!The McWeekend Is Here

McFlyRoni

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo42.gif!The McWeekend Is Here../images/Emo59.gif../images/Emo117.gif

יאי פעם ראשונה שאני עושה :p
שיר השבוע של מקפליי:
שיר השבוע לא של מקפליי:
להקת/זמר השבוע:
אלבום השבוע:
קליפ השבוע:
תוכנית טלוויזיה/סרט השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
משהו שהעציב:
ציטוטי השבוע:
המלצת השבוע:
מתנגן לי בראש/בפלייליסט:
תמונת השבוע:
מצורף קובץ למי שרוצה את מה שאני הכנתי XD

rachel malasa

New member
../images/Emo42.gif מוהר זלימוביץ' המכוערת, מי ייקח אותך

לסרט? גם בלילה גם ביום, את נראית כמו גיהנום! בעעעע
" גור ואח. עזבו
שיר השבוע של מקפליי:
BCB
שיר השבוע לא של מקפליי:
דוטרי-HOME It's Not Over Paramore-CrushCrushCrush Paramore-That's What You Get
Paramore-All We Know
להקת/זמר השבוע:
PARAMORE MCFLY
אלבום השבוע:
RIOT!-Paramore
קליפ השבוע:
Paramore-That's What You Get http://www.youtube.com/watch?v=uPE-cbCUG5k וזה בא גם בלייב.
http://www.youtube.com/watch?v=iw4DMMQgzYU&feature=related
תוכנית טלוויזיה/סרט השבוע:
בטי-XD זה מזה ממכר. וגם שושלת טיודור...נמאס לי לפספס פרקים
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
מבחן בהיסטוריה..... מבחן בספרות...
משהו ששימח:
המבחנים הלכו די טוב..
משהו שהעציב:
כלום..
ציטוטי השבוע:
אין-יבש ביותר. אה נזכרתי, אבל זה מזה לא מצחיק. זה רק שתי שורות[XD]: שתי חברות שלי שואלות אותי מה עשיתי ביום העצמאות[בערב] אני:לא יצאתי. שניהם ביחד צורחות: מהההההההה??????????????אההההההה????????????[משהו באמצע.XDDD]
המלצת השבוע:
תראו בטי. מארק מזה מצחיק אותי.
מתנגן לי בראש/בפלייליסט:
pAramore-TWYG
תמונת השבוע:
נעלה אח"כ...

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo175.gif רק בגלל הכותרת שלך...

תיראי מה אני וחברה שלי עשינו בטיול ואני הוספתי בבית את הכיתוב XD

עונה

שיר השבוע של מקפליי:Everybody Knows שיר השבוע לא של מקפליי:Mutya Buena - B Boy Baby להקת/זמר השבוע:להקה מקפליי אלבום השבוע: קליפ השבוע: תוכנית טלוויזיה/סרט השבוע:האוס משהו שהכעיס אתכם השבוע:עומס לימודים משהו ששימח:הרבה אנשים :) משהו שהעציב:אסיפת הורים ציטוטי השבוע:אין :S המלצת השבוע: מתנגן לי בראש/בפלייליסט:. תמונת השבוע:

עונה XPP

שיר השבוע של מקפליי
: McFly - I've Got You Mcfly please, please video Mcfly Sorry is not good enough McFly - Star Girl McFLY - Transylvania McFly - Friday Night McFLY - Get Over You mcfly - rockin robin mcfly - memory lany McFLY - The Heart Never Lies
שיר השבוע לא של מקפליי
: Chris Brown - with you Britney Spears - Piece of Me Bleeding Love by - Leona Lewis
להקה\זמר השבוע : מקמקמק
אלבום השבוע
: McFLY - The Heart Never Lies mcfly - just my luck mcfly - wonderland הווידי של מקק : )
קליפ השבוע
: Britney Spears - Piece of Me Mcfly Sorry is not good enough McFly - Star Girl McFLY - Transylvania McFly - Friday Night McFLY - Get Over You mcfly - rockin robin
תוכנית\סרט השבוע
: טיטניק >< שובב : ) מכושפתת
משהו שהכעיס אותכם
: ואייי מלאא !!
משהו ששימח
: לאזוכרתת !!
משהו שהעציב
: כנלל חחחח
ציטוטי השבוע
: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
המלצת השבוע
: לאכולל בטוןן !!
תמונת השבוע
: מקמקמקמק טומייי חתיכיי פהפ !!

Bleed for Me

New member
You are like a Chihuahua trying to be a tiger

סיימון הורג אותי חחח שיר השבוע של מקפליי:THNL שיר השבוע לא של מקפליי:שומדבר מיוחד..כרגיל להקת/זמר השבוע:שומדבר מיוחד אלבום השבוע:שומדבר מיוחד קליפ השבוע:leona lewis-better in time תוכנית טלוויזיה/סרט השבוע:מגרש ביתי,אמריקן איידול,על טבעי,האוס משהו שהכעיס אתכם השבוע:שומדבר משהו ששימח:התוצאות באיידול..כמה מפתיע
משהו שהעציב:כלום ציטוטי השבוע:^
המלצת השבוע:אין מתנגן לי בראש/בפלייליסט:David Cook - I Don't Want To Miss A Thing
תמונת השבוע:עד הניצחון!

Bleed for Me

New member
אוי שיט, במה שמתנגן אצלי עכשיו התכוונתי לשים

ולא
חח..זאת גרסה מדהימה..

Fall Out Inbar

New member
מה שסיימון אמר יכל להיות בציטוט השבוע../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

דאמט, אני כ"כ מקווה שהוא יינצח*מחזיקה אצבעות*

Bleed for Me

New member
זה בציטוט השבוע..

אם תשימי לב שמתי כזה " ^ " יעני שהציטוט שלי בנושא.. זה תמיד ככה אצלי חח

m o r 1 0 2

New member
את השיר הזה לא אהבתי איך שהוא שר!../images/Emo168.gif

השיר הוא מושלם בביצוע של סטיבן
אבל לדייויד יש קול מדהים
אבל את השיר הזה בכלל לא אהבתי בביצוע שלו

sweet shir

New member
אני היחידה שלא אהבה ת'ביצוע שלו לאירוסמית'?

דווקא את I DARE YOU TO MOVE ממש אהבתי.

m o r 1 0 2

New member
חח גמאני לא אהבתי../images/Emo45.gif../images/Emo168.gif

בדיוק כתבתי הודעה מעלייךך

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo209.gifSoftly we tremble tonight

Picture perfect fading smiles are all that's left in site, I said I'd never leave you'll never change I'm not satisfied with where I'm at in life. Am I supposed to be happy? When all I ever wanted, it comes with a price. Am I supposed to be happy? When all I ever wanted, it comes with a price. You said, you said that you would die for me…​
שיר השבוע של מקפליי
McFly - Everybody Knows [Demo]
שיר השבוע לא של מקפליי
ACDC - Highway To Hell Anne Hathaway - Somebody To Love Coldplay – Yellow Echo Screen - This Letter Bomb Harel Moyal - Veaz Tavoi Justin Timberlake - Cry me a river Maroon 5 - Sunday Mornings Metro West - Hainu Osim Ahava Omarion feat Timbaland - Ice Box Plain White T'S - A Lonely September Queen - Somebody To Love R. Kelly & P.A – She’s Got That Vibe REM - Everybody Hurts The Calling - Wherever You Will Go The Fray - Look After You Jesse McCartney - Bleeding Love Jesse McCartney - I'll Try Jesse McCartney - Beautiful Soul Jesse McCartney - Because You Live Jesse McCartney - The Best Day Of My Life Jesse McCartney - The Stupid Things Linkin Park – Crawling Linkin Park - In The End Linkin Park - One Step Closer Linkin Park – Papercut Linkin Park – Numb Linkin Park - Easier To Run Linkin Park - Bleed It Out Linkin Park - Given Up Linkin Park - Hands Held High Linkin Park - Shadow Of The Day Linkin Park - The Little Things Give You Away OneRepublic – Mercy Ronan Keating - If Tomorrow Never Comes Simple Plan – Your Love Is A Lie The Red Jumpsuit Apparatus - Your Guardian Angel The Red Jumpsuit Apparatus – Justify
להקת/אלבום השבוע
ACDC, Jesse McCartney, Linkin Park, The Red Jumpsuit Apparatus
קליפ השבוע
אסי וגורי – יעקב נחטף על ידי חיזרים: http://youtube.com/watch?v=aOE3sc7d3SI Lemon baby http://youtube.com/watch?v=d1BOBwLf0Os Charlie bit my finger - again ! http://youtube.com/watch?v=_OBlgSz8sSM
תוכנית הטלווזיה/סרט השבוע
האוס
, בטי – למרות שראיתי רק פרק אחד.
משהו שעיצבן
כל האנשים שלא רוצים שמקפליי יבואו לארץ בגלל שאז כל הפקאצות יתחילו לאהוב אותם :S
שימח השבוע
היה שבוע נחמדD:
עיצב השבוע
כלום...
ציטוט השבוע
אם יש....אני לא זוכרת
תמונת השבוע