שרשור היכרות

MahazotZemer

New member
../images/Emo18.gifשרשור היכרות../images/Emo140.gif

תמלאו:
שם: גיל: אזור מגורים: סדרות מועדפות עליי: 5 דברים שלא ידעתם עליי: תחביבים: תכונות: אני גולש בפורומים: בקמונות:

MahazotZemer

New member
עונה :]

שם:שמוליק גיל:13 אזור מגורים:מרכז סדרות מועדפות עליי:שמינייה,אלופה,מועדון לילה 5 דברים שלא ידעתם עליי:אני שחקן,אני רווק :],התנשקתי 5 פעמים,שנה שעברה רבתי עם המורה שלי למדעים ובעקבות זה אני שונא מדעים
תחביבים:לשיר,לשחק,לשחק במחשב,לישון תכונות:רגיש,מצחיק,יוזם,פעיל אני גולש בפורומים:הפיג'מות,לירז צ'רכי בקמונות:האלופה 2,עוד כמה...

גליזה

New member
../images/Emo47.gifשולט מצידך

שם: גל גיל: 16 אזור מגורים: יבנה סדרות מועדפות עליי: עקרות בית נואשות (מחכה בקוצר רוח לעונה השלישית
). כנראה שהיו עוד ששכחתי, אני פשוט מפספסת את כולן בגלל המחשב
אה כן
השיר שלנו וזה? 5 דברים שלא ידעתם עליי: 1. הצבע האהוב עלי הוא כחול 2. אני רגישה ללקטוז (הסוכר שבחלב) ולא מפסיקה לאכול מוצרי חלב למרות הכל 3. השנה פרשתי ממגמת מחול כי לא הסתדרתי טוב עם העומס 4. אני אנמית 5. אני נורא אוהבת לכתוב תחביבים: לרכוב על סוסים לצאת עם חברות להתנחל בעזריאלי לרקוד (
$##$%#$%
|בוכה|) לכתוב לשמוע מוזיקה ללכת להופעות יש עוד מלא
תכונות: אמ..להרחיב עכשיו על תכונות וזה? זה לא ייגמר >< אבל אני משוגעת, קולנית וצווחנית
בעלת חוש הומור סוג ז'..
אני גולש בפורומים: או הו
שים לב לזה: שביעיסטים מארון 5 נגן ipod חלומות זיהוי שירים מידי פעם בפורום הביטלס סינרגיה מנהלת את כלבוטק מצעדים וביקורת מוזיקה רובי וויליאמס סקרים ושאלונים תיכוניסטים
בקיצור, לא קשה למצוא אותי בתפוז בקמונות: Driving Time Music SuperDisc מפטפטים עם סקייטי זייהו

MsUnderstood

New member
יא../images/Emo70.gifגמני אוהבת כחול../images/Emo70.gif

וכמה פורומים
מזכיר לי את הזמן שגם לי היה זמן

גליזה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif

אין לי זמן
זה בא על חשבון דברים חשובים יותר

MsUnderstood

New member
הינננננננננננננננני כאן

שם:דנה,המלכה בשבילכם
אזור מגורים:קיבוץ יגור
סדרות מועדפות עליי:וואי,אני כמעט לא רואה טלויזיה
5 דברים שלא ידעתם עליי: 1.אני חיילה בזמני הפנוי)חיילת למי שלא הבין 2.גם בצבא אני כל היום במחשב 3.יש לי את הטלפון של אסף הראל,נפגשתי איתו בעבר,אני והפורום שלי שמענו את תוכניותיו לעתיד וכמובן יש לי חתימה מאגניבה ממנו 4.פתחו את הפורום שהייתי בלילה בצבא ולא יכולתי לכתוב פה
והחודש רב"ט
5.אני דיקטטורית....אך נחמדה
תחביבים:מחשב
,לקרוא,לשיר-הדבר הבנאלים....ומחשב
ורובי
תכונות:תגלו בקרוב שיש לי שריטה עמוקה,ואין לי כוח להמשיך
אני גולש בפורומים:שלי...קיבוצניקים
פוליטיקה עולמית
בקמונות:אני לא
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Koala Girl

New member
עונה../images/Emo85.gif

שם: עדי גיל: 20 אזור מגורים: חולון סדרות מועדפות עליי: חברים(
,מועדון לילה 5 דברים שלא ידעתם עליי: כרגע לא נראה לי שאתם יודעים עלי משהו
תחביבים: יש הרבה.. תכונות:
אני גולש בפורומים: 819,360,1575 בקמונות: --

horse 1212

New member
עונה:)

שם:גלי. גיל:אעע.. אזור מגורים:קיבוץ נצר סרני
. סדרות מועדפות עליי:השמינייה:(,השיר שלנו(זה שמוקרן כל סופ"ש בערוץ 2 P=),האלופה. 5 דברים שלא ידעתם עליי:אני רוכבת על סוסים,אני אוהבת את RHCP!,אני קיבוצניקית,אני אשכנזייה לגמרי,יש לי 3 חתולים
. תחביבים:רכיבה על סוסים,מוזיקה,מחשב,טלוויזיה,גיטרה. תכונות:משוגעת(לפעמים),עצבנית(לפעמים),אוהבת לדבר,משתעממת מהר,ישירה. אני גולש בפורומים:ר"צ,קיבוצניקים,RHCP. בקמונות:שוק,ניסויים,מומלצים,ועוד המון.

להלהלההההלה.

שם: שקדגן גיל: 16 וקצת אזור מגורים: צפון סדרות מועדפות עליי: אהמ, השמינייה
ו..כל סדרה שנייה בערך
5 דברים שלא ידעתם עליי: -יש לי חור באוזן שמאל,אבל לא של עגיל. -יש לי מרובע של נקודותחן על לחי ימין. -יש לי צלקת מכלום מתחת לשפה. -אף פעם לא שברתי/פתחתי/עיוותתי שום חלק בגוף שלי. -אני נמית D: תחביבים: ציור. תכונות: ביישנית בעיקרץ אני גולש בפורומים: שביעסטים (
תבואו,תבואו,יש אחלה מנהלות!),ימי הולדת ומתנות,נולד לרקוד וכו' וכו'. בקמונות: מה"ת, הישרדות וכו' וכו'. מה נשמע????????

גליזה

New member
../images/Emo2.gif מאאאאאאאאגניב

פורום שמנוהל על ידי שתי אנמיות
סתם לא, לא כזה מגניב אבל שויין...

למעלה