אני באה לבצפר רק לחברות...לימודים זה סתם חרטאXD ויש לנו כל מיני פעיליות משעממות שהם לא מבינים שנמאס כברO__O אניוואי חפרתיXDD תתחברי לאייסיקיו
באלי לדבר איתךD=

butbut

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

הזוי כמוש לי. XD כן הפסקות זה הכי כייף.. ><".. פעילויות זה משמעם...בדרך כלל.. גם אותי. XD

למעלה