ב3 לאוגוסט.. למלון אנטאה ואתה?
מ מורי אוהבת New member 27/7/05 #32 שאלה באיה נאפה לא יקבלו גם יורו? בחנויות ומסעדות הם יקבלו רק את המטבע המקומי שלהם?
Y yael7587 New member 27/7/05 #37 מצטרפת לשאלה.. יש לי מטבעות של יורו שלא יחליפו לי אותם ללירות בטח כי משום מה יש קטע בציינג'ים לא להחליף מטבעות אלא רק שטרות.. בקיצור אפשר לשלם ביורו?
מצטרפת לשאלה.. יש לי מטבעות של יורו שלא יחליפו לי אותם ללירות בטח כי משום מה יש קטע בציינג'ים לא להחליף מטבעות אלא רק שטרות.. בקיצור אפשר לשלם ביורו?
A asafs8 New member 27/7/05 #39 ברוב המקומות לא מקבלים יורו ... יש מקומות שכן, יש מקומות שלא .. בכל מקרה עדיף לא להסתכן ובטוח יש גם צ'יינג'ים שיחליפו מטבעות .. מקסימום תשתמשי בהם בדיוטי פרי.
ברוב המקומות לא מקבלים יורו ... יש מקומות שכן, יש מקומות שלא .. בכל מקרה עדיף לא להסתכן ובטוח יש גם צ'יינג'ים שיחליפו מטבעות .. מקסימום תשתמשי בהם בדיוטי פרי.
Y yael7587 New member 27/7/05 #33 מישהו שחזר בימים האחרונים יודע אולי כמה עולה להמיר בשדה התעופה בארץ משקלים ללירות?... : תודה
L lital000 New member 28/7/05 #51 שאלה דחופה..!! שלום אני רוצה לדעת כמה בערך כסף אני צריכה לקחת?? וכמה כסף שווה פאונד?? 2000 שקל יספיקו לי + טיסה ...??? תודה ..!
שאלה דחופה..!! שלום אני רוצה לדעת כמה בערך כסף אני צריכה לקחת?? וכמה כסף שווה פאונד?? 2000 שקל יספיקו לי + טיסה ...??? תודה ..!
M matanmnm New member 28/7/05 #52 ממש לא פאונד זה 10 שקל את צריך 800 דולר פחות או יותר להכל זה יוצא 3600-+
F FreakOfNature New member 28/7/05 #53 נראה לי הכוונה הייתה שחוץ מהטיסה + מלון, הוא מתכוון לקחת כ-2000 ש"ח, והוא רוצה לדעת אם זה מספיק. אם הבנתי נכון, אז כן.
נראה לי הכוונה הייתה שחוץ מהטיסה + מלון, הוא מתכוון לקחת כ-2000 ש"ח, והוא רוצה לדעת אם זה מספיק. אם הבנתי נכון, אז כן.
M matanmnm New member 28/7/05 #55 בסדר לא כולל טיסה ברור שיספיק 2000 שקל בזבוזים דרך אגב מתי את טסה??