שרשור חדשים

כי זה באמת משעשע,

אני ממש ממש אוהבת את הלהקה, אבל המצאת סגנון לעצמך כי "אתה רוצה להיות מיוחד" או שיש לך "בעיית שיוך כלשהי" זה משעשע אותי למדיי. וההערה של ג'ים נאמרה בהומור ותו לא.

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif חצי ../images/Emo45.gif.

ואל תקחו קשה, אז ירדו על HIM, כאילו שמזיז להם [וגם לנו לא צריך]. וחוצמזה זה די מצחיק הקטע של הלאב מטאל, אבל שמישהו ינסה לשייך אותם לז'אנר אחר? זה לא בדיוק הולך, הם די מעורבבים ובמידה מסויימת הם כן יצרו משהו חדש.

../images/Emo113.gif../images/Emo115.gif../images/Emo119.gifמעתיקן! בגלל

כל העומס זה מה שאני עשיתי
חחחח
מרשה לך נו
ראיתם מה זה? גם סירב לנישואין וגם אני סולחת לו על
גניבת זוכיות יוצרים

Tashkin

New member
=)))))))))

חברה אני לא עוקבת פה אז לכול החדשיםםםםםםםםםם שלום =) וברוכה הבאה!

ס ט י י ק

New member
שלום:)

כן גמני חשה
שם:הדר גיל:15 איזור מגורים בארץ:קריות מתי התחלתם לשמוע HIM:לפני שנתיים ככה...יותר אפילו עוד פרט נחמד שאתם רוצים לחלוק עם העולם:נמ ברוכה הבאה לי:)

ברוכים הבאים../images/Emo2.gif../images/Emo163.gif

וכמו כל העצלנים, אינלי כוח להגיד לכולם
ברוכים הבאים, תיהנו מהפורום (ושאר הירקות
) וזהו
אה, אנוכי נועה/נואה/נועי (יאלה תבחרו מה שבא לכםXD) חוגגת בקרוב 14.5 וחצי שנות קירצוץ על העולם

חי חי שלום שלום ../images/Emo13.gif

שם: אורלי/sveta גיל:15 ויותר מחצי
איזור מגורים בארץ: מרכז מתי התחלתם לשמוע HIM: מכיתה ח' בערך עוד פרט נחמד שאתם רוצים לחלוק עם העולם: המממ.... הקליפ החדש מהמם

רותמע

New member
שלומות-_-

שם: רותם גיל: 14 ומשו איזור מגורים בארץ: רחוק. מתי התחלתם לשמוע HIM: יא.. לוזוכרת. נראה לי. עוד פרט נחמד שאתם רוצים לחלוק עם העולם: כרגע ממש אני מכינה עוגה!ו.. ו.. כדאי שאני ילך כי היא תשרף לי =\

רותמע

New member
האוי!

יש פה כמה שאני מכירה משייגעצ ואופנה אלטרנטיבית... הדרי

למעלה