שרשור בתי מלון

idxxx

New member
חייב פרטים על מלון דירות מאוס, דחוף

בבקשה חבר'ה תעזרו לי, אני אמור לסגור את הדיל מחר ואני חייב לדעת פרטים על המלון, תודה מראש.

yael7587

New member
piere-ann

מישהו מכיר את המלון הזה בבקשה ויכול להגיד לי אם הוא קרוב למרכז? ואם הוא בכלל מתאים למגורים?

mytal07

New member
מי שמע על המלום הזה?

נכנסנו לאתר של 99 והחלטנו להזמין דרכם את הדיל לאיה נאפה. הבעיה היא שהמלון שהם מציעים לא מוכר לנו רשום שזה: TSOKKOS . שזה בעצם בית דירות משופץ. מי שיש לו מושג על בית המלון הזה בבקשה שיעזור לי, אני רוצה לדעת אם הוא קרוב לחוף או למרכז. תודה תודה ותודה על כל עזרה

Totemit

New member
שאלה

מי שמע על המלון טסוקוס הולידי ויכול לתת לי פרטים עליו?

מישהו היה שם??TASSKOS NAPA

מישהו שהיה במלון יכול לספר איך שם??? יש מזגן?? זה עולה כסף?? כמה רחוק זה מסקוור ומהחוף???

mytal07

New member
מכיר את המלון TSOKKOS

אני וחברות שלי רוצות לנסוע לאיה נאפה וחשבנו לנסוע דרך הדיל של 99 אסקייפ. המלון שהם מציעים זה בית דירות TSOKKOS. אם מישהו יודע איפה המלון נמצא(קרוב למרכז או לים) אם הוא טוב ואם בכלל הדיל שווה. אשמח לקבל תשובה

livnaky

New member
מאוס

בית דירות ברמת של 3 כוכבים סטנדרטי לחלוטין אל תצפה ליותר מידי מתאים לצעירים. קרוב לסקוור מרחק של עד 10 דקות וקצת רחוק מהחופים. אבל אפשר להסתדר. יש בו מטבחון בדירות עם כיריים ומקרר יש מזגן בחדר שינה שעולה בערך 20 פאונד לשבוע שלם. ויש מיטה נוספת שנפתחת מספה למיטה בסלון. ויש גם בריכה יש תמונה באתר של ארקיע... מתי אתם נוסעים אני אהיה שם ב- 2/8 חופשה נעימה

Talm1977

New member
כן

הייתי במלון הזה שנה שעברה, הוא ממוקם ממש על יד המקדונלדס, ז"א, 5 דקות הליכה מהסקוור, אך רבע שעה עשרים דקות מניסי. יש לו חוף פרטי, אך הוא עם אבנים ולא לעניין. המלון עצמו בסדר, צריך לשלם על מקרר, האוכל לא משהו. העדיפות על המלון תלוייה לאן את מעוניינת להגיע יותר מהר, לסקוור או לניסי. לנו היו אפניים ככה שלחוף נסענו ובערב הלכנו. אגב המלון ממש מול הלונה פארק של נאפה, ככה שבערבים, אם החדר פונה לעיר ולא לים, רואים את כל נאפה, הרבה אנשים ומוזיקה מהפארק, שמח. תהני!

אני נוסע אליו יום עוד שלשה ימים...

קבלי לינק: http://www.cyprushotelsguide.net/tsokkos_holiday_apts.shtml

mytal07

New member
../images/Emo51.gifתודה ועוד משהו.........

זה הבית דירות לא המלון.איך הגעת אליו דרך איזה דיל? אחרי שתחזור בבקשה ספר איך היה ואם בכלל שווה שם. אני מקווה שתהנה ותפול על בית מלון טוב.

yael7587

New member
לסקוור...!

וחואי המון המון המון תודה.. אז אתה ממליץ עליו? כאילו הוא סבבה?! :) תודה רבה רבה שוב! כמה משלמים על מזגןם יש לך מושג?

Talm1977

New member
תראי

המלון עצמו שקט מאוד כך שאם את מחפשת רעש ובלגאן וחברה צעירים לא תמצאי שם, בעיקר תיירים ותיירות, על מזגן לא משלמים, רק על המקרר. ממש בתחילת הרחוב שמוביל למלון יש חנות להשכרת אופניים עם אשה נחמדה מאוד! אני ממליץ.

בון 07

New member
זה מה שקראתי ...

וואלה אחי מה שהבנתי מהפורום זה בית דירות זין יש שם זוקים ומלא חרא ודוחפים לשם את כל הישראלים כמעט .. אבל וואלה אחי אל תתבאס יש מצב גם אני וכמה חברה באים לשם..

מה אתה מחרטט?

דווקא בפורום אמרו שזה מלון לא רע, והתנאים שם טובים...אז מה שיש שם הרבה ישראלים המלון עצמו במצב טוב.

1אניטוש

New member
מה אתם באים לשם בשביל המלון?

באים בשביל מסיבות ים בנים\בנות ולדפוק ת'ראששש המלון זה הדבר הכי פחות שצריך להיות חשוב. בכל מקרה שמעתי שהמלון דיי סבבה ומחר אני כבר יהיה במלון הזה אז כדאי לו באמת להיות סבבה:)

בון 07

New member
../images/Emo120.gifוואלה טעיתי

יאלה חברים נוסעים למאוס אני וכמה חברים שלי נוסעים לשם ב2.8 אז נראה אותכם ואם זה מקום זין אני יפרק את כל המלון ואת האלה בפורום שרשמו שהוא טוב..

למעלה