שרשור כספים

eLi SaViOn

New member
כן אבל...

יותר נוח לבוא מוכן וחוץ מיזה שאני יצטרך להמיר שקלים לדולרים ומישם ללירות אז אני חושב שיותר שווה להמיר בארץ..ובקשר לבנקים בארץ מישהו יודע עם מוכרים בבנקים ומי מוכר בהכי זול??

FreakOfNature

New member
אני קניתי בצ'יינג בבן יהודה

בת"א, ב- 10.05 שקל ללירה (בן יהודה 1 או 13, זה אותו אחד). בפ"ת היה איזה צ'יינג אחד שהיה לו 50 לירה והוא מכר לאבא שלי לפי 9.91. בכל אופן - זה יותר זול מלהחליף בקפריסין, כי לא צריך לשלם עמלה כפולה (שקל --> דולר / יורו --> לירה). לפי מה שקראתי בפורום, עלות ההחלפה בקפריסין נעה בין 10.3 ל-10.6 שקל ללירה.

eLi SaViOn

New member
והבנקים מוכרים?

מישהו יודע עם הבנקים מוכרים לירות ומי מוכר הכי זול?

FreakOfNature

New member
אבא שלי בירר../images/Emo26.gif

צריך לשלם, מעבר לכסף שמשלמים אצל חלפן (כ-10 ש"ח) עוד עמלה לבנק + צריך לנסוע לבנק המרכזי בשביל להביא את הכסף, כך שבסוף יוצא שער חליפין מאוד גבוה. או שתקני בצ'יינג' איפשהו, או שפשוט תקני דולרים או יורו

eLi SaViOn

New member
אני בן..ותודה אחי

שמעתי גם שאפשר להמיר בדואר וזה בלי עמלה..האם זה נכון?

eLi SaViOn

New member
בקשר לדואר

מישהו מוכן לעזור בקשה ולהסביר איך זה הולך ההמרת כספים בדואר?

Totemit

New member
שאלללללה

אפשר להמיר את הכסף באיה נאפה בתי מלון? או שכדאי להמיר הכל בארץ כבר? בבקשה תענו כמה שיותר מהר זה דחוף:|

livnaky

New member
מישהו מכיר צ'נגרים באיזור המרכז

ברמת גן או תל אביב?

FreakOfNature

New member
היום אני הולך לצ'יינג בת"א

ועושה סיבוב בשביל לבדוק איפה יש ומי הכי טוב. בלילה אני מוכן לכתוב פה

livnaky

New member
וואי אני אשמח אם תגיד לי איפה

יש מקום טוב להמיר לפאונדים ליש"ט... תודה

FreakOfNature

New member
בכיף ../images/Emo13.gif

אגב, אבא שלי אתמול מצא אצל צ'יינג בפ"ת 50 לירה קפריסאית, אבל לא היה לו עוד. לקחו ממנו 9.91 ש"ח ללירה!

livnaky

New member
וואי אני אשמח אם תגיד לי איפה

יש מקום טוב להמיר לפאונדים ליש"ט... תודה

FreakOfNature

New member
בת"א, ברחוב בן יהודה 1 או 13 יש

צ'יינג שמחזיק לירה קפריסאית. חרשתי את כל הצ'יינגים בבן יהודה, בירקון ובדיזנגוף, ולא מצאתי אצל אף אחד. הייתי אפילו אצל 2 ביפו ולא היה להם. מחיר הגיוני זה בערך 40 אגורות - חצי שקל מעל השער הנוכחי. (תבדוק באינטרנט, דרך גוגל, לפני שאתה קונה)

mor429086

New member
אני לא מבינה אני צריכה להמיר את...

הכסף הישראלי לפאונד או ליורו..יש כאלה אומרים לי להמיר ליורו..ומפה אני מבינה שכולכם המרתם לפאונדים

hazir10

New member
זה בזבוז

להמיר ליורו ואז לפאונד ? .. תמירי בארץ כמה שאת חושבת שתצתרכי משקלים ללירות קפריסאיות ואת כל שאר השקלים תמירי ליורו או לדולר למקרה שתצתרכי עוד לירות ואז תחליפי שם .. אני צודק?

mor429086

New member
סבבה צודק אבל עדיין לא הבנתי

במה משתמשים בקפריסין ביורו או בפאונד..כי אני רוצה להמיר את כל הכסף ישר או לפאונד או ליורו...בלי בלאגן

FreakOfNature

New member
בקפריסין משתמשים ב-

פאונד קפריסאי (זה לא הפאונד הבריטי!) תמיר בארץ כמה שאתה חושב שתצטרך לכסף קפריסאי, וקח איתך למקרה חירום עוד דולרים או יורו.

למעלה