אני מי שמתחתיי אוהבת שוקולד.
I inbal287 New member 13/8/05 #21 ../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif אני../images/Emo9.gif מי שמתחתיי אוהבת שוקולד.
D DesertRose7 New member 13/8/05 #24 לי לא.. אבל אני מנסה להתחמק מהפסיכומטרי וזאת סיבה מספיק טובה! מי שמתחתי.. רואה אבודים
D DesertRose7 New member 13/8/05 #29 לפעמים.. כשיוצא.. ומיאמי הרבה יותר שווה!! הורשיו מי שמתחתיי אכלה צהריים כבר
P PunK RocK 1o1 New member 13/8/05 #30 אני לא! ניו יורק.. אהבתי את ספידי במיאמי אבל הוא מת ושתי הנשים גם מניו יורק וגם במיאמי נראות אותו הדבר מי שמתחתיי רואה מה בנים רוצים
אני לא! ניו יורק.. אהבתי את ספידי במיאמי אבל הוא מת ושתי הנשים גם מניו יורק וגם במיאמי נראות אותו הדבר מי שמתחתיי רואה מה בנים רוצים
D DesertRose7 New member 13/8/05 #31 ../images/Emo99.gif אני!! כן כשספיד מת זה היה כל כך עצוב (למרות שכבר ידעתי שזה יקרה) מיאמי הרבה יותר טוב ודינו.. מי שמתחתיי... הייתה בחופש בחו"ל או שתהיה
../images/Emo99.gif אני!! כן כשספיד מת זה היה כל כך עצוב (למרות שכבר ידעתי שזה יקרה) מיאמי הרבה יותר טוב ודינו.. מי שמתחתיי... הייתה בחופש בחו"ל או שתהיה
P PunK RocK 1o1 New member 13/8/05 #32 ממשיכה פה.. לפני שנה נחשב? לא! ניו יורק יותר טוב למי שמתחתיי יש אולסטאר
I inbal287 New member 13/8/05 #33 ../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif לי../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif [רק הרגע קמתי! ] למי שמתחתיי יש צלצול של באסטד בפלאפון.
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif לי../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif [רק הרגע קמתי! ] למי שמתחתיי יש צלצול של באסטד בפלאפון.
I inbal287 New member 13/8/05 #35 ../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif חח אני../images/Emo3.gif מי שמתחתיי חושבת שמסן רולז !
D DesertRose7 New member 13/8/05 #36 ברור!../images/Emo47.gif מי שמתחתי התאכזבה שJUST MY LUCK נדחה למרץ!!
L loner in love New member 13/8/05 #39 חחחחחחח אני כאילו רואה כשיוצא חחח אמממ למי שמתחתיי יש חוט צהוב על היד [מעניין אותי לדעת מי עדיין עם זה]
חחחחחחח אני כאילו רואה כשיוצא חחח אמממ למי שמתחתיי יש חוט צהוב על היד [מעניין אותי לדעת מי עדיין עם זה]
D DesertRose7 New member 13/8/05 #40 זה חמוד מאוד מאוד.. ומצחיק מי שמתחתיי... מתחמקת מהפסיכומטרי.. אה בעצם זאת אני.. מי שמתחתיי.. שומע רדיו?!
זה חמוד מאוד מאוד.. ומצחיק מי שמתחתיי... מתחמקת מהפסיכומטרי.. אה בעצם זאת אני.. מי שמתחתיי.. שומע רדיו?!