פינת השבוע

.....

שיר השבוע של אליס: Nutshell שיר השבוע לא של אליס: acacia Avenue 22 של איירון מיידן אלבום השבוע: Alice In Chains - Jar Of Flies אמן השבוע: Alice IN Chains ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: צ'אק ולארי מאכל השבוע: פיצה חווית השבוע: 5 שעות ברצף טקן משהו רע שקרה השבוע: ---- תוכניות לשבוע הבא: ליהיות הרבה בבית ציטוט השבוע: כמה עוד תמונת השבוע:

יאללה מכבי!$%!#$

שיר השבוע של אליס: God Am שיר השבוע לא של אליס: Morning Bell-Radiohead אלבום השבוע: Kid A-Radiohead Who's Next-The Who אמן השבוע: Radiohead ספר השבוע: אבות אבותינו/איטאלו קלאווינו סרט/סדרת השבוע: משחק של מכבי מאכל השבוע: לחם פוקצ'ה מתוק חווית השבוע: הייתי בעיר וקנו לי נעליים חדשות במקום אלו ששיוו לי מראה של הומלס מרב קרעים משהו רע שקרה השבוע: תהיו חיוביים שאנטי שאנטי שאנטי תוכניות לשבוע הבא: סרט ציטוט השבוע: כל הדברים החכמים שאמרתי השבוע! תמונת השבוע: אני בתגובה המהירה

הייהיי:)

שיר השבוע של אליס: Bleed the freak. לגמרי. שיר השבוע לא של אליס: shadow on the sun- אודיו סלייב. נראה לי בעקבותיו החלום
אלבום השבוע: פייסליפט אמן השבוע: כריס? XD ספר השבוע: אותו אחד סרט/סדרת השבוע: בקושי ראיתי מאכל השבוע: נמנמ. חווית השבוע: החלום שחלמתי הלילה, שכריס בא לארץ, ועושה חזרות באולם שמגיעים אליו דרך הכניסה למעבדת כימיה אצלי בבצפר. הוא כמעט נופל מהמדרגות באולם בזמן החזרות, אבל אני מצילה אותוXDDD ואז הוא מוקיר לי תודה ונותן לי להשוויץ בו בכך שאני לוקחת אותו לבית שלי ואחותי מתלהבת ואנחנו מצטלמים, הוא חותם לי וזה.. אח. בחיים לא הולך לקרותXD משהו רע שקרה השבוע: מצד אחד אני.. מצד שני חברה טובה שלי. אבל היי, הכל בסוף הסתדר, זה הכי חשוב. תוכניות לשבוע הבא: לנוח, להשלים שעות שינה, לסיים כבר ת'ספר. ציטוט השבוע: לא זכור לי תמונת השבוע: אין לי כוח בחייאת><"

shirbowie

New member
איזה חלום מגניב ../images/Emo99.gif

אני מקנאה... וצריך לפתוח פורום "מזילות ריר על כריס קורנל",כי זה רוב מה שאנחנו עושות פה בזמן האחרון

shirbowie

New member
אתם באמת צריכים להמליץ לי על דיסקים טובים שלו

אני לא בקיאה במסתורי האיש המדהים הזה מספיק :]

אני אמליץ לך-

Soundgarden- Ultramega OK מ88' Louder Than Love מ89' Screaming Life/Fopp מ90' Badmotorfinger מ91' Superunknown מ94' Down On The Upside מ96' , ויש את A-Sides מ97', שעדיין מחכה לי שאקשיב לו:) יש כמובן את Temple Of The Dog, מ91', שבאמת, זה אחד הדברים הכי טובים שיצאו במוזיקה אי פעם, אבל אני מאמינה שאת מכירה. אם לא, תבקשי ממני (או ממישהו ) לספר לך את כל הסיפור AoudioSlave- Audioslave מ00' (או 02', אני לא בטוחה, אבל מה זה משנה.) Out of exile מ05' Revelations מ06' Chris Cornell לבד, Euphoria Morning מ99', ויש האומרים שזה מזכיר את ג'ף באקלי, וגם כריס אמר שהוא ממש הושפע ממנו וניסה להנציח אותו (או משהו) באלבום הזה, כי הם היו חברים ממש טובים Carry On מ07' זהו, יש לך את מה שאת צריכה כדי להכיר אותו מכל כיוון, ובכל סוג. ובאמת, אני מבטיחה לך, את הולכת להנות מזה.

../images/Emo45.gif

אופוריה מורנינג כזה מדהים
וגם טמפל אוף דה דוג, כמובן. מסאונדגארדן אני ממש ממליצה על Badmotorfinger

nothingman1

New member
אם צריך לבחור את פסגות היצירה שלו, אז-

Chris Cornell- Euphoria morning Soundgarden- Superunknown Temple of the dog- Temple of the dog Audioslave- Audioslave ככה זה מבחינתי, גם לפי הסדר שבו כתבתי

ברגועעע

שירי השבוע:WALK-פנתרה, יוזד-פיין אוף סילביישן, אטרקטיב-איטליז, רוקנרול-לדזפלין, צרות טובות-הגרובטרון אמן השבוע: איטליז סרט/סדרת השבוע: תיאום כוונות וחקירה מעבר לקוים (סרטים), קומי קומי (סידרה) מאכל השבוע: פלפל ממולא ברוטב עגבניות חווית השבוע: העצרת בכיכר משהו רע שקרה השבוע: לא זוכר תוכניות לשבוע הבא: ללמוד ולבלות ציטוט השבוע: אני: "אני כזה מגעיל, מאז ששמעתי ש***** הומו אז קשה לי להסתכל עליו" גרין: "תאמין לי שלו לא קשה להסתכל עליך....אבל משהו אחר קשה לו"

Alice108

New member
../images/Emo9.gif

שיר השבוע של אליס: Don't Follow שיר השבוע לא של אליס: Shedding Skin, Jigsaw Falling Into Place אמן השבוע: פנתרה אולי.. סרט/סדרת השבוע: שנות השבעים, אלא מה?! מאכל השבוע: רבוקדו
סופסוף.. חווית השבוע: העצרת בכיכר רבין בת"א
משהו רע שקרה השבוע: הצטננתי
תוכניות לשבוע הבא: לצאת בגשם

Alice108

New member
פאק! למה הגבתי לחזקוש?!../images/Emo122.gif

מצטערת שפגעתי בך. מקווה שתסלח לי ביום מן הימים על רב טיפשותי. לא התכוונתי, באמת שלא. בחיים לא אעשה את זה שוב. בחיים לא אשאר ערה במשך שלושה ימים. ז"ל.

למעלה