כשאני במכונית... מי שמתחתיי... ראה את הוואבקאם של מקפליי לייב?
L loner in love New member 13/8/05 #44 שחר גנבת לי!! ואני שומעת חח מי שמתחתיי ראתה כרגע 2 קליפים של מקפליי רצוץ בטלויזיה!!
B bustedit New member 14/8/05 #46 אני ראיתי 2 קליפים של מקפליי רצוף במחשב :/ חחחחחח אני לא חושבת שיש מישי שראתה או שתראה 2 קליפים של מקפליי רצוף בטלוזייה... למי שמתחתיי יש פירסינג/קעקוע
אני ראיתי 2 קליפים של מקפליי רצוף במחשב :/ חחחחחח אני לא חושבת שיש מישי שראתה או שתראה 2 קליפים של מקפליי רצוף בטלוזייה... למי שמתחתיי יש פירסינג/קעקוע
L loner in love New member 14/8/05 #47 אין לי אז תמשיכו מתחתיי כי אני חייבת לענות קודם כל התכוונתי *רצוף חח ואני ראיתי היה בהיטס קודם IBO וישר אחרי זה פינבול וויזרד
אין לי אז תמשיכו מתחתיי כי אני חייבת לענות קודם כל התכוונתי *רצוף חח ואני ראיתי היה בהיטס קודם IBO וישר אחרי זה פינבול וויזרד
B bustedit New member 14/8/05 #48 כיפלך ../images/Emo9.gif יאללה תמשיכו.. למי שמתחתיי יש פירסינג/קעקוע
D DesertRose7 New member 14/8/05 #51 זה נחשב אם יש לי חור למעלה?! אי אפשר לתקוע.. מי שמתחתיי... נמצאת בפורום של להקת בנים אחרת (כל להקה שיש בה בנים)
זה נחשב אם יש לי חור למעלה?! אי אפשר לתקוע.. מי שמתחתיי... נמצאת בפורום של להקת בנים אחרת (כל להקה שיש בה בנים)
L loner in love New member 14/8/05 #52 פייב.. באסטד... למי שמתחתיי [כי שחר גנבה לי קודם] עדיין יש את החוט הצהוב על היד
D DesertRose7 New member 14/8/05 #56 לי לי - תודה../images/Emo140.gif למי שמתחתי יש/יהיה בקרוב מאוד את הסינגל של ROTTF
B bustedit New member 14/8/05 #60 אנייייי (דיאט) חחחח למרות שאני שונאת דיאט לומשנה.. מי שמתחתיי שמעה ת'דיסק של לי ריאן
D DesertRose7 New member 14/8/05 #62 השבוע רק התחיל אבל שבוע שעבר אכלתי.. אין על פיצה טיים מי שמתחתיי.. אוהבת אתהמשחק הזה (כי אני כן)