Make me younger

../images/Emo18.gifMake me younger../images/Emo91.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif

משחק חדש ברחבי הפורום : )
כול שבוע יפתח השרשור הזה עם תמונה חדשה וחוק משחק חדש.. {המשחק כמובן באישור המנהלת} המשחק ינוהל על ידי ובכול שבוע {באותו יום} אני אפתח שרשור חדש עם תמונה חדשה ואתגר חדש בנושא התמונה..
מה הקטע? אני מעלה תמונה, אתם מרטשים, אתם מדרגים את הריטוש הכי טוב לדעתכם, אני סופרת קולות ומכריזה על המנצח - והוא יהיה המרטש הכי טוב השבועי : )
חשוב לזכור !!
מאוד חשוב שבשרשור הזה אומנות השרשור תהיה בשיאה על מנת למנוע התבלבלות וכדומה וכמובן שעדיף שיהיה משחק מסודר מי שאינו יודע עדיין את אומנות השרשור יש לו בטאגליין הסבר מפורט : ) השבוע : ) make me younger
(הפכו את האישה בתמונה לצעירה יותר) שימו לב לתמונה, שמרו אותה, בצעו עליה את ריטושכם, העלו אותה לגבי הפורום ומכאן זה תלוי בחברי הפורום: ) בהצלחה לכולם !

Nienna17

New member
קודם נראה לתפוז

שאנחנו רציניים באתגרים שלנו ואז נקבל מתנות
. בגלל זה, כמה שיותר עדיף להשתתף ולתרום לאתגרים .

mayarub

New member
חחחחחח היא יצאה לי יותר מבוגרת

אך יותר מטופחת לא לא לא אני לא טובה בזה אבל רק ניסיתי

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo71.gif גמאני רוצה!../images/Emo9.gif../images/Emo163.gif

קוראת סמויה פה חחחח זה מדהים כמה שאתם מוכשרים :) אני יודעת שאני לא אזכה בזה, סתם עשיתי לכיף + להשתפר בריטוש
.

כול הכבוד על השיתוף פעולה : )

קדימה כול חברי הפורום הנותרים והחדשים והמצטרפים : ) המשיכו לרטש ...:) יש לכם שבוע :)

שלי

יצאו לי קצת סימני מריחה ולא אהבתי את הריטוש הזה שלי חח אבל החלטתי לשים בכול מקרה :)

למעלה