שרשור היכרות

Wild Eye Joker

New member
גליז../images/Emo99.gif תחדשי על הפורום

וכל זה
גם פה את דופקת 600 הודעות ביום
?

Wild Eye Joker

New member
אה ו..עונה

שם: שיר גיל: 17 + אזור מגורים: צפון 5 דברים שלא ידעתם עליי: אבל אתם לא יודעים עליי כלום גם ככה
תחביבים: מוזיקה, ציור, טלויזיה תכונות: עקשנית
אני גולש בפורומים: שביעיסטים, זהות בדויה, אופנה אלטרנטיבית לפעמים, MCR לפעמים, ערוץ MTV2 ועוד

נמש164

New member
לא הספקתי ליפני../images/Emo9.gif עונה עכשיו

שם: דנה - בגלל שלמנהלת קוראים דנה אז אני נמש בשבילכם
גיל: 15 סדרות מועדפות עליי: לא ממש קבוע, כשיוצא אני רואה-תמיד מוצאים משו
5 דברים שלא ידעתם עליי: אממ, שאני זאת אני
יש לי נמשים (כמה מפתיע
) אני בת
יש לי כלב(או עגל ליתר דיוק) חתולה וארנבונת, יש לי חוש הומור וציניות של קיפוד מעוך
תחביבים: לקרוא, חיות
, מחשב, חברים, אממ כן אני די רגילה
תכונות: קופצנית והיפרקטיבית, רגישה, מיתעצבנת בקלות יתר (ליפעמים זה ממש רע
) וכרגע לא עולה לי עוד משהו
אני גולש בפורומים: כלבים, מסודרים, ומידי פעם קופצת לביקור בעוד כמה. בקמונות: כלבים מתוקים, דוגידוג, וזהו. לא ראיתי היום את כל הפרק

PollyannaFlower

New member
אני :)

שם: לינור גיל: 13 אזור מגורים: צפון סדרות מועדפות עליי: חברים, נמלטים, CSI, ורוניקה מארס, נשואים פלוס וכנראה גם מסודרים. 5 דברים שלא ידעתם עליי: 1. פצחתי בחרם אינדיבידואלי על "נולד לרוקד" כי הם העיפו את וובה
2. לא יודעת, אני עייפה ואין לי רעיונות
. תחביבים: גראפיקה, לקרוא, לצייר, לשמוע מוסיקה וכדומה... תכונות: תשאלו אחרים, לא אותי
אני גולש בפורומים: אוונסנס, איה כורם, קרן פלס בקמונות: אין ממש

בבון 04

New member
אהלן נעים מאוד בבון בבון 04

שם:אברהם גיל:17 אזור מגורים:רמת גן 5 דברים שלא ידעתם עלי:מעריץ של אסי כהן,חבר בלהקת הג'רפותת,חולה על MTV,רווק מבוקש ומתחנגל בשעות ההפסקה בין 2-4 עם חברי לתא. תכונות:רגיש,אמפתי,איכפתי,סובלני,מתחשב בזולת. אני גולש בפורמים:איה קורן,מיה בוסקילה וזכויות בעלי החים.

אניייי ../images/Emo13.gif

שם: נוי גיל: 14 אזור מגורים: תל אביב סדרות מועדפות עליי: נמלטים, אבודים (כבר עונהה שלישיתתתת
, השיר שלנו, עקרות בית נואשות-כשיש כוח וזמן, עשב השכן-כנ"ל 5 דברים שלא ידעתם עליי: לא שמישו יודע עלי משו... אבל בכל זאתת... אני מנגנת בגיטרה, אני כותבת ומלחינה שירים, אני משחקת טניס, אני אוהבת לשחק כדורעף ואת המחשב אני מחשיבה כבן משפחה-הוא ואני נורא דומים...
תחביבים: טניס, כדורעף, כדורסל, לראות סדרות במחשב-שונאת לראות אותם בטלוויזיה יש עוד מלא ואין לי כוחח לפרט...
תכונות:אני בישנית מאוודדדד... אני נורא צינית!! קצת יותר מידי... אבל לא נוראא.... אין לי הרבה תכונות שגיליתי אותן אצלי... אז יפסיק פה... אני גולשת בפורומים: השיר שלנו ואבודים בקמונות:אני לא.... זהווו סיימתי.... מקווה שמישו התעניין......ויש לי תחושה שלא...

חדשה וזה :]

שם: שלומצה O: גיל: 18 עוד חודש אזור מגורים: יבנה
סדרות מועדפות עליי: מה שרץ בHOT EXTRA ברגע שאני מדליקה ת'טלויזיה 5 דברים שלא ידעתם עליי: אתם לא מכירים אותי אז מה זה משנה?, אבל אם מישהו רוצה לדעת משהו שישאל... O: תחביבים: להסתובב ללא מטרה בת"א, להיות עם חבר ולישון. תכונות:אממ עקשנית בעיקר

בואי נגיד..

שסיימתי תיכון ממזמן D: וחוץ מזה אני חדשה פה וזה... אז לא הבנתי על מה את מדברת |:

למעלה