חלקים מהשרשור נמחקו

darklighter

New member
../images/Emo45.gifזו דוגמא לתגובה למופת../images/Emo190.gif

אופקיטה
יש פרק חדש של על טבעי אז את יודעת מה לעשות

A Broken Myth

New member
../images/Emo45.gif

אם את חווווללללללההההההההה עלללללללללל גגג'אאאאאאארררררררדדדדדדדדדדד, ולא פה בשביל הלהקה, לכי לקומונה שלו. [מצטערת עם יצאתי בוטה, זה פשוט מעצבן אותי הפתטיות הזאת.]

my reflection

New member
לא נכון.

יום אחד הוא יהיה בעלי נתחתן ונביא ילדים מושים לעולם בעלי עיניים כחולות ושיער בלונדיני והם יהיה מושי מושלמים שני תעשי לי גדוד.
~וקיבלת את ההודעה ששלחתי לך בפלאפון?
~

darklighter

New member
סורי לאכזב אותך../images/Emo190.gif

הוא ברמת פסיכופט רצח אבל לפחות הוא מראה את זה בשירים ובסרטים שלו ובהופעות וחושף אותנו לעולם האישי שלו. לדעתי דווקא כשהוא עושה משהו כדי להראות כסלב נורמלי כמו להתנשק עם פאריס הילטון וכאלה ודברים שנראים שהם לא כמו שהכרנו אותו בשירים- אז הוא כבר עוד יותר פסיכופטXDDD בקיצור מי שבא לה על טיפוס פסיכופט שתצא עם איזה רוצח סדרתי, לא עם ג'ארד לטו
LOL ונראה לי שהוא מחפש "כוסית שטחית וקלילה" או ווטאבר או שרמוטות כי הוא חש את עצמו עמוק מספיק והוא לא רוצה לנתח גם את הנשים שלו
*הודעה זו נכתבה בהומור, אין לממש מה שכתוב בה או להשתמש בדבריי כנגדי*

etmiys

New member
האמת שקמרון דיאז היא אדירה

אני אומרת- אם לאבד אותו לטובת בלונדינית, אז לטובתה... לא שיש לי משהו נגד בלונדיניות.. אני בעצמי חצי בלונדינית

adiiiXD

New member
בעיניי היא באמת האקסית הכי נהדרת שלו,

אבל לא איבדנו אותו גם בשבילה- הרי היא נפרדה ממנו בגלל שהוא מקדיש יותר מדי זמן למעריצים בסופו של דבר... ושלא נשכח שכשהוא היה איתה הוא היה איש שונה לגמרי ממה שהוא עכשיו.

darklighter

New member
../images/Emo45.gifהתכוונתי בדבריי לפאריס הילטון יותר../images/Emo190.gif

קמרון סבבה היא אחלה שחקנית
וגם יותר יפה בהרבה אין מה להשוות...

למעלה