איזה טע הזוי
מה שהולך פה, ממש אבל
החלום שלי על ליין לא היה בקטע של הזלת ריר, כי ליין זה לא כמו כריס, את לא רוצה לעשות אותו, פשוט מעניין אותך לשבת ולדבר איתו חודשיים רצוף ולשמוע מה יש לו להגיד.. (וואי, זה מזכיר לי משהו. אתם בטח מכירים את המשחק "מתחתנת/זורקת/שוכבת", ואם לא אז בקצרה- נותנים לך שלושה שמות של בנים (או בנות) ואתה צריך להגיד עם מי היית מתחתן, עם מי שוכב ואת מי זורק, אז נזכרתי שפעם מישהו אמר לי - "ליין, אדי וכריס". אני מניחה שפשוט ויתרתי על הנסיון למצוא קומבינציה הגיונית. בכל מקרה, חזרה לחלום.) היינו בטיול שנתי, וליין היה נראה כמו באנפלאגד, והוא דיבר עברית והיתה לידו מישהי ממש מגניבה ויפה וכוסית (מישהי שאני לא מכירה גם במציאות) וזה עשה לי המון רגשי נחיתות, אבל בכל זאת ניסיתי לדבר איתו על מוזיקה ועל החיים וכאלה, ואז הוא התחיל לרדת עלי על כל מיני דברים, בין השאר על זה שאני לא עושה הרואין ושאני לא מגניבה, ושאני מתלהבת מעצמי (?!) בזמן שהוא התלהב מעצמו. אח"כ ממש נעלבתי ממנו וממש התאכזבתי, כי וואלה, זה ליין סטיילי והכל, ציפיתי ממנו להיות אמ... אלוהים, בערך, והוא לא כל כך היה. אז הלכתי לטייל על איזה דשא שם, במקום של הטיול השנתי (שאגב, גם את המקום המצאתי לגמרי
) ואז היה לי טלפון וזה היה ליין, והוא התחיל להגיד שהוא מצטער ושהוא לא התכוון לצאת כזה אפס ואיפה אני ואם הוא יכול לבוא לשבת איתי בדשא, אז אני, כמובן, אמרתי שבכיף, ואז הוא בא וישב והיה הכי מגניב וחכם ומעניין, כמו שליין סטיילי אמור להיות. הקטע הכי מצחיק זה שכל החלום הוא היה עם המשקפי שמש של האנפלאגד, אבל השער לפעמים היה ורוד ולפעמים המקורי שלו. מוזר. זהו, לא יודעת. עד עכשיו הייתי חולמת רק על אדי וודר, עכשיו גם ליין. איזה כיף זה, לא?