משחק מכור מראש

נקודה COM

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif משחק מכור מראש ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אני צופה בתוכנית אך אינני מכור לה. אני צופה בתוכניות השבועיות ומעלעל מדי ערב בפורום, כדי להתעדכן בחדשות היום. ישנם דיירים שאני מחבב יותר וישנם שפחות, אך עד היום, טרם הוצאתי 1 ש"ח על משלוח אס.אם.אס. אתמול בערב,בשיטוטי באתר התוכנית של "האח הגדול" בקשת נדהמתי לראות כתבה של כתב בשם הניג, שכל כולה תעמולה נטו לשפרה בלבד. העניין נראה לי תמוה מאוד, מאחר והנהלת קשת, כמו גם הפקת התוכנית אמורים לשמור על נייטרליות ולתת הזדמנות שווה לכל הדיירים, והם אינם אמורים לקדם משתתף אחד על פני השני, ומעשה שכזה אינו הוגן ומהווה זלזול בוטה בצופים. בעקבות כך, צפיתי אתמול בקטעים שונים של התוכנית, ומצאתי עריכות מגמתיות שנועדו לחזק ולהיטיב את תדמידה של שפרה, תוך הקצנת התנהגותם של משתתפים אחרים. גם בשם הרייטינג, זהו מעשה שלא יעשה, זה לא אתי (מלשון אתיקה) ! האם לדעתכם, המשחק מכור מראש וההפקה כבר החליטה מי יהיה הזוכה?

shy6

New member
אכן

העלילות הכי מצליחות במדיה בין אם זה טלוויזיה או קולנוע -זה המלחמה בין הטובים והרעים, עד הפרק של יום ראשון הכל היה די אפור, לא הייתה חלוקה ברורה לטובים ורעים. באו ערוץ 2 ואמרו אנחנו נעשה את זה עכשיו, לפי העריכה שלנו לא יהיה יותר אפור, יהיה שחור או לבן,אנשים יבינו מי אלה הטובים ומי אלה הרעים. וכך היה, בפרק של ראשון ערוץ 2 בחר צד. זה היה הצד של שיפרה וצבר, אותם הוא בחר להפוך לטובים וטהורים. היה לו את הכוח גם לעשות ההפך, אבל לא כך הוא בחר,אין לדעת למה. כל קללה ודיבור לא יפה מצד יוסי ועינב שודרו לפני מליון צופים, בעוד הקללות והדברים המזעזעים ששיפרה וצבר אמרו הוצאו כלא היו. הרי הצופים בבית צריכים להזדהות עם מישהו, ואם נראה גם את שיפרה וצבר מקללים אז הצופים התבלבלו, לא יהיה להם את מי לאהוב וזה עלול לפגוע ברייטינג. ההפקה הצליחה,כמות הכתבות נגד יוסי ועינב בתקשורת הייתה גדולה. אנשים מצאו סוף סוף את מי לשנוא.

יNOT

New member
רק נקודה אחת רציתי להאיר

אנשים בפורום שונאים בלי הבחנה, את כל דיירי הווילה. (זה רק תלוי בשעה וביום)

rinatt1

New member
למה אתה מדבר בשם כולם?? אני לא שונאת אף אחד..

רק מתה ששיפרה תעוף.... וצבר..כמובן.. - וחס וחלילה לא שונאת אף אחד- רק הם פשוט משעממים, ולא מועילים כמו האחרים. ואני ממש לא חושבת שיש לך זכות לדבר בשם כל אנשי הפורום- אז בבקשה דבר בשם עצמך בלבד! תודה וערב טוב.

יNOT

New member
תקראי שוב את דבריי , בבקשה ../images/Emo9.gif

אני אמרתי אנשים בפורום איך מזה שמעת כולם ? לא רציני, גם אני טעיתי בעבר בקריאה של פוסט של כזה או אחר.

נקודה COM

New member
למה הצורך להקצין?

הרי למרבית הצופים כבר היה הפייבוריט שלהם. יתכן שההפקה יצאה מתוך הנחה, שכל מעריצי מחנה בובליל כבר התפקדו בהצבעות, והיה צורך להעיר את מחנה שפרה כדי שיצביעו בתוכניות הבאות....?

droriko

New member
מה זה להעיר?

אתה אומר שהתירוץ הוא שיש לשפרה המון מעריצים, אבל צריך לעשות ליוסי רצח אופי (לפני כל האומה ) כדי שהעצלנים יעשו מאמץ כבד כדי להצביע באסמס? גם אם זאת הסיבה (ואני בטוח שלא) זה לא משנה איך תסובב את זה, ההפקה יוצאת גרוע .

droriko

New member
"חמור קופץ בראש"

אני אומר בוא ניהיה סבלניים, יכול ליהות אנחנו סתם קופצים למסקנות . בוא ניתן עוד 2-3 תוכניות , אם שיפרה לא עפה אז סימן שהכל מכור ואני אישית אפסיק לראות את התכנית (ואני בטוח שרוב הפורום יעשה כמוני).

droriko

New member
אגב אני מחזיק בדעה שההפקה פיברקה קולות לטובתה

כבר פירטתי על זה בעבר באחת ההודעות ., להפקה היו את כל האינטרסים שבעולם לגרום לשיפרה לנצח את שי , ואני ממש מתקשה להאמין שלשיפרה באמת יש יותר מעריצים ממנו אבל אתה יודע מה נניח ששי יותר שנוא ממנה טוב? (כי זה שי), אבל אני רוצה לראות מה יהיה בהדחות הבאות, אם היא תשרוד ולו הדחה אחת זה אומר שהמשחק מכור , אין מצב שיש מישהו שנמצא כרגע בבית ששנוא יותר ממנה .

עינת י

New member
אנשים הצביעו לשפרה כדי להפטר משי

כי זו היתה הזדמנות יחידה להפטר משי אחרי השיחה שהיתה בסוכה שבה הוא הפך את לאון לשפוט שלו, אנשים ששונאים את שפרה הצביעו עבורה כדי להפטר משי

droriko

New member
מי שבאמת שונא את שפרה לא יצביע לטובתה

טוב בכל מקרה אני רוצה לראות בהדחות הבאות , נראה אם כששיפרה תתמודד מול איתי או ונסה גם אז ה"שונאים" של שפרה יצביעו לטובתה.

עינת י

New member
לפי הלך ההודעות שהיו בפורום של קשת

בהחלט שונאיה הצביעו עבורה על מנת להעיף את שי, בהדחה הבאה היא עפה לדעתי.

יNOT

New member
../images/Emo45.gif הפורום של קשת הוא מדגם מייצג ../images/Emo6.gif

כל מי שנכנס לפורום הוא מצביע ב SMS , למישהו יש עוד תיאוריות?

droriko

New member
יש מצב שקראת את ההודעה שלי

כי אני היחיד שאמר את זה...........בכל מקרה היתה אי הבנה מצדי

חשבת אולי שיש בבית אנשים שלא שורצים בפורום?

האם חשבת פעם שהפורום הזה הוא לא מרכז היקום ולא מייצג אפילו אחוז אחד מהצופים בבית? או שמחשבה היא לא התחום שלך? תחיו עם העובדה שהקהל בבית אוהב את שפרה ולא שורץ כל היום בפורום הזה שהפך להיות הפורום של הבובלילים. יש להם משפחה גדולה כנראה.

נקודה COM

New member
תת רמה ! לא שווה התייחסות ../images/Emo128.gif

ואני לתומי חשבתי שמעריצי שפרה לא מתנהגים בצורה בהמית........

הילית111

New member
כל מילה בסלע

אכן אם היא שורדת את ההדחה הבאה הכל מכור כי אני לא שמעתי על אחד שבעד המחליאה הזו

למעלה