שרשור חדשים

נופרבלע

New member
אניאניאני:]

שם:נופר גיל:14 איזור מגורים בארץ:ראשון לציון =\ מתי התחלתם לשמוע HIM:נמנמ בהתחלה שמעתי רק כמה שירים..אחרי זה לאט לאט,בעצם מהר מהר זו הפכה להיותהלהקה האהובה עלי. עוד פרט נחמד שאתם רוצים לחלוק עם העולם: ממ וילה ואלו הוא אלוהים=]

Blade Of Fire

New member
עוד מישהי מ760../images/Emo99.gif

טוב,נו, קוראת סמויה אבל עדיין...
שלום,טלי מותק כוסונית שכמותך

../images/Emo113.gif../images/Emo115.gif../images/Emo119.gifטל!!! יש שרשור

חדשים!! אני מאוד כועסת
בכל מקרה, ברוכה הבאה לך. עוד אחת מ760
*שמישהו יביא את נדיר לכאן!!
*

Topro

New member
חדשדשה מהאריזה. ../images/Emo13.gif

שלום, אני רותם, בת 15 ואני מאזינה לHIM. *זה בסדר, רותם, אנחנו אוהבים אותך. [קבוצת תמיכה]* אני מרמת גן. התחלתי לשמוע HIM שנה שעברה בזכות שטיפת המוח של שלוש חברות שלי. למקרה שתהיתם [אני די בטוחה שלא] יש לי deep shadows ברקע. *במקרה* 0.0 שלום לכל החדשים!

../images/Emo113.gif../images/Emo115.gif../images/Emo119.gifשלום גם לך רות

ם החדשה מהאירזה
יש לי בעל מרמת גן
אבל אני מהקריות
למה כל החדשים באים מרמת גן? ואני לא משם
זה לא פייר!! ואכן "זה בסדר רותם אנחנו פה כדי לטפל בך ולהוציא אותך מהתמכרותך לHIM" NOT
השתלבשות מהירה לך

Topro

New member
תודה. ../images/Emo9.gif

אם יש לך בעל ברמת גן, ואנשים חדשים ברמת גן [כמוני. *אהמ* *אהמ*]. למה שלא תעברי לרמת גן.
. *פאפי פייס*

רותם כפרה עיניים! ../images/Emo99.gif

מה את עושה כאן?
תנו לי להתגאות בעובדה שאני גרמתי לחברה שלנו לשמוע הים, והיא גרמה לרותם לשמוע הים.! כפיים לייי!

Topro

New member
0.0

*לוקחת צעד אחורה בגלל הכפרה* *רצה בשיא המהירות כדי לחבק את טל!*
איזו שאלה זו מה אני עושה פה? זה פורום הים, מה עוד אני יכולה לעשות פה, להתגאות בכך שאני שומעת בריטני ספירס? [רק לצורך ההדגמה, ביני ובין ספירס אין שום קשר ווט סו אבר.
] וכן, היא אחראית לזה.

werus

New member
מצטרף

קוראים לי גיל, בן עוד מעט 16 מהקריות. שומע HIM כבר שנתיים וחצי. פרט נחמד ש... : התחלתי לשמוע HIM בתקופה ששמעתי כל מיני להקות פאנק זבל וכאלה, עברתי לתחום המטאל, ו-HIM הלהקה היחידה שאני עדיין שומע מאותה תקופה.

למעלה