לא לאלימות ב
אנשים

m i c k e y 15

New member
ד"א בנות! לא אומרים יהי זכרו ברוך.....

אומרים R I P כי לגויים לא אומרים ככה והוא גוי
ככה שמעתי.

../images/Emo54.gifכה. ככה התעוררתי בבוקר.

סמס במנגינה של IGY (מענבר), והודעה של: "הית' לדג'ר מת!" אחלה דרך להתחיל בה את הבוקר.. >< קמתי ישר אחר כך, לא יכולתי להמשיך לישון.
מסכנה הבת שלו.

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo12.gifמה?!?!?!?!../images/Emo7.gifלאאאא הוא כזה מוכשר!><

אסור לו למוותתתתתתת איך מת?!?!?! לאלאלאלאלאל אהבתי אותווווווו בסיפורו של אבייירר לאלאלאלאלאאל הוא היה יפה מדי מכדי למות.||||: ממה הוא מת?!?!!?!? אמא אני עדיין בהלם.

JuSt My LuCk

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!

למהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמה למהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמה למהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמה למהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמה למהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמה למהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמה למהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמה למהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמה למהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמה למהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמה למהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמה למהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמה למהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמה????????????!!!!!!!!!!!!!!

Bleed for Me

New member
קראתי היום בבוקר בעיתון..

היה שחקן מעולה והשאיר מאחוריו בת קטנה,מתילדה..חבל,באמת שחבל..הוליווד התחרפנה..

m i c k e y 15

New member
אמרו שזה היה לא בכוונת תחילה[ יעני הוא לא רצה

להתאבד...] הוא היה חולה באיזה מחלה וכנראה שהוא לקח יותר מדיי כדורים? המשפחה שלו אמרה את זה

Bleed for Me

New member
אבל זאת לא פעם ראשונה..

כבר היו לו התמכרות לכדורים בעבר ולכי תדעי אם בגלל שככה הם אמרו זה נכון,אני ממש מרחמת על הבת שלו שצריכה לגדול עכשיו בלי אבא.. אין מה לעשות,המצב בהוליווד עכשיו הוא רחוק ממה שהיה בעבר ודברים כאלו כבר לא מפתיעים (היה את מקרה אנה ניקול סמית',אוון ווילסון שניסה להתאבד ובריטני ולינדזי שלא יפתיע בכלל אם יקרה להן משהו..) עצוב וחבל..

black rock star

New member
אל תשכחי את קורט קוביין../images/Emo103.gif

ומרלין מונרו שגם מתה בנסיבות מסתוריות

גילולית

New member
../images/Emo45.gifלפי מה שהבנתי היו לידו כדורים..

ןהמשפחה שלו אמרה שהוא היה חולה במשהו אבל אנילא יודעת מה כי זה היה באנגלית..אני מניחה שלא משהו רציני סתם משהו שדומה לשפעת... אוף איזה מעצבן כל פעם שאני נכנסת וקוראת אתת ההודעה שלי ואז ני מגיעה למת יש לי הרגשה נגעילה כזאת בבטן...

O0NoNi0O

New member
כדי למות מOD צריך הרבה יותר מטיפה יותר כדורים

ממה שבדרך כלל. כן, הייתה לו דלקת ריאות והכדורים היו עם מרשם ככה שהרופא שלו בטח אמר לו לקחת נניח; פעמיים ביום. אין מצב שהוא חשב שהוא לוקח רק כדי להרגיע שיעול, הוא לא ילד קטן, הוא מבין.

../images/Emo220.gifקראתי בצהריים..

זה לא נחמד לדעת כי אתה מת, אתה בכלל מת?אתה בטח חי, קיוויתי כי כל זה סיפור,כי כל זה שקר שמישהו ששונא אותך אמר,וזה עוד לא הגיע אליך,אליך ואל המשפחה שלך וקרובייך.. כי אתם סתם לא יודעים מזה.. ומישהו שכ"כ שונא אותך אמר כדי להכאיב לכולם.. אבל אני לאט לאט מתחילה להאמין כי זאת אמת,אך לא מעכלת זאת.. שחקנים כמוך..אתה מיוחד.. יהי זכרך ברוך. לדבר אליך בלשון עבר? זה לא הגיוני לי.. אני זוכרת שאני ואחים שלי ראינו סרט שהשתתפת בו וכל הזמן דיברנו לדמות שלך.. וכאילו זה לא סרט,זה המציאות עכשיו ואתה לא מקשיב.. אטום. אבל זה שקר.. יהי זכרך ברוך
לפני כמעט חודשיים אם אני לא טועה קאסי קלברט,גטריסט להקת האטרון הייטס נפטר משנתו..מהאסטמה אמרו תחילה עד בדיקות המעבדה שהודיעו כי הוא היה לוקח תרופות לטיפול בדיכאון ותרופות האלה עם סם ההרגעה והאסטמה לא הולכות יחד.. בקיצור, המוות חוגג בתקופה האחרונה בחו"ל ולא חסר גם בארץ. משהו קורה בעולם. משהו קורה. ולי נשאר לומר רק יהי זכרם ברוך

shakedy69

New member
../images/Emo207.gif מקפליי עזבו את החברת תקליטים שלהם!!

כן כן...הבנים אחרי 4 שנים ( או יותר...=/) החליטו שהגיע הזמן לעזוב את החברת תקליטים שלהם משום שהם לא היו מרוצים מהקידום שלהם והם לא ראו איך הם מתקדמים יצריתית ועושים את מה שהם אוהבים בזמן שהם תלוייים בחברת תקליטים. הבנים כרגע באוסטרליה נכון, הם כן מקליטים את האלבום ויהיה אלבום אבל לא בטוח שמיוניברסל סטודיו ( החברת תקליטים שלהם) הבנים רוצים לעבוד נטו על חומרים מקוריים שלהם ולהוציא החוצה דברים שלהם הם רוצים להרגיש חופשיים אחרי שהם לא אהבו את העיניין של הGH. אבלללללל שימו לב אל תקחו את זה כמשהו בטוח משום שזה לקוח מה SUN ככה ששום דבר לא בטוח עד שלא יוצאת הודעה רשמית של הלהקה ומנהלים. אם זה נכון..אני לא בטוחה שזה מהלך כולכך חכם.....=/

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo207.gifמעבירה את זה לכאן../images/Emo9.gif

השירשור שם ממש עמוס ולא נראה לי שהבנות יראו אותו..
ראש אחד נזכרו בהם[><]ורשמו עליהם משהו קטן.. אלבומים,פרסים ודאגי קשה לנו לעצור את התפרצות השמחה,אז ניתן לה לזרום: מקפליי עובדים על אלבום חדש!!! חברי הלהקה, שאינם מסוגלים לשבת בשקט אפילו לחצי דקה, לא הפסיקו לכתוב שירים במהלך סיבוב ההופעות האחרון שלהם, וייכנסו לאולפן ב-4 בפברואר. ההקלטות צפויות להימשך כחודשיים והאלבום הרביעי של מקפליי אמור להגיע אלינו במהלך הקיץ[הוא יהיה גם אצלנוו?!*שאלה שלי..XD] מה כבר יכול להיות יותר מרגש מזה? נגיד לכם מה: הלהקה זכתה בפרס "ההופעה החייה הטובה ביותר" בטקס פרסי המוזיקה"וירג'ן מדיה", שהתקיים לאחרונה באנגליה, וגברה בקטגוריה זו על תותחים כבדים כמו מיוז והפו פייטרז. דאגי פוינטר[] גם זכה בפרס "החתיך הכי שווה", אם זה מעניין אתכם. בקיצור טוב שנזכרו ואני ממש מקווה שהאלבום החדש יגיע אלינו. וכרגיל שמו את התמונה החרושה שלהם.שדני עם הבקבוק דאגי עושה פרצוץ ומאחור יש את הקיר משבצות..

white in Angel

New member
זה כול כך ברור.

דאגי הוא חתיך הכי שווה בעולם קראתי את זה בבוקר מחברה שלי שצועקת לי מהמזדרון של השכבה שלה.. (לנו לכיתות ט' אסור להיות בשטח של כיתות ז' או ח' ) בקיצור התיק שלי שוקל מליון קילו אמרתי למה מה?? ואז היא אומרת לי יש כתבה על מקפליי בואי תראי. המזל שלי שהיה בוקר אני קוראתי את הכתבה כשעלתי מהצד של כיתות ח' וכמעט הייתי מפספסת את השיעור הראשון שלי (צרפתית שיעור משעמם). ואמרתי לה אין שם טוקיו הוטל אז תבאי לי את הכתבה היא אמרה שהיא תביא לי אותה מחר כי היא עוד לא סיימה לקרוא את העיתון.......
איזה כיף..............

Dirty wings2

New member
\= ../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

טוב,לפחות הם רשמו עליהם משהו,אבל הם פאקינג צועדים בראש המצעד כבר כמה שבועות,קשה להקדיש כתבה? ולא להקדיש חצי מהעיתון לטוקיו הוטל או להיי סקול מיוזיקל 2[שכבר בא לי להקיא ממנו]. עיתון לגמרי מפגר,ואני בכלל לא נהנת כבר לקרוא אותו.

black rock star

New member
הו אני לא ראיתי את התמונה../images/Emo12.gif../images/Emo103.gif

נמנמ מישהי מחר תצטרך להביא לי את הגיליון

Dirty wings2

New member
ואו יום כל כך עצוב.../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

בנות יש לי להגיד דבר אחד, תעריכו את מה שיש לכן. אל תבכו על שטויות,יש דברים יותר כואבים. כמו מוות.לצערי הרב אחד הילדים מהשיכבה שלנו,אבא שלו נפטר. יום כלכך עצוב היה,ויהיו עוד הרבה כאלה.

shushka9

New member
../images/Emo60.gifאומייגד איפה את לומדת?

גם בשכבה שלי אבא של מישהו בכתה שלי נפטר אתמול.

למעלה