משחק מכור מראש

כן, לדעתי ההפקה החליטה שבובליל יהיה

אין ספק שהמשחק מכור מראש, עצם כניסתו של בובליל לתוך הוילה זה כבר מראה על משחק מכור מראש. זאת גם הסיבה שרוב המצלמות עליו ואפילו בובליל אמר ואני מצטט "כל הפילים מצלמים אותי" או משהו כזה...

נקודה COM

New member
ההיפך הוא הנכון...

אני צופה בתוכניות המרכזיות בלבד ובהן נראה כי העריכה מגמתית, במטרה להציג את בובליל באור שלילי.

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifזה כבר ממש מסריח- אפילו הדיירים בבית

מתחילים לחשוד

אני שמח לראות עוד אנשים שהגיעו לאותה מסקנה

זה פשוט בלתי נסבל ואכן זלזול בצופה.

דלשון

New member
../images/Emo45.gif ערוץ 2 מטעה את הצופים במכוון

הוא עורך את התוכנית בשביל להוציא את יוסי ועינב הרעים בכל העסק. ואילו את שפרה וצבר הטובים שכאילו נלחמים בהם. הוכחה לכך היתה בתוכנית האחרונה שלא שידרו את פליטות הפה המכוערות של צבר ושיפרה. ואילו את מה שיוסי ועינב אמרו שידרו ועשו אחרי זה הרבה רעש.

Tapudy

New member
אני חושב שההפקה מנסה רק לאזן בשביל SMSים

כבר הרבה מאוד זמן בובליל הוא המלך עד כדי כך שהתוכנית באמת הפכה להיות הבובליל שואו. אני חושב שההפקה החליטה לשאוב עוד קצת SMSים לטובת שאר הדיירים וליצור קצת עניין ולכן עברה לטפח את שפרה וחבורתה.

droriko

New member
אם זה נכון (שוב עוד ספקולציה)

אז גם פה ההפקה יוצאת מטומטמת . שהרי לך זה נראה כמו סתם שינויים קוסמתיים , אבל אתה חייב הלבין שמדובר ברצח אופי, יכול ליהות שכבר מיום ראשון מנין המצביעים לבובליל ירד בחצי ואולי תוך שבוע -שבועיים ולא ישאר לו מעריץ אחד מחוץ לפורום שלנו , ואז מה קורה? ההפקה מפסידה את תרנגולת ביצי הזהב שלה! הם סתם מהמרים ברולטה רוסית פה .

MineraL

New member
ועוד אחת../images/Emo3.gif

לדעתי יוסי סיים את תפקיד ליצן החצר (מבחינת ההפקה) ובגלל זה הם ככה.

droriko

New member
להפקה לא אכפת אם יוסי מצחיק אותם או לא

אכפת להם אם הוא מצחיק את הקהל או לא . ומבחינתם הם מודדים "מצחיק" באסמסים , וכל עוד הוא מקבל לטובתו המון אסמסים (או יותר נכון לטובת ההפקה) אני לא מבין למה להם לשים לו מקל בגלגלים?

צאפרן

New member
עריכה מגמתית נגד יוסי ועינב ובעד שפרה וצבר

הכל שם מכור חרא של הפקה.

אכדית

New member
שיפרה גם קיבלה שער ברייטינג או פנאי פלוס

לא זוכרת איזה מהם, וכתבה גדולה בלאישה. מזכיר לי קצת את מקרה נינט שהתקשורת שמה אותה במרכז העיניינים וזה בהחלט השפיע על דעת הקהל. לא יודעת לגבי הטייה של ההפקה אבל מתחילות להיאסף עובדות שמצביעות לכיוון, הורדה שלה מההדחות במקרה של התיאומים (יכלו להעניש את אשר ועינב, אבל למה פטרו אותה? היא הייתה מועמדת גם בלי התיאום) ודילוג על הדחה השבוע - שברור שהיא הייתה מועמדת, השבוע יש לה כמעט בוודאות את ההצבעות של יוסי עינב ונסה ואיתי. ואם יכריזו על המשימה של ליאון ועינב ככישלון זה עוד יותר מחזק את הטענה. ותוסיף לזה שהאח הגדול בחר לספר לה על המסרגות, חופשי מריץ לה טיפים, ובכלל - עצם זה שהוא לא אסר עליה לסרוג, הרי אסור היה להביא מלכתחילה ספרים או כל דבר אחר שיגרום להם להתבודד מהקבוצה והיא אילתרה דבר כזה שהוא אסור ומוותרים לה.

MineraL

New member
המשחק לא יכול להיות מכור ../images/Emo31.gif

1. משחק מכור אומר שינוי סמסים - לצד כל תוצאות ההצבעות עומד עו"ד צמוד שמפקח על זה. 2. עריכות מגמתיות יש בכל מקום, בכל סדרה, ובטח ובטח בסדרת ריאליטי. ההפקה לא רק "לטובת" (לדעתך) שפרה אלא גם לטובת יוסי (כמעט כל פרק הוא מקבל המון זמן מסך), וונסה ואיתי (כזוג), רנין (הבכיינית)(ואני סתם מקלטג כי אלה העריכות המגמתיות שאני זוכר). ההפקה עורכת ומראה את הדברים הכי מעניינים שקורים באותו שבוע, מה לעשות שבשבועיים האחרונים שפרה וצבר + עינב ויוסי הכי מעניינים שם.

MineraL

New member
אלוהים התגלה אליי בחלום

אני בן, די לקרוא לי כמו נקבה >:

MineraL

New member
אין לי תשובה שתספק אותך

פשוט כי אני יודע. ככה זה הולך בריאליטי

יNOT

New member
כן, ככה זה הולך ../images/Emo9.gif

יש עו"ד "צעצוע" שכאילו סופר קולות, כמובן שאף אחד לא ראה אותו , אבל כולם יודעים שהוא שם
אין שום מניפולציה של ספירת הSMSים בשביל להתאים לתכנונים של ההפקה (שוב בגלל שיש עו"ד מפקח ) ואין שום סיבה לקרוא לתוכנית זיוף, כי הכל נעשה תחת פיקוח ובקרה גם של ההולנדים
אני רוצה להגיד ששיכנעת גם אותי...אבל...

MineraL

New member
אוקיי

כוכב נולד, פרוייקט Y, נולד לרקוד, רוקדים עם כוכבים, הישרדות, האח הגדול, פעם בחיים, מפרץ האהבה וכו' וכו'... אתה רוצה להגיד שבכל התוכניות האלו ההפקה עושה מה שבא לה?

למעלה