../images/Emo18.gif../images/Emo70.gifחלקים מהשרשור נמחקו../images/Emo88.gif../images/Emo190.gif
סורי שהייתי חייבת להשתמש בצנזורה הקשוחה הזאת, מחקתי תגובות לא הולמות שהן מעבר לציניות וחורגות מתרבות דיון נורמלית! אני יודעת שאתן לא תוקפניות והכל, פשוט סיווגתם/ן אותה ישר כפאנגירל...וחלקכן/חלקכם פה הסברתם את זה נורא יפה, כל עוד הסברתם את עצמכם טוב והיא הבינה זה סבבה [חלק נמחקו רק כי היו משורשרות להודעות המעצבנות אז עמכם הסליחה] אם אתם חושבים שמחקתי ולא הייתי צריכה פנו אליי במסר ואני אשחזר. ולמה לחשוף מה שהיא עשתה בפורומים אחרים היא לא פגעה באף כלל אולי חוץ זה שהייתה "פאנגירל פקאצית" כאילו היא כולה בת 11 מה יש לכם
סורי פשוט התעצבנתי נורא וענבלירון לא פה וולא בא לי להטריד אותה באמצע טירונות גם ככה אני צריכה סתימת שורש ואני דואגת לשיניים שלי
ומתח ועצבים מחזקים את זה
ברותם טיפלתי גם במסרים...ולפי איך שהיא ענתה לחלקכם הבנתי שהיא לא כזאת מה שעשיתן ממנה... מקווה לראות בעתיד יותר הודעות איכות [תמונות, סרטונים, ניתוחי שירים וכו'] ממריבות וויכוחים ילדותיים:/ אני לא גננת/שוטרת...אני בעצמי בחיפוש לימודים/עבודה וכואבים לי מלא דברים ויש לי מספיק צרות