!The McWeekend Is Here

Fall Out Inbar

New member
אבל אם את ככה, בסוף ייצא שתיסמכי רק על עצמך!

את תלמדי לאט-לאט על מי באמת אפשר לסמוך ועל מי לא.. את תפיגעי בדרך ותיתעצבני.., אבל אל תנתקי קשר עם אנשים, או תתרחקי מהם בגלל זה ><" מניסיון!

white in Angel

New member
הרגת אותי...

איך נדבקת לשיר הזה? my name is yoyo and i'm a robot רוצה להיות חבר שלי ? oh yes i do ! רוצה להיות חבר שלי ? oh yes i do ! מה ניסגר איתך???? נדבקת לזה???? טוב נו.... זה ממש חופר בפרסומות...XDDDDDDDDDDDDDDDD

NoNo xD

New member
../images/Emo176.gif חחחחח זה קליט XDDD אבל היום זה עבר לי

מאיזה פרסומות זה ? O=

ZivMusic

New member
איזה מהר עבר השבוע../images/Emo12.gif

שיר השבוע של מקפליי: tha heart never lie
שיר השבוע לא של מקפליי: איזה שיר של אמינם XDDD כלכך נידבקתי XD להקת/זמר השבוע: אשלי סימפסון
אלבום השבוע: לאדעת >< קליפ השבוע: של מדונה וג'סטין P: תוכנית טלוויזיה/סרט השבוע: על גופתה המתה - סרט חמוד
משהו שהכעיס אתכם השבוע: לאזוכרת >< משהו ששימח: הצלחתי להימלט מללכת לבצפר אתמול והיום XD משהו שהעציב: ידיד שלי עוד פחות מחודש עובד לגור בקליפורניה OO: רק אתמול בלילה גליתי את זה O: ציטוטי השבוע: ואוו ישלי מלאמלא אבל אני כמעט ולאזוכרת כלום XD ~אני וחברה שלי יושבות בהפסקה ומדברות~ ילד אחד מז' : "אני יכול לשבת איתכם ? אין לי חברים" אני וחברה שלי : "הא?!" הילד: "אני יכול לשבת איתכם ? אין לי חברים" חברה שלי: "מה נידו אותך מהחברה ? " הילד: "כן." אני: "בוא" ~בא ומתרווח כזה בין שנינו XDD~ ------------------------ ~בשיעור~ כולם יוצאים ונכנסים לכיתה והמורה כזה לא אומרת כלום אבל ממשיכה להקריא וכולם כזה נכנסים יוצאים והיא לא אומרת כלום. המורה: "זה מממש מפריע שכל פעם אתם פותחים ת'דלת אתם יודעים ? " *לוקחת את הפח וחוסמת את הדלת שלא תוכל להיסגר* "עכשיו תוכלו לצאת בלי להפריע !" XDDDD -------------------------- ~שיעור אנגלית~ הכיסא שלי היה יותר נמוך מהרגיל XD אני: "למה הכיסא שלי יותר נמוך משל כולם ? " המורה: "זה לא הכיסא" [
] ---------------------------- אני: "ישלך מסטיק?" הילדה: "לא ולך?" XDDD אוווף היו לי כלכך הרבה מצחיקים
דווקא ת'לא מצחיקים אני זוכרת XDD המלצת השבוע: אין >< חח מתנגן לי בראש/בפלייליסט: מוניקה סקס - שנים חסומות P: גיליתי אותו מחדש חחח תמונת השבוע:

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDDDDD הציטוטים

הו אני משמ רוצה לראות את על גופתה המתה, שווה?
אשלי סימפסון סופסוף מישהו מעריך זמרת פופ-רוק שהיא לא אבריל
3:

rox love BSM

New member
Evrebody knows../images/Emo124.gif../images/Emo79.gif

The shits goin down התמכרתי לשיר XD
שיר השבוע של מקפליי:
evrebody knows Don't stop me noe 5CIHH ROT3F
שיר השבוע לא של מקפליי:
היוא מלא ואני ממש לא זוכרת אותם XDD אבל בעיקר דוטרי שוגבייבס ביטלס אואזיס
להקת/זמר השבוע:
מקפליי,ביטלס, אואזיס
אלבום השבוע:
אמ לא ממש הקשבתי לאלבומים שלמים
קליפ השבוע:
ראיון של מקפליי ביפן,זה ממש ממש מצחיק
תוכנית טלוויזיה/סרט השבוע:
בטי
ווטרלו רואד,קשמיר מאפיה,האוס,אמריקן איידול,נבר מיינד דה באזקוקס
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
מורה אחת
משהו ששימח:
הדמו החדש של מק וקיבלתי גור חדש
משהו שהעציב:
אמ לא היה משהו מיוחד
ציטוטי השבוע:
"אמא שלי איבדה את העגיל והיא חושבת שאבא שלך גנב אותו"
|המלצת השבוע
אמ אל תשארו עד 3 שאתם צריכים לקום לשעת 0
מתנגן לי בראש/פלייליסט
בטי המכוערתXD
תמונת השבוע
יש לי כמה

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הציטוט XD

בטי!
התמכרות קשה לסדרה. עצוב, עצוב. XD

21 C h e n

New member
עונה :]] The McWeekend Is Here

שיר השבוע של מקפליי:McFLY - Get Over You שיר השבוע לא של מקפליי:אייל גולן-מצטער, אייל גולן-את שלי אני שלך.. להקת/זמר השבוע:פול אווט בוי אלבום השבוע:אלבום של אייל גולן החדש קליפ השבוע:with you-כריס בראון תוכנית טלוויזיה/סרט השבוע:אחד נגד 100 משהו שהכעיס אתכם השבוע:לחץ בזמנים משהו ששימח:אממ..שלא הלכתי ללמוד חצי שבוע חח :) משהו שהעציב:אמ.. לא יודעת חח ציטוטי השבוע:"כדי שהאמת תתגלה.." המלצת השבוע:שמרו על ראש פתוח להצעות..! מתנגן לי בראש/בפלייליסט:XXX תמונת השבוע: ^^ -------->

AlmA XP

New member
../images/Emo180.gifכותרת מגניבה ../images/Emo22.gif

שיר השבוע של מקפליי:
Everybody Knows
Walk in the sun Born To Run Friday Night.
שיר השבוע לא של מקפליי:
Busted - Sleeping With The Light On Drake Bell - Highway To Nowhere The White One Is Evil Fall Out Boy - I Slept With Someone In Fallout Boy And All I Got Was This Stupid Song Paramore - That's What You Get Son Of Dork - Ticket Outta Loserville ביט 69 - חומרים רטובים
להקת/זמר השבוע:
מקפליי וסוד :]
אלבום השבוע:
רום און ומושן
תוכנית טלוויזיה/סרט השבוע:
מה שקורה בווגאס
אשטון קוצ'ר כזה חתיך
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משפחה ודברים :\
משהו ששימח:
מחר אני הוכלת לאכול אוכל טעים D:
משהו שהעציב:
מבחן בהיסטוריה
ציטוטי השבוע:
מיכל: את יודעת מה מעצבן בסרטים? אני: מה? מיכל: שתמיד אנשים מנסים לרקוד יחד עם כולם, אבל הם לא יודעים, זה ככה במיוחד בסרטים ההודים, שכולם יוצאים לרחובות. אני: שוב פעם ראית הוט בומביי? ~~~~~~~~~~ מיכל: את יודעת מה שמתי לב? אני: מה? מיכל: לדני יש פרצוף בריטי ~~~~~~~~ אני ויעל התווכחנו, והיינו אצלה עם עוד שתי חברות יעל: אבל, יש פה מישהי בחדר, שלא אוהבת אותי וממש געילה אליי אני: מה את רוצה מקרן? ~~~~~~~ המצאה גאונית: נכון יש ארה"ב לארצות הברית? אז יש ערה"ב לערב הסעודית!!!!!!!!1 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
המלצת השבוע:
תשכנאו חברות שלכן שירקדו קפוארה
זה מצחיק
תמונת השבוע:
איש הפוק D:

AlmA XP

New member
../images/Emo180.gifתמוה + ציטוט D:

יש לנו ילד בשכבה שיש לו כזאת צמה מאחורה XD וכמה ילדים קראו לו: קוף עם כבל מאריך XDDDDDDDDD זה קרע אותי XDDDDDDDD חח זה נראה כמו היפי לא מגולח XDDDD

AlmA XP

New member
../images/Emo180.gif*תמונה../images/Emo122.gif +תמונה 3 [:

בננה ואההההה

למעלה