שרשור היכרות

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo9.gif

תמלאו: שם: ענבר גיל: 17 אזור מגורים: דרום סדרות מועדפות עליי: הישרדות
5 דברים שלא ידעתם עליי: פףף אין לי כוח עכשיו תחביבים: סוסים, מחשב, טלוויזיה, לשמוע מוזיקה, לישון.. תכונות: - אני גולש בפורומים: עברי לידר, שביעיסטים, נמרוד הראל.. בקמונות: יונתן פריג'
, ניסויים, כבר לא טרומפים..

../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

שם: סמדר גיל: כמעט 15 אזור מגורים: חיפה סדרות מועדפות עליי: השיר שלנו ומרחק נגיעה. 5 דברים שלא ידעתם עליי: אתם לא מכירים אותי
ולכן אכתוב סתם דברים עיקרייםXD 1. אני מטורפת על יעל שרוני
שגם משחקת במסודרים. 2. פגשתי אותה ארבע פעמים והיא התקשרה אלי פעם אחת. גו מיD: 3. חוץ מאושרי כהן, כל השחקנים הגברים שאני מעריכה בני 30+. 4. אני רוצה להיות שחקנית בערך מגיל 5, כשהבנתי מה זה בכלל שחקניתP: 5. אני צמחונית כבר כמעט שנה ותומכת בכל הפעילויות למען בע"ח. תחביבים: לשחק, לשיר [באמבטיה. מסכנים האנשים ששמעו אותי שרהXD], לחרוש על סרטונים של הש"ש עונה שנייה
תכונות: א, לא יודעת
לא מבינה בעניינים האלה. אני גולש בפורומים: השיר שלנו [מנהלתP:], יעל שרוני [מנהלתP:], סקרים ושאלונים ועוד כמה פורומים שאני קוראת בהם. בקמונות: לא גולשת בקומונות.

[אני מכחישה כל קשר לפורומיכאלהXD]

סתם
האמת שכחתי. זה ממש מוזר, אולי זו הסיבה שלא כותבים שם כלום >< אני דורשת להפוך את זה ל'פורום האנשים המעעגניבים שפעם צפו במיכאלה'

g a l4

New member
יש פורומים שכותבים בהם פחות ממנו../images/Emo3.gif

אם כבר... למה החזירו למיכאלה?זה לא היה מיכאלה ואפרת כהן?
*להיות קוראת סמויה ולכתוב פעם במאה שנה זה שולט!
*

חחחחחחח

זה היה רק לשבוע וחצי
אבל שיגענו את תפוז והם החזירו לנו בסוף חחחח את לא מעודכנת?
זה היה לפני שנה

g a l4

New member
אני מאלה שבדיליי../images/Emo6.gif

סתם אני לא נכנסת אליו הרבה אבל לפני כמה ימים ניכנסתי ושמתי לב שה"ואפרת כהן" נעלם

Mike Bucci

New member
אני ../images/Emo222.gif

שם: אלעד אלמקייס גיל: 14 וקצת אזור מגורים: שפלה סדרות מועדפות עליי: השמינייה, מועדון לילה, ארץ נהדרת, החברים של נאור. 5 דברים שלא ידעתם עליי: 1. אוהב לשמוע את עמיר בניון 2. אימצתי את האייקון
3. אני בכיתת מצויינות 4. מתאמן באייקידו (אומנות לחימה יפנית) 5. אוהב מאוד כימיה תחביבים: מחשב, אייקידו, כדורסל, טלוויזיה, תכונות: חכם, רגיש, אני גולש בפורומים: אומנויות לחימה קלאסיות, היאבקות, עמיר בניון בקמונות:W4E

MsUnderstood

New member
איכס כימיה../images/Emo70.gif

אל תקח את זה קשה
אבל כימיה זה איכסה
תגיע לבגרות של י"א ותבין

Mike Bucci

New member
למרות שאני בכיתה ט' ../images/Emo222.gif

דרך כית מצויינות אנחנו לומדים חומר של כיתה י', המנהלת (שהיא המורה לכימיה) מביאה לי אישית דפים מחוברות עבודה לכיתות י"א (אני מתקדם משאר הכיתה)

גליזה

New member
ויי זמיר!!../images/Emo6.gif

זה מזכיר לי את הפאנטיות שלי למקצוע לשון, בחיי!! כל כיתה א' המורות הביאו לי חבילות על חבילות של חוברות "אשכולית" ו"בלי סודות" כאלה שסיימתי לפני כולם כי התקדמתי הכי מהר וגם ממש ממש אהבתי את זה. וגם..וגם כל שנה שעברה אני חושבת שקדחתי לאנשים בשכל על כמה אני אוהבת את המקצוע הזה (96 סופי
) ו..ו..אוף
אני מתגעגעת

MsUnderstood

New member
ואתה עדיין אוהב את זה../images/Emo35.gif

חימצון חיזור מספר אבוגדרו וכל השטויות

g a l4

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo9.gif

לא כתבתי פה הודעה שלום או משהו כזה...אז שלום
שם:גל גיל:14 וחצי+(טוב עוד מעט 15
) אזור מגורים:שוהם...(כן,אני יודעת שזה חור
) סדרות מועדפות עליי:מרחק נגיעה,מועדון לילה וטלנובלה בע"מ
5 דברים שלא ידעתם עליי: טוב אתם לא מכירים אותי אז אתם לא יודעים עליי כלום
1.אני מהאנשים בדיליי שעדיין מכורים לטלנובלה בע"מ
2.הצבע האהוב עליי זה טורקיז 3.אני ממש אוהבת את כל הזמרים שבאו מביה"ס "רימון"
4.לי ולרותם(ילדה לא מוכרת שהחלטתי להכניס כי היא חאמודה
)יש טלפתיה
5.טלי שרון
תחביבים:לנגן,לשיר,לראות טלוויזיה,לכתוב שירים ואני יכולה להמשיך לנצח
תכונות:אני גרועה בזה...
אני גולש בפורומים:טלי שרון,קרן פלס,מירי מסיקה,טלנובלה בע"מ(גם פה אני יכולה להמשיך לנצח...
) אה ואני גם קוראת סמויה בהמוןןןן
בקמונות:עכשיו באף קומונה...

יאללה למה לא..

שם: זהר גיל: חצי שנה ל18 אזור מגורים: צפון סדרות מועדפות עליי: חברים, מרחק נגיעה, לא הבטחתי לך.. והשיר שלנו..|מגלגלת עיניים| 5 דברים שלא ידעתם עליי: בע אין לי כוח... תחביבים: נו הדברים הרגילים.. תכונות: |עצלנית|
אני גולש בפורומים: בעיקר ברד הוט 896
בקמונות: אמרתי שאני עצלנית נכון?

bar בר

New member
טוב נו ../images/Emo13.gif

שם: בר גיל: 16 וחצי כמעט אזור מגורים: חולון 5 דברים שלא ידעתם עליי: פתחתי תראש פעם אחד, ועוד פעם, ואין לי כוח לחפור עוד
תחביבים: אני יודע.............. תכונות: אני יודע................חח אני גולש בפורומים: כלבים, מכרסמים וארנבונים, מתכונים (חחח לאמא), האטריק, שביעסטים ונראה לי זהו.. בקומונות: אין

למעלה