שרשור בתי מלון

unita

New member
למי שהיה במלון פיליפיאנה...

יש בחדרים מקרר? וקומקום חשמלי? (שעובד:) ) ואיזה עוד אבזור יש בחדרים?

benben30

New member
כמה שילתם על מלון אנטאה לכמה זמן

עכדיסיאגייגיעקרירקימנראא

dodliman2

New member
../images/Emo131.gifצריך עזרה דחוף..

הציעו לי דיל משתלם למלון מיין אפרטמנט משהו כזה ואני לא מכיר את המלון אבל יש לו מיקום בן זונה 500 מטר מהסקוור ו900 מניסי ביץ.. עכשיו מישהו שמע עליו ויכול לעזור לי בכך שיביא לי מידע על המלון כאילו אם הוא כזה בן זונה כמו או השהחברה נסיעות אומרת וא סתם זין.. תודה מראש

livnaky

New member
בכמה הדיל?

אני אישית לא שמעתי על המלון אבל אל תצפה ליותר מידי המיקום טוב יחסית סה"כ זה בית דירות מתאים לצעירים. מה שחשוב זה מיטה ומקלחת. תחפש ב-גוגל על איה נאפה בטוח תמצא משהו על המקום. ודרך אגב גם אני טסה ב- 2/8 באיזו טיסה?

yael7587

New member
פעם אחרונה ודי - מבטיחה!!!

מישהו שמע על המלון piere-ann? תודה רבה רבה :) איך הוא?[ אמרו לי שהוא קרוב לסקוור אבל רחוק מהניסי, לא נורא ;) אבל יש חוות דעת גרועות עליו?? תודה

שאלה לגבי מלון...

תקשיבו..אני טסה בקרוב לנאפה ואני ממש ממש רוצה לדעת אם המלון שסגרתי טוב... קוראים לו: Marikia tourist appartment אני ממש אודה לכם אם תפרטו לי (מי שההי בו כמובן)
מראש חחח :)

rona1233

New member
חשוב

מישהו מכיר את המלון מגדילני ויכול לתת פרטים על מיקום,תנאים וכד'..? תודה :)

rednoze

New member
חשוב עוד יותר

הייתי במגדליני... המלון עצמו... לא יודע.. לא משהו בכלל.. החדרים שלנו התפרקו(במקלחת התפרק מה שמחזיק את הברז... רגל במיטה היתה עקומה... חור בקיר מעל המזגן. הברז ב"מטבח" נשאר לי ביד כשניסינו לסובב אותו.... אין בריכה למלון... והבריכה שמשתמשים בה היא הבריכה של המלון של הבריטים ליד... והעיפו אותנו ממנה כמה פעמים ואמרו שאין כניסה בכלל לאנשים ממגדליני... אה.. הפרט הכי חשוב... זה מלון שיש בו רק! אבל רק! ישראלים...(לא ייתרון יותר מידי)

מייק'ס הוטל...5.8

אני וחברות שלי טסות ב5.8 לשבוע לאיה נאפה. המלון שלנו הוא מייק'ס הוטל..מייק'ס אפרטמנט משהו כזה מישהו שמע משהו? היה שם? תודה :)

shakky

New member
פיליפיאנה

מישהו יכול לספר לי על המלון "פיליפיאנה", ואולי גם בדרך, אם מישהו יודע על "מרינאפה"??? תודה.......

A dirr

New member
אחלה מקום...

כנס להודעה שלי תחת ההודעה של "החוויות מהטיול" הרחבתי שמה בקשר למקום.

rona1233

New member
אנטאה

מישהו מכיר את המלון? איך הוא? איך החדרים? התנאים?

למעלה