!The McWeekend Is Here

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo209.gifתמונה אחרונה ../images/Emo6.gif

מסטפ אפ...סרט יפה D:

Fall Out Inbar

New member
ראית את הקליפ החדש של מקרטני? O_x

איכס, מה ניהיה ממנו..:S אממ, יש מצב שאת מעלה לי כמה שירים..? פשוט שמת רשימה כ"כ ארוכה..... וטובה!!! Anne Hathaway - Somebody To Love Coldplay – Yellow Justin Timberlake - Cry me a river Maroon 5 - Sunday Mornings Plain White T'S - A Lonely September Queen - Somebody To Love R. Kelly & P.A – She’s Got That Vibe REM - Everybody Hurts The Calling - Wherever You Will Go Linkin Park - One Step Closer Linkin Park - Given Up Linkin Park - Hands Held High Ronan Keating - If Tomorrow Never Comes The Red Jumpsuit Apparatus - Your Guardian Angel תודה

Little McMickey

New member

m o r 1 0 2

New member
יש מצב את מעלה לי כמה שירים?../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

Jesse McCartney - Bleeding Love Jesse McCartney - The Stupid Things ACDC - Highway To Hel Justin Timberlake - Cry me a river Jesse McCartney - I'll Try Queen - Somebody To Love חח,הגזמתי
תודה בכל מקרה
מתי יצא אמריקן פאי 6?

OneStepCloser

New member
חחח אין לי מושג מתי יצא ~בודקת~

2007! XD אני אעלה לך את השירים אחרי שזה יסיים לעלות לענבר [?].

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifזה שבתמונה שלך היה גם באמריקן פאי

5, בתור הבן דוד של אח של סטיפלר..? ><" כי אם כן הוא מדהיםםם
ואם לא.. ^^ אמריקן פאי 6 שווה משהו..?

sweet shir

New member
כן חחחח זה הוא.

ואמריקן פאי 6 ממש טובD: לא כמו 5 שהיה גרוע רצח >< ואני נדחפת לי למקוויקנד של נסטיה כי משעמם לי XD

OneStepCloser

New member
חחחחחחח אמיריקאן פאי 6 זה הסרט הכי טוב שראיתי

הכי טוב שראיתי של אמריקאן פאי.. אבל ראיתי רק את 1 ו3 XDDD אבל עדיין...בן דוד של סטיפלר

NoNo xD

New member
../images/Emo176.gif my name is yoyo and i'm a robot

רוצה להיות חבר שלי ? oh yes i do ! רוצה להיות חבר שלי ? oh yes i do ! לא יצא לי מהראש חחחח
שיר השבוע של מקפליי:
McFly - You've Got A Friend McFly - Rockin' Robin mcfly-little_joanna The Ballad Of Paul K everybody know [ככה כותבים ?]
שיר השבוע לא של מקפליי:
Paramore - Fences Paramore - Misery Business Simple Plan - welcome to my life simple plan - I'm Just A Kid Yellowcard - Light Up The Sky Sum 41 - Walking Disaster All time low - Six feet under the stars AFI - Miss Murder My Chemical Romance - Teenagers Fall Out Boy - Dance Dance
להקת/זמר השבוע:
מקפליי
, התאהבתי בסימפל
אלבום השבוע:
קליפ השבוע:
תוכנית טלוויזיה/סרט השבוע:
הפיג'מות , ארתור והתחלתי לראות בטי השבוע .
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
דברים .. אנשים..
משהו ששימח:
לא זוכרת..
משהו שהעציב:
לא זוכרת ..
ציטוטי השבוע:
היה !!! אבל אני לא זוכרת XDD
המלצת השבוע:
יש אנשים שאי אפשר לסמוך עליהם . עם אני מרכלת עם חברה על ילדה אחרת , איך אני יודעת שאחר כך היא לא מרכלת איתה עליי ? ועוד משהו .. DONT KILL THE DEAD PEOPLE נדבקתי למשפט הזה השבוע XDDD
מתנגן לי בראש/בפלייליסט:
ליצנים, מוקיונים שירים והפתעות ! לה לה לה לליצנים ליצנים כה מצחיקים, לה לה לה ליצנים , כל כך שובבים, ומשתוללים ומ... [לא זוכרת] את כל הליצנים אנחנו אוהבים ! XDDDDDD
תמונת השבוע:
אין אז.. נבחר אקראי

NoNo xD

New member
../images/Emo176.gif כן יש תמונה שרציתי להשים ! ../images/Emo9.gif

איך שכחתי
תמונה של טומי :) השבוע עשיתי פעם ראשונה משהו בפוטושופ, בעזרת חברה כמובן חחחח אבל עדיין D: .. ושמתי את התמונה הזאת -> של טומי כי אני אוהבת אותה

למעלה