פינת השבוע

לא סולח! את הכסףףףףף!!!!!

אולי הגבתי לי בתור הזדהות לכך שחוית השבוע של שנינו זה העצרת בכיכר היה גדול, אה?

Alice108

New member
היה ענק!!../images/Emo3.gif

ויכול להיות שראיתי אותך
כמעט בטוחה שראיתי
גם רציתי לשאול אותך אם היית שם ואז ראיתי שכתבת

אה וואללה? למה לא אמרת שם שלום? ../images/Emo3.gif

כדי שתהיי בטוחה- הייתי עם חולצה של אורפנד-לנד, ג'ינס, הייתי כל הזמן בקהל בהופעות ואף קיפצתי, הייתי עם תימני אחד.. והסתפרתי השבוע כך שהיתה לי תספורת קצת נאצית אז זה אני או לא?

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifלהלהלה=]

שיר השבוע של אליס: קווין אוף דה רודאו שיר השבוע לא של אליס: Foo Fighters - The Pretender אלבום השבוע: לאדעת אמן השבוע: ^ ספר השבוע: ^ סרט/סדרת השבוע: בהפרעה, זה ממש מצחיק XD מאכל השבוע: פיצה, עוגות, ממתקים, וופל בלגי במקס ברנר
חווית השבוע: יומולדת במשך שלושה ימים מדהימים, עצרת רבין, מפגש משהו רע שקרה השבוע: המפ כאבי אוזניים? חח תוכניות לשבוע הבא: אממ לא יודעת ציטוט השבוע: "גם אני יודעת להשתכשך בחברותא" "אני חצי עיראקית רבע משהו רבע משהו" - "מה עשו אותך באורגיה?" "מה זה שוקו חיבוק?" - "זה כזה שילדים מישראבלוג מזמינים" תמונת השבוע:

PsycHo GirL oO

New member
../images/Emo187.gifהו ג'ה! איזה קור!

שיר השבוע של אליס: Would שיר השבוע לא של אליס: As I Lay Dying - Reflection אלבום השבוע: Dire Straits - Brothers in arms .. סתם כי הוא חדש אצלי:) וכי אני חורשת עליו^^ אמן השבוע: לאדעת. P: ספר השבוע: נערה עם עגיל פנינה .. ועוד הייתי צריכה לשלוח למורה שלי מייל עם דו"ח קריאה על זה. פף. סרט/סדרת השבוע: חברים:) תמיד חברים! מאכל השבוע: המוןןןןןןןןןןןןן קרמבו. [שמנה.] חווית השבוע: דברים פה ושם:) משהו רע שקרה השבוע: אני מתה מקור.. תוכניות לשבוע הבא: להמשיך למות מקור. ציטוט השבוע: " לאכול רק אוכל בריא זה כמו לעשות סקס רק בשביל ילד " P: תמונת השבוע: סתם כי היא כוסית תותים:)

למעלה