אגב, אני אחכה עוד שלושה ימים ככה עד שכולם ישימו את הריטושים שלהם ואז נתחיל בהצבעה :)
ל לוקה מור New member 19/11/07 #20 אגב, אני אחכה עוד שלושה ימים ככה עד שכולם ישימו את הריטושים שלהם ואז נתחיל בהצבעה
W welcome to heaven New member 19/11/07 #24 נכון!!1@#%32 תודה לא השתמשתי בשום טשטוש בפנים הפעם, רק כלי החתימה והפלסטר
J just טלוש New member 20/11/07 #29 הפה נראה מודבק מדי בהסתכלות מעמיקה, והעיניים לא מציאותיות. אבל חוץ מזה ריטוש די טוב[למרות שלא אהבתי את הסומק]
הפה נראה מודבק מדי בהסתכלות מעמיקה, והעיניים לא מציאותיות. אבל חוץ מזה ריטוש די טוב[למרות שלא אהבתי את הסומק]
N Nienna17 New member 20/11/07 #33 אז מה אם אני מנהלת ../images/Emo46.gif אני גם רוצה . היה ממש נחמד האתגרון - תמונה מעולה.
K K i t t yG i r l New member 20/11/07 #35 ../images/Emo183.gifמגזיני? אולי למגזין 'הריטושים שאני לא צריכה לפרסם' חח הצבעים יצאו ממש צהובים
K K i t t yG i r l New member 20/11/07 #36 ../images/Emo183.gifש/ל! ומשום מה שכחתי לשנות את הפרופורציות של הפנים (ליקוויפי וכו..סתומה אני חח) :S אחלה אתגר תמונה טובה האיכות קצת ירודה
../images/Emo183.gifש/ל! ומשום מה שכחתי לשנות את הפרופורציות של הפנים (ליקוויפי וכו..סתומה אני חח) :S אחלה אתגר תמונה טובה האיכות קצת ירודה