שרשור בתי מלון

d king1

New member
aeneas anex apartments

נהיה במלון הזה, אם למישהו יש מידע או שהיה שם אז בבקשה....

d king1

New member
אתה במלון או בדירות?

אנחנו נוסעים ב-8 ל-8 לדירות ב-470$. תגיד, אתה בטוח שמי שבדירות יכול להשתמש בבריכה במלון 5* ?

על האש

New member
אני בדירות

וכן אני בטוח,אבל בטוח רק לפי מה שכתוב באתר של ארקיע,ולפי מה שאמר לי סוכן הנסיעות,אחרת החיים של אותו סוכן הולכים להיות שחורים :).

the mania

New member
שאלהה דחופה עזרה בבקשה!!!

נפדקתי על ידי חבריי שאחרי תכנונים רבים הם לא יכולים ליסוע אז נשארנו שני ילדים. השאלה שלי היא איך המלונות שם האם הם קפדניים ורציניים או שנוכל לישון אצל חברים שלנו שהם גם באיה נאפה באותו זמן בלי שהמלון ישים לב ?? תודה על העזרה..

במלון שאני הייתי בו,

יכולת להיכנס חופשי ולישון עם חברים אני הייתי בmaos אבל נגיד במלון אחר שביקרתי בו, אסור היה לך להיכנס לחדרים בכלל. אז אל תסמוך על זה או משהו

אנטאה

תהר מי שרוצה לראות תמונות על המלון הזה מוזמן להכנס לאתר.. http://www.antheahotelapartments.com.cy ומי שמעוניין להתכתב איתי ואוליי להפגש ב7.8 באיה נאפה ... כי אני יהיה שם!!!.. 165170240

i r i t g

New member
כנסו....

אני טסה ב11.8 לאיה נאפה למלון anthrea יש למישהו מושג וכאלה??? מישהו היה בו איך שם??

asafs8

New member
היום חזרתי מanthea

אחלה מלון כעקרון .. קצת דופקים תישראלים כי תוקעים אותנו בחדרים מעבר לכביש בזמן שכל הבריטים בחדרים מסביב לבריכה אבל בקטנה .. כעקרון האנשים שם סבבה, יש שם פאב קריוקי, איזה 3 בריכות ולובי סבבה הוא ממש במרכז 3 דקות הליכה מהסקוור.. אבל איזה חצי שעה קצת יותר מהניסי ביץ' (שזה החוף המרכזי כעקרון) .. כעקרון אחלה מלון ולעומת מלונות אחרים שראיתי שם הוא סבבה לגמרי

asafs8

New member
האמת שאני לא יודע איזה אבל

זה חצי שעה הליכה מהניסי ביץ' בערך .. שזה החוף הכי טוב תשכירו אופנועים\תיקחו מונית בבוקר, ואחרהצהריים תחזרו ברגל ותעצרו בדרך לאכול משהו זה לא נורא ..

asafs8

New member
את לא יודעת כמה אני מקנא בךך :(

לחזור זה הדבר הכי מבאס בעולם

shayavr1

New member
מלונות טובים ../images/Emo41.gif

מישהו יכול להמליץ על מלונות טובים קרובים לסקוור?? הכוונה למלונות ברמה גבוהה יחסית... (אנחנו זוג) לא בתי דירות.. אגב, האנטאה זה מלון או בית דירות?

shayavr1

New member
כן בדקתי עליו

הבעייה שהוא רחוק מהמרכז נראה לי נלך על האנטאה...

למעלה