חלקים מהשרשור נמחקו

^^חדשה פהה!^^

היי.. XD רותם... באפריל: 14!!.... די אוהבת אותם.... אבל חחחחחווווללללהההה על ג'רד לטו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יומאחד... אני יתחתן איתווו...!! ! *&^%חחח%^&* טוב... אין לי מושג איך שולחים תמונות... אבל יש לי תמונות מאלפות לשלוח לככםם!! אז.......... דברותייייי!!@!@!@

לא מבינה מה הבעיה של כולכם..!!

אני לא אוהבת רק את ג'ארד!! אני אוהבת את הלהקה כולה!! אני פשוט לא -מעריצה- אותה ומוכנה למטת בשבילה!@@!! אני לא ילדה מעריצהה!!! כשתתבגרו קצתת... תבינו!!!! זה ממש טיפשי שאתם כולכם שופטים אותי!! באיזו זכות..??!?!? בסוף היו כמה ילדים ממש נחמדים שהגנו עליי... חח.. תודהה!!!! XD יאללה ביי כוללםם!! נ.ב... שאלההה!! ככה אתם מתייחסים לכל החדשים!??!?!?

אוקיי... עזבתיי!

לא אהבתי תרעיוןן..!! לא בשביליי..!! לא צכה אותכם..! את כולכםם ממש לא איכפת לי שאתן לא אוהבת אותי (יותר נכון, לא סובלות אותי) אתן לא מכירות אותי בכלל אני אמשיך לאהוב את 10 שניות למאדים1! ממש אבל ממש לא איכפת לי מה אתן חושבות עליי...~ נ.ב יש לך בעיה עם זה שאני אוהבת גם את ג'וני וגם את ג'ארד?S?!??

darklighter

New member
זה לא פשע זו טעות הקלדה, קורה../images/Emo13.gif../images/Emo190.gif

[אני מבינה שהיית צינית]

chen krispin

New member
חמודה....

את לא צריכה לצאת מפה בכזאת עצבנות.... גם אני לא כ"כ מבינה מה קרה לחלק מכן.. היא סך הכל אמרה שהיא אוהבת את ג'ארד קצת יותר משאר הלהקה.. זה לא שהיא אוהבת רק אותו. את יכולה לצאת אם בא לך אבל אני לא רוצה שתצאי עם רושם שהפורום הזה הוא של מופרעים או משהו {בלי להעליב} למה סתם לריב... אפשר לפתור הכל במילים טובות ובלי העלבות. המטרה של מי שניסו לדבר איתך הייתה שהפורום הוא של כל הלהקה ולא רק למעריצות של ג'ארד. את מוזמנת להישאר כאן אם את אוהבת את הלהקה.. אם את אוהבת רק את ג'ארד תשתתפי בפורום שלו.. כי כאן לא יהיה לך מה לעשות ממש.. זאת דעתי... אני מקווה שהבנת ולא התעצבנת יותר מידי... דא"ג אני חן קריספין.. בת 15 אם את נשארת אז ברוכה הבאה..

אף אחד לא רוצה שתעזבי.

פשוט יש עקרון מאוד ברור שמנחה את כולנו בפורום הזה - זה פורום של הלהקה 30seconds to mars ולא של גארד לטו. אם את חושבת שזה מתאים לך - את יותר ממוזמנת להשאר. אם לא.. אז לא.

לא מתייחסים ככה אל כולם.

פשוט שאנחנו רוצים שלא רק ג'ארד יהיה במרכז אלא כולם יענו ...אמ...שהפורום לא יהיה פורום ג'ארד לטו אלא פורום שלושים שניות למאדים (
). ואנחנו מנסים ממש למנוע את זה (אני חוויתי את זה על בשרי,מי שיודע). נכון בנות?

i am777

New member
ממממממממממממ.....................

באמת , אולי את באמת אוהבת את ג'ארד יותר מהלהקה .. אבל לא היו צריכים להתנהג אלייך ככה. אוקי את רוצה להתחתן איתו - אמרת את זה בצחוק (אני בטוחה) אבל בכל זאת הם לא התכוונו - אני בטוחה. יש פה אנשים נחמדים מאוד. אה וגם אני חדשה D: - חלי 16 וכמה חודשים..חח...נראה לי....ממ...3 חודשים....לא משנה.. אני די חדשה פה... היייייייייייייי לכל החדשות !

adiiiXD

New member
אני אבהיר את זה פעם אחת ,ובלי יותר מדי קונצים

רשמת שאת די אוהבת אותם .די אוהבת אותם- לאף אחת אין שום דבר נגד ההערצה שלך לג'ארד , תעשי מה שבראש שלך , אבל פשוט אל תכנסי לכאן , כי אין קשר . באמת שאין קשר בין הערצה \ אהבה לג'ארד לטו לבין להיות חברה בפורום של 30 שניות למאדים , פשוט כי גם לא תתענייני כאן בכלום , הרי כולנו מתעניינים בחדשות על הלהקה עצמה , בשירים ובמסר של הלהקה , ולכל זה אין קשר למראה / סקס אפיל ווטאבר של ג'ארד . אני לא אומרת לך לצאת מהפורום חס וחלילה , ממש לא - אני פשוט חושבת שלי ולך יש דרכי הערצה שונות מאוד .

נו ברוררר!!

נרשמתי לפורום הזה כדי לדעת יותר על הלהקהה..!! כי נמאס לי לאהוב רק אותוו..!! זאת הסיבהה..!! מבינהה..?? פשוט אותו אני אוהבת (קצת) יותררר.!! זה הכולל.. לא צריכה להיות לך או למישו אחר פה בעיהה עם זהה...!! [=

adiiiXD

New member
עזבי , את לא מבינה והידיים שלי קפואות אז

אין לי כוח לכתוב הרבה .

LoveYourHate

New member
אוקי מתוקה אני מצטערת אבל אני עונה לך הכי נחמ

ד שאני יכולה.. תקשיבי אנחנו הפורום הכי מגובש והכי מקורב שיש את לא מכניסה את עצמך אלינו כי את לא אוהבת את הדברים שאנחנו אוהבות אנחנו אוהבות את הלקה עצמה!! לא רק את הסולן..טוב? זה הבנת? הבנות לא מתייחסות אליך באופן מגעיל הן מנסות להאיר לך את העניים קצת!!! מתוקה לפי איך שאת רושמת את צריכה להתבגר,תקראי את ההודעה שלך ותגידי לי מי נשמעת כמו ילדה קטנה פה .. לא אנחנו לא מתנהגים ככה לכל החדשים אנחנו מנסים לסדר את הבלאגן שנוצר כאן מפאנגרלס. ואני מצטערת עם כמה שזה קשה לשמוע את זה , את צריכה להתבגר ולאהוב להקה לא בגלל הסולן שלה אלא בגלל המוזיקה ואיך שהיא משקיעה בה.. אז את לא צריכה להמשיך ופתוח הודעות חדשות סתם כי זה סתם אידיוטי

יודעת מה?? צודקת!

נכון! את צודקת... אולי אני ילדותית ואני בת 12... אז מה?? זה אומר שאסור לי לאהוב את 30?? לא! זה לא אומר כלום!! הבנתי שהפורומים זה לא בשבילי... לפחות ניסיתי...! אני לא חושבת שמישהו מנסה לפגוע ביי..!! אבל.... סתם המלצהה: תתנהגו קצת יותר יפה לשונים ממכם כי אתם לא יכולים לחיות בתוך הבועה של עצמכם!! אלא אם כן אתם אומרים: הפורום הזה הוא רק לבלה בלה בלה מגילאים בלה בלה בלה.... זהו! זה מה שיש לי להגיד לךך..! זה קצת טיפשי להסתכסך עם מישהי שאין לי מושג מי היאאא!! אז יאללה בואי נגמור את זה בטוב...!! קוראים לי רותם ויש בת מצווה באפריל סבבה.??!? יאללה ביי חמודההה!!

LoveYourHate

New member
חס וחלילה

לא אמרתי לך שאסור לך לשמוע אותם..מה פתאום רק אל תצפי שנתנהג אליך יפה שאת פשוט באה ואומרת ואוווו אני מתהההה על גארד לטו !!!!! אני הולכת להתחתן איתו1!!!!! לא אמרתי שזה מגלאים מסוימים את מצדי יכולה להית בת 7 העיקר שתאהבי את הלהקה ולא תצעקי בקולי קולות שהסולן שלהם ככה והוא כזה מושלם ולא להתייחס ללהקה כולה .. פשוט תתנהגי בבגרות את בצעמך אמרת שיש לך בת מצווה,תיהי בוגרת אני מבינה שאת מתלהבת מזה שיש פורום ועוד אנשים שאוהבים את אותה להקה כמוך,אבל לבוא ולהגיד הסולן שלהם פשוט מושלם וכו וכו זה זלזול שלם ללהקה עצמה פשוט. כאילו שאר הלקה לא קיימים ויש רק את ג'ראד.! אני אופק..ומזל טוב מתוקה.. אני מצטערת אם את מרגישה שאת מסתכסכת איתי אני פשוט דואגת לפורום ואני ממש לא רוצה שיהיו פה ריבים זה מה שחשוב לי לא משנה לי מה הולך מסביב ומחוץ לפורום העיקר שפה יהיה מסודר ונקי.

למעלה