^^" מבטיחה שלא עקבתי אחריך..XD
S sHiR TaDmOr New member 21/11/07 #44 |]טריה|../images/Emo71.gifעכשיו אחרי שראיתי את של כולם, אני מתפדחת שהעלתי את שלי.
J just טלוש New member 21/11/07 #51 תפסיקו לא להאמין בעצמכם. אל תסתכלו על מה שאחרים עושים,תדבקו במה שאתם עשיתם,גם אם נראה לכם שיש טובים מכם! אני מנסה לעבוד על זה גם אני הייתי כזו.
תפסיקו לא להאמין בעצמכם. אל תסתכלו על מה שאחרים עושים,תדבקו במה שאתם עשיתם,גם אם נראה לכם שיש טובים מכם! אני מנסה לעבוד על זה גם אני הייתי כזו.
ל לוקה מור New member 21/11/07 #49 כול מי שלא העלה ריטוש משלו והוא עדיין רוצה במהירות! עד מחר : ) מחר המשחק יסגר ואז נודיע מתי יתקיימו ההצבעות וכיצד...!
כול מי שלא העלה ריטוש משלו והוא עדיין רוצה במהירות! עד מחר : ) מחר המשחק יסגר ואז נודיע מתי יתקיימו ההצבעות וכיצד...!
C Cinderella14 New member 21/11/07 #50 ניסיון שלי ../images/Emo137.gif גם אתם שמתם לב לדבר המעצבן הזה שיש לה בעין?
J just טלוש New member 21/11/07 #52 איזה דבר מעצבן? אני ישר שמתי לב לגבה הנוראית שלה כך שאותה תיקנתי במהרה .
J just טלוש New member 21/11/07 #53 והערה קטנה- אם ריטשת את הפנים שלה, עדיף שגם היית מרטשת את הגוף. כי רואים הבדלים משמעותיים בין הפנים לגוף
והערה קטנה- אם ריטשת את הפנים שלה, עדיף שגם היית מרטשת את הגוף. כי רואים הבדלים משמעותיים בין הפנים לגוף
M mayarub New member 21/11/07 #54 יפה מאוד אבל אני רואה שהמצח מידי חלקה כמו פלטה או שאני לא רואה טוב?? חסר לי את הנפח "הבליטה" של המצח אני טועה? או שאני לא רואה טוב
יפה מאוד אבל אני רואה שהמצח מידי חלקה כמו פלטה או שאני לא רואה טוב?? חסר לי את הנפח "הבליטה" של המצח אני טועה? או שאני לא רואה טוב