"שירים ליואל"

תמרוש5

New member
ועוד בסוף השעה שלפני היה אם זה נגמר זה חבל

רוצים שאני אתאבד הלילה או מה?!

יש סיכוי שאתה מעלה?

לא רציתי להקשיב כי אני רוצה לשמוע את האלבום קודם, אבל אשמח לשמוע אחרי...

אהבתי.

זה ממש מעניין לקרוא את החוויה של האלבום דרך עיניים זרות (אח, רונה ממציאה את עולם המונחים שלי), אני חושבת שעשית את זה בצורה די מדוייקת ומקסימה. אגב, בנוגע להערה האחרונה שלך על זה ששמעת את האלבום בשלמותו- זה די מדהים, אחרי שלוש שמיעות רצופות של האלבום ניסיתי להקשיב לאחד השירים בנפרד והיה לי קצת קשה, זה לא שהשירים לא מדהימים כל אחד בנפרד, אלא שאני ממש מרגישה שאני חווה תהליך התבגרות שלם מתוך הנעליים של יואל כשאני שומעת אותו בשלמותו. [בלי קשר, אני אוהבת את הפורום הזה. אחרי שנה וחצי של קריאה סמויה אני מעזה להצטרף.]

רעוּת

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo3.gif.

ואני ממש מסכימה עם זה שקשה להקשיב לשירים בנפרד. זה לא שהם לא טובים, פשוט, צריך לשמוע את כל הסיפור.

תמרוש5

New member
נורא מסכימה עם מה שכתבת.

זה נורא נורא אלבום שהוא שלם ושכל שיר ממשיך את זה שלפניו אז באמת כמו שאמרת צריך לשמוע ביחד כזה. ולגמרי הרסה את חיי, יותר מדי תסביכי אבא שזה מוציא ממני
(אני צריכה עוד קצת זמן כדי לכתוב באמת את כל מה שזה עושה לי כנראה.)

רעוּת

New member
חחח את לא אימפולסיבית כמוני ../images/Emo6.gif

כבר עכשיו יש דברים שאני רוצה להוסיף לזה או להוריד משם או שאני כבר רואה אחרת מלפני שעתיים-שלוש
. לפחות עברו עכשיו קצת לשירים מהאלבום הראשון בגלגלצ
הם עושים לנו אתנחתות קומיות שאין באלבום עצמו
תם טקס יום הזכרון תשסט
. (סתם לא, הוא תיכף ימשיך
).

SheIIy

New member
קודם להכניס אותנו לדיכאון

ואז לגרום לנו למות. זה לא אמור להיות מאורע משמח?!

SheIIy

New member
מוזר.

אנחנו בטח הפורום היחיד שמגיב בעצב נוכח אלבום חדש.. האלבום היה צריך להגיע עם טישו.

גוזלה

New member
אז מה, הגיע זמננו?

פורשת, מתה מעייפות! שיהיה לילה טוב, לכל המקשיבים אל תוך הלילה... שבוע מעולה!! :]

גוזלה

New member
קראתי אותך

הסכמתי עם מרבית המילים כאבתי את המקומות שכואבים לך הזדהתי בצורך העז למות ההתרגשות ההתפעמות הפליאה ההנאה הלולאות-הבלתי-נגמרות של הדיסק הזה מוכרות גם לי. את ההתרשמות המלאה אכתוב בשלב מאוחר יותר. אבל אין ספק, שהדיסק מדהים. פשוט מדהים, אין מילים.

למעלה