שרשור כספים

lilolilo2

New member
כמה עולה כניסה לפארק מיים?

ומאיפה הכי כדאי לקנות כרטיס?

batell101

New member
המרות

תגידו.. אם אני ממירה שקלים ללירות קפריסאיות.. ואחרי שאני חוזרת מקפריסין נשארות לי לירות .. אני יכולה להמיר אותם לשקלים בחזרה?

rednoze

New member
14לירות

והכי חשוב לקנות רק מהנציגים הישראלים הם הכי זולים ובעיר ידפקו אותכם

Kurayami

New member
לא קל כל כך ולרוב גם לא משתלם..

הכי טוב למצוא מישהו שנוסע ולמכור לו ב10 שקל ללירה

A dirr

New member
לא נכון!...

הנציג הישראלי נתן לנו ב17 פאונד כולל הסעה... לכו לאיזה נציג מכירות מקומי ובד"כ ההסעה כלולה במחיר. ותבררו עם הנהג לפני שאתם עולים שהנסיעה בחינם.

y o y o 2 2

New member
באוטובוס

באוטובוס שיקח אותך למלון יהיה נציג ישראלי שיציע כרטיסים

FreakOfNature

New member
נ"ש../images/Emo26.gifהמרת מט"ח../images/Emo26.gif

אפשר להמיר בארץ כבר לכסף קפריסאי, או שממירים בחו"ל? אם אני ממיר בחו"ל, אז מה עדיף לקחת - יורו או דולר? ואיפה הכי טוב להמיר (מי לוקח את העמלה הכי קטנה, ובכל זאת זה אמין להמיר אצלו <קראתי פה שיש גם זיופים במכולות וכאלה...>)? חוצמזה שבטח אני אקח איתי כסף למקרה הצורך, מעבר לכסף שאני מאמין שאני אוציא - אז איך כדאי לקחת אותו - ביורו או בדולר (כי לא שווה לי להמיר הרבה כסף לכסף קפריסאי - אח"כ אין מה לעשות איתו)

Wiiiip69

New member
בקשר להמרות מט"ח

אם יש לך כבר כסף בדולרים או ביורו אז תשאיר אותו ככה ותמיר את השקלים ללירות קפריסאיות, למה בקפריסין כסף ישראלי זה נייר טואלט, אם לא תמיר כבר הכל לדעתי ללירות קפריסאיות ומקסימום כשאתה חוזר תמיר בחזרה, ובקשר לאיפה משתלם להמיר אצלנו במלון (קריסטה בל) היה בקבלה אפשרות להמיר כסף בלי עמלות אני חושב שבעוד מלונות זה היה ככה... מומלץ ואני חוזר ומזכיר אי אפשר להמיר שקלים בקפריסין!!

eidan21416

New member
יעלה לך 18 פאונד כולל נסיעות

אבל אם תשכירי קטנוע יעלה לך 10 פאונד ותגיעי לבד !

I t a M a R 1 1

New member
תקנו רק שם

אתם יכולים למצוא הנחות גם ב12 וגם ב10 לא כזה חוויה אבל אין כל כך הרבה אפשריות...חח

astrix4

New member
כמה שאלות דחופות!

עד כמה איה נאפה יקרה (הבנתי שלירה קפריסאית זה כמעט 10 שקל)-אם אפשר כמה דוגמאות למחירים של כל מיני דברים (אוכל ,שתייה וכו') ? הכניסה למועדונים עולה כסף? אם כן כמה בערך? כמה עולה השתייה פחות או יותר? ושאלת השאלות! כמה כסף לקחת איתי בערך???????? (אני נחשב לפחות מבזבזן אבל יותר מהממוצע) אשמח לתשובות מהירות!!!!!!! תודה!

livnaky

New member
לבזבזן

אתה בידיוק כמוני... אני הולכת להגיע לשם עם 2000 שקל אמרו לי שלשבוע זה מספיק לכל הביזבוזים שיש. אוכל גאנק פוד - בין 3-5 פאונדים במסעדות זה יכול להגיע ל- 8 פאונד ולא כל כך שווה יש שם פיצה האט מקדונלדס וציקן - זה יותר טוב. אתב גם יכול לקנות במחירים סבירים בסופרים שם ואם יש לך מטבחון במקום שאליו אתה הולך אז להכין לבד וכו'. כניסות למועדונים זה עד 8 פאונד אבל אם תעשו סבב בארים ותקנו אלכוהול ב- 1.5-2 פאונד כמו שוטים ובירות אתם יכולים לבקש מהברמנים הנחות למועדונים אם יש לכם רשיון לרכב או אופנוע אז זה יעלה לכם עד 400 שקל לשבוע חוץ מזה מספיק שיהיה לך 150-200 שקל ביום ואתה מסודר.... חופשה מהנה

rednoze

New member
לא בדיוק...

כשהיינו שמה.... הלכנו לחוף ים.. ורק לעשות את הפליי פיש עלה לנו 15 פאונד שזה 150 שקל... אח"כ צריך עוד לאכול ובערב לצאת... ככה שזה לא בדיוק מספיק... יש לונה פארק עם מתקנים ממש ממש יפים! אני ממליץ על הכדור החדש שבנו שמה ועל הסקי קוסטר! שזה ממש לא כמו בסופרלנד... הרבה יותר גבוה... קיצר.... יש מה לבזבז כסף והרבה... הכדור עולה 10 פאונד לאחד... הסקי קוסטר 15 פאונד לאחד... ממש לא זול....

eLi SaViOn

New member
אפשר לקנות לירות בבנקים בארץ?

עם כן מי לוקח הכי פחות עמלה?

nv19

New member
שווה לך להמיר בשדה תעופה בלרנקה

שם העמלות יותר זולות. ואל תמיר מיד את כל הכסף.

למעלה