שרשור בתי מלון

סבבה

אני הייתי במלון לפני שבועיים-שלושה באופן כללי המלון נחמד - לא מפואר או משהו כזה, 3 כוכבים בסה"כ יש בו ארוחת בוקר, בריכה וכו' הוא לא איזה מציאה, אבל מצד שני זה ממש לא קריטי כי באיה נאפה לא מבזבזים את הזמן בלהיות במלון בכל מקרה, היתרון העצום שלו הוא הוא שהוא נמצא בדיוק בין הים לבין מרכז העיר - מרחקי הליכה קצרים יחסית, לא צריך בכלל להשכיר טוסטוסים או כלי רכב אחרים, זה מה שגרם לי להיות כ"כ מרוצה ממנו תהנה :) אגב, יש בצמוד אליו מועדון חשפנות בשם "מולאן רוז'" שמפרסם את עצמו באמצעות בלון צ'פלין, דבר שועזר לאתר את המלון מכל מקום בעיר

את מדברת על הtsokkos holiday נכון?

כי יש בקפריסין 2 מלונות עם השם טסוקוס. אני הוכלת להיות שם ב24 - מה את יכולה לספר עוד על המלון? יש הרבה תיירים\ישראלים? איך היחס לישראלים? איך הדירות סטודיו (ל4) - לא מצאתי תמונות שלהן באינטרנט! תודה מראש
שוקו.

ולא ידוע לך כלום על בית הדירות?

אני יודעת רק דאותה חברה - tsokkos - מפעילה את שניהם. כל דבר שידוע לך על המלון ממש יעזור לי!

כבשלה

New member
שאלה

יש מטבחון בתוך החדרים? אני פשוט הבנתי שהמחרים די יקרים וחשבתי להכין שם אוכל או משו כאילו פסטות.. במלון 3 כוכבים לא בדירות. ואם אין ואני מביאה כיריים חשמליות (כאילו ניידות) מותר לבשל?

eila4ever

New member
המלון

אם תדע פרטים על המלון אודה לך אם תשתף גם אותי אני אהיה שם יום ראשון איסיקיו 165660142

CBF600

New member
טסוקוס

מנהלים כ- 30 מלונות בקפריסין מלון דירות טסוקוס באיה נאפה לא רע יחסית לאחרים, מקום לינה בסיסי ביותר. ממוקם קרוב לחוף הניסי ביץ', קצת רחוק מהמרכז. המלון טסוקוס שהוא 3*, נמצא ממש במרכז, ולידד המרינה באיה נאפה. לא רע בכלל, ומומלץ מאד לצעירים.

ממש רחוק מהמרכז??

מה עוד ידוע לך עליו? יש שם סופר או איזה מקום זול בסביבה לקנות אוכל (מצרכים בסיסיים)?

CBF600

New member
עקרונית מלון דירות ענק בגודלו,

למעשה חיבור של שני פרוייקטים גדולים, המון מינימרקטים באיזור, לא לדאוג, זו פרנסתם. תנסה לבקש מהסוכן שישאשר לך את העסקה על EVABELLE, זהו מלון דירות תואם לטסוקוס, ומחובר אליו, ובבעלותו המלאה. הוא יותר חדיש ומודרני.

CBF600

New member
מלון נחמד לצעירים, דרגת כוכב אחד

במרכז על הצומת המרכזית, קרוב לכל מקום, אם הדיל בזול לך על זה.

על האש

New member
הוא התכוון לבית הדירות

אבל שוב זה כמעט אותו דבר,אותם תנאים,חדרים שונים :).

The Bugi

New member
אורטל מאוד חבל לי שאת לא מקשיבה

להצעות שלי. לאישה עם ילד אין מה לעשות באיה נאפה, יש מקומות מדהימים לא פחות שתהנו בהם פי אלף בהרבה פחות כסף.

למעלה