משחק מכור מראש

אהבתי מה שכתבת. ולדעתי

העריכה שעשו ליוסי בהתחלה העצימה את כמות המעריצים ליוסי, ואז נשמעו קולות שהמשחק מכור ההפקה ניסתה לאזן והחלה לערוך את התוכנית לכיוון השני. הדבר רק העצים את כמות המעריצים. וכשיוסי פלט את הקללה "שרמוטה" ההפקה דאגה להראות את זה מיד אך הפעם "שכחו" שוב להראות עוד צדדים ועוד קללות של שאר המתמודדים לדוגמא שפרה כשקיללה את הדתיים ואת אשר וגם בכתבות של אתר קשת לא הפסיקו לכתוב: המתמודדת השפויה שנותרה היא שפרה (במספר כתבות ויש הוכחות רק תקראו) כשעינב אמרה "פרידמנים מתים" כל העולם קפץ! אף אחד לא טרח אפילו לבדוק למה התכוונה הרוב יודע למה התכוונה ואין פה שום גזענות ברגע זה שמעתי את עינב שרה שיר והבנתי העמיקה עוד יותר: "אני פרידמן פרידמן פרידמן נולדתי ואמות פרידמן פרידמן שום דבר לא ישנה אותי פרידמן פרידמן.." למעשה עינב התכוונה שפרידמן מת הוא אשכנזי שלא תוכל לשנות אותו ולהפוך אותו להתנהג כמותך. וסא-טו! בנוסף מי שראה את השירשור הרציני שכתבתי פה אתמול והתגובות על המקרה שבו תיסיר איש הקשר של רנין זרק מכתב מעבר לחומה וההפקה דאגה מיד לצנזר ולגבות את המקרה. יש כמובן התערבות רצינית של ההפקה ורצון להוביל את טבלת הריטינג

rmizrahe

New member
מסכימה ומוסיפה

למה לא מראים לקהל את דברי שפרה וצבר "יהודים יד שנייה" ושאריות האדם"

kren2

New member
ככה הם תוכניות מציאות!!!

אתם חייבים להבין דבר אחד ככה זה תוכניות מציאות הם תוכניות שפונות לכל הקהל ובד"כ משיגות רייטינג גבוה מאוד כך גם באח הגדול.חלק מהעניין בתוכניות ריאלטי הם העריכה המגמתית שעושה ההפקה על מנת לקדם את אחד ממתמודדיה ע"י הבאת קטעים שונים של המתמודד,השבוע הוציאו את שפרה נקיה ןאת עינב ויוסי כלא בסדר למרות שגם אני הבנתי שיוסי אמר "שרמוטה"-זה יצא מתוך עצבים ולא התכוון לפנות אל שפרה!!!אבל ההפקה כנראה רצתה לקדם את ש"צ אבל אני יודעת שעינב ויוסי יצאו בסדר.אין לדבר על כך שהתקשורת היא זבל אחד גדול יחד עם הישרדות המבויימת והאח הגדול שאומנם לא מבויים אבל יש עריכה מגמתית. מדוע לא הכניסו את הקטע בו שפרה אומרת שאריות אדם?אהה

mooolly

New member
העריכה בהחלט מגמתית

הייתי בהלם בסוף התוכנית ביום ראשון. כל השבוע רק שמעתי את שפרה מרכלת ומסיתה עד כדי גועל. בתוכנית ביום ראשון חפרו על הקטע של עינב וה"פרידמנים", ולא הראו ריכול אחד של שפרה! מי שרואה רק ערוץ 2, חושב ששפרה היא איזה שה תמים...

אסוfית

New member
2 דברים

(אינני מכאן וצפיתי רק מספר פעמים בתכנית, החל מלפני שבוע) דבר ראשון- בוודאי שזו אופרת סבון מבוימת מראש:) אבל אינכם חושבים שההפקה קוראת כאן וזו אינדיקציה נפלאה לדעת מה הטוקבקים? ועל פי זה לנתב את מהלך המשחק, מהלך התסריט, אם כן? כדי שלא יגידו שהדברים "מכורים"? על ידי "שתולים" בפורום, על ידי בדיוק שאלות כמו הנ"ל? על ידי "טרולים או spy- ייז בפורומים? הכי פשוט שיש, וכך to spice up את הענינים.. ודבר שני, אין לי מושג מי שונא את מי כאן בפורום, אבל ה' ישמור- לשנוא? למה בכלל לשנוא. אלו אנשים, איש כאן לא ממש מכיר איש שם. וגם אם מכירים מישהו אחד באופן אישי- לשנוא? לא קצת "גדול"? להוצאי כך תסכולים אישיים? אם מצאתי פייבוריט, מבחינתי זה דווקא איתי. לפחות עד עכשיו:) אבל מבחינה אנושית בלבד, לא בשום צורה אחרת. יאללה, ערב מעולה:)

יNOT

New member
../images/Emo45.gif

אז יש עוד שרידים אחרונים לחוכמה בפורום
ברוכה הבאה
ואת מוזמנת לכתוב יותר.

יNOT

New member
רק עוד נקודה למחשבה בשבילך...

האם לקחת בחשבון שאולי ה"שתולים" שעליהם את כתבת , אוליי הם גם אלה שמקללים? קללות מובילות לעוד קללות, שמובילות לעצבים מתוחים בפורום, שמוביל לתמיכה מוגברת בפייבוריט שלך, ואוליי מוביל לעוד עניין בתוכנית ואף SMSים ? האם זה ייתכן? אני לא יודע בוודאות...

אסוfית

New member
תודה רבה:)

אין לי שמאלץ, אבל רק בדבר אחד אני -כמעט- בטוחה.. הם-, רובם ככולם, לא נראה לי(סתרתי את עצמי קצת) שמבלים בצפיה, כאן או בהעסקה בנושא כ"כ הרבה זמן.. והם- כפי הנראה מרוויחים מכך גם כלכלית או תמלוגים אחרים:) לא רק פריקת עצבים, מילוי שעות פנאי ועיסוק/ בידור עצמי. [לא שאני רואה בכך משהו שלילי:) פשוט אפשר לעתים ללמוד להדליק, להעיף מבט וללמוד להתרחק..] אותי, ד"א זה פשוט משעשע. וכל השנאה הזו מעציבה, מאוד. ו- בוודאי- לכל מה שכתבת. כמובן, כמו להוציא בגד לשוק לכל עובדי המפעיל, דזיינרים וכיו"ב כדי להפיץ את האופנה מתחילים להסתובב בו ולדבר עליו. "לפדבק"- לחיוב ולשלילה. לפדבק על מפדבקים, וכו' וכו' וכו'.. אדם מגיב כבר מפני שהוא טעון כ"כ על מי שדיבר על ידו ולא מפני שבאמת אכפת לו מהנושא. לא הרבה מצלייחים ורוצים לעצור ולהבין מה הם מרגישים באמת וכלפי מה, מה הם רוצים באמת. זה לא דבר רע, גם. אם הצלחתי להסביר את עצמי- מהסיבה הפשוטה, מפני שכולנו זקוקים לפורקן, ואם זו תכנית.. ואם זה סמס.. ואם כולנו מסוגלים לסחוב את זה בריאותית וכלכלית ועדיין להעניק תשומי למשפחה ולעצמנו- so be it:) גלשתי, מקווה שלא הבהלתי. המשך ערב טוב:)

למעלה