שרשור בתי מלון

Wiiiip69

New member
ראיתי אותו רק מבחוץ...

הוא נראה די גדול ומרשים מבחוץ.... אבל המיקום שלו לא משהו בכלל.. הוא די קרוב למרינה אבל חוץ מזה אין משהו קרוב במיוחד אליו... בעצם כשאני חושב על זה נראה לי יש מאחוריו ממש הליכה של דקה וחצי איזה חוף אבל זה לא החוף שכל הישראלים הולכים אליו (ובצדק.. חוף קטלני, ניסי ביץ' קוראים לו) יש מול המלון מעבר לכביש איזה מקום שמשכירים אופנועים, אני לא זוכר את השם שלו אבל תתרחקו ממנו! הבן אדם שם גנב בן גנב ובכלל אני צריך לרשום פה כמה דברים להזהיר למה אנשים ממהרים לקנוס ישראלים בקפריסין בכל מיני דברים והמשטרה עוזרת להם אם את הולכת למלון הזה אז בבקשה תרשמי לי את השם של המקום שמשכירים את האופנועים שם מול המלון אני צריך אותו... תודה רבה

CBF600

New member
ANTHEA - מעולה, מיקום טוב, רמה טובה

נמצא על הכביש הראשי של איה נאפה, מאד קרוב למרכז, יחסית למלון דירות הוא עסקה טובה (תלוי במחיר שקיבלתם). המלון עצמו גדול, ומשתרע למעשה על מספר בנינים. כדאי לבקש את האחוריים, הם פחות המוניים. במלון גם פאב נחמד, ויש מספר בריכות שחייה.

Omergol5

New member
אם אנ ימתחת ל18....

מוכרים שם אלכוהול לילדים מתחת ל18? ויש מועדונים שאסור להכנס מתחת לגיל 18?

CBF600

New member
פיליפיאנה

העובדים הזרים מהתחנה המרכזית בלת אהיה לא היו מוכנים לגור שם. כמו חדרי השירותים במועדונים קטסטרופה אמיתית, לא למגורי אדם !!!!!!!!!!!!!

ביגמאמה

New member
מה?????

די אתה מבאס טילים... סגרתי דיל למלון הזה...מה הוא באמת כזה נורא?? היית שם?

CBF600

New member
הייתי שם (כמובן לא ישנתי שם)

מיקום באמת חזק מאד, אבל גם בעייתי. הלובי שלו הוא מעין בר/מועדון לילה/פאב תחליט לבד. קח שק שינה לחוף הים.

CBF600

New member
מלון 2/1 כוכבים במרכז, לא רע בכלל

יחסית לשאר בתי הדירות לצעירים. בעלים בחור צעיר ונחמד, הוא "משלנו" המלון ממוקם ממש הכי במרכז, ליד הצומת המרכזית של איה נאפה. קרוב למרינה ולמרכזי הבילוי

krina

New member
אחלה מלון

הוא קטנטן, נמצא הכי קרוב לים, אבל נגיש ביותר למרכז. מה שכן- הבעלים הוא מותק של בן אדם, אבל ח~ם אש על ישראלים, כי כל הח'ברה שהיא פה בזמן האחרון הביאו לו את הקריז. אז ממש כדאי להזהר ממנו. המלון מומלץ בחום, לפחות כי, בניגוד לשאר בתי המלון- המזגן בו חינם. ויש בריכה.

Dragonite

New member
פיליפיאנה...

חזרתי משם אתמול. בסה"כ המלון כנראה באמת מהפחות טובים בנאפה, ואם אפשר עדיף למצוא דיל במלון אחר. אנחנו הלכנו לשם כי פשוט לא מצאנו שום דבר אחר - ויש מלונות\בתי דירות יותר טובים באותו מחיר, כל עוד מזמינים מספיק זמן מראש. ובכל זאת - הופתענו ממש לטובה, ובמעט זמן שבילינו במלון היה אחלה. בישלנו בחדרים, אכלנו בלובי, יש באר נחמד במלון שישבנו בו בכמה מהלילות. מזגן עולה 3 פאונד לחדר ללילה (30 שקל), כספת עלתה 5 פאונד לכל הטיול. המיקום של המלון הוא אחד הצדדים החזקים שלו - בדיוק לפני שורה ארוכה של בארים, בדיוק מול הסופר (וכמה חנויות מזכרות), ופחות מ-5 דקות הליכה לסקוור. הרגנו 6 ג'וגים במשך השבוע שלנו שם
, אבל חוץ מזה באמת שהיה בסדר, ומלון יותר טוב לא היה עושה את הנסיעה שלנו יותר טובה (וזה קטע חשוב). בקשר לשאלה השניה שלך - בשום מקום לא ביקשו תעודת זהות או משהו בסגנון, ולחלק מאיתנו לא היה עדיין 18 (לי יש בפסטמבר). אם אתה נראה צעיר באופן בולט אולי כדאי לך לא להתגלח כמה ימים או משהו כזה, לייתר בטחון.

pot222

New member
מלון קורנליה

הייתי שם לפני שנתיים חברים שלי היו במלון הזה וזה נראה לי אחלה מלון 3 בחדר - בריכה (שנסגרת נראה לי מתישהו בערב) יש מקרר, נראה לי שיש מזגן. חוץ מזה המלון הזה נמצא דקה מאיפה שכל המועדונים ואיזה 5 דקות מהחוף הקרוב (אם אני זוכר נכון). מה-nissi beach זה קצת יותר רחוק - איזה 15-20 דקות הליכה נראה לי אבל בשביל זה אפשר להשכיר טוסטוסים או לתפוס טרמפים

CBF600

New member
מלון 1* כוכב אחד במרכז

יהיה רועש מאד, סביר יחסית לשאר מלונות הדירות

למעלה