*47
E EnchantedS New member 17/12/05 #82 לגמרי בילבלתם את המספרים. מ45 יש כמה סיבות לכל מספר. עוד סיבות שלא יודעת מה המספר שלהם: -כי הם הצליחו לעשות שיר יפה משיר של מרייה קארי (אול איי וונט פור כריסטמס) - כי הם חנונים and they love it
לגמרי בילבלתם את המספרים. מ45 יש כמה סיבות לכל מספר. עוד סיבות שלא יודעת מה המספר שלהם: -כי הם הצליחו לעשות שיר יפה משיר של מרייה קארי (אול איי וונט פור כריסטמס) - כי הם חנונים and they love it
E EnchantedS New member 17/12/05 #86 לא, התכוונתי שהם לקחו שיר של מרייה קארי עצמה, והצליחו להפוך אותו לשיר יפה...
ב בטי בופ האחת New member 18/12/05 #90 יאאא.... לא ידעתי... שהוא עשו את אול איי וונט פור כריסטמס.... אוףףףףףף...... אין לי קאזה ואני לא יכולה להוריד.....
יאאא.... לא ידעתי... שהוא עשו את אול איי וונט פור כריסטמס.... אוףףףףףף...... אין לי קאזה ואני לא יכולה להוריד.....
S Snow fairy New member 18/12/05 #97 מה שמזכיר לי... חיפשתי את השיר המוןהמון זמן, (אול איי וונט פור כריסטמס בגרסא של מיי כמיקל) מישהו יכול לשלוח לי?:<
מה שמזכיר לי... חיפשתי את השיר המוןהמון זמן, (אול איי וונט פור כריסטמס בגרסא של מיי כמיקל) מישהו יכול לשלוח לי?:<
K kati666 New member 18/12/05 #100 אני ../images/Emo13.gif תתחברי אליי [email protected]. אם את רוצה איסיקיו תשלחי מסר.
E EnchantedS New member 17/12/05 #87 64. כי אפשר לראות את הקליפ של הלנה שוב... ושוב... ושוב... ושוב.... קליפ כזה יפה 65. כי הקליפ של איימ נוט אוקיי קורע מצחוק כל פעם מחדש
64. כי אפשר לראות את הקליפ של הלנה שוב... ושוב... ושוב... ושוב.... קליפ כזה יפה 65. כי הקליפ של איימ נוט אוקיי קורע מצחוק כל פעם מחדש
K kati666 New member 18/12/05 #88 66. כי ג'ר *גם* גרוע בלנגן על גיטרה,ובכול זאת יש לו להקה. אני אוהבת לשמוע את זה.לא יודעת למה.
ק קרניjack New member 18/12/05 #89 מה זמזכיר 67. לג'רארד ומאייקי לא היה "עבר מוזיקלי" ובכל זאת הם הוציאו את הנשמה והגיעו למה שהגיעו.
ב בטי בופ האחת New member 18/12/05 #91 68..... כי יש להם רק להם יש מעריצים שמכינים להם בובות שלהם..... 69.... כי פרנקי נמוך ולא מגיע לארון מתים בקליפ של הלנה...
68..... כי יש להם רק להם יש מעריצים שמכינים להם בובות שלהם..... 69.... כי פרנקי נמוך ולא מגיע לארון מתים בקליפ של הלנה...
P PunKurt New member 18/12/05 #98 שניה שניה ג'ר יודע לנגן?? למישו כאן יש תמונה שלו עם גיטרה אם כן?...
K kati666 New member 18/12/05 #99 אני יודעת מראיונות וכאלה. או שקראתי איפה שהוא,או שדיברו על זה בפורום.