מרי קייט ואשלי מושלמות

ק מ י

New member
ללא נושא

אתה משוגע???????????????? ישור שיניים זה הדבר האחרון שהן צריכות!!!!! וחוץ מזה הן בטח מתייעצות עם רופאי שיניים והכול ואם אין להן אז הן לא צריכות!!! ורופאי שיניים יודעים קצת יותר טוב ממך!!!

Summer Spirit

New member
דבר ראשון.. אני בת

דבר שני, יש להן פלטה כי הן לא הסכימו לגשר- הן הודו בזה לראיון בעיתון אמריקאי...

Nomero Uno

New member
הייתה להן פלטה

אבל עכשיו השיניים שלהן ישרות וזאת עובדה ת´אמת מכל הטיעונים המגוחכים שהעלת עד עכשיו אני מתחיל לחשוד שאת מקנאה בהן רוב הטיעונים שהעלת הם פשוט טיפשיים

הכל בלי קשר!!!

לאחת יש חבר ושהיה מקנאה....זה לא קשר למושלמת או לא!! ההורים שלהם גרושים..כנ"ל!! נמוכות..כנ"ל..!! תלויות אחת בשניה...כנלוש!! מבלות אחת עם השניה..כנלושקה!! קיצר..כל מה שאמרת לא נכון זה לא עושה אותן לא מושלמת...אז אם ההורים שלהם היו יחד הן היו משולמות..איפה ההגיון?!

Summer Spirit

New member
האופקים שלך יותר צרים מהמוח שלך!!!!

זה שהן מקנאות אחת בשניה אולי זה לא נחשב טוב?! זה שההורים שלהן גרושים- זה כן! את היית רוצה להיות בת להורים גרושים?! זה כבר עושה אותן לא מושלמות! זה שהן נמוכות זה כן עושה אותן לא מושלמות כי הן גמדות יחסית לגיל שלהן (אני בת כמעט 16 ואני מטר 65 וחצי.. איזה 15 ס"מ יותר מהן!) זה שהן תלויות אחת בשניה- התכוונתי בתדמית שנבנתה להן עם השנים.. כשהן יתחילו לחיות בנפרד ולשחק בנפרד אז הן יצטכרו לעבוד קשה בשביל ליצור תדמית של כל אחת לעצמה.

מה הקשר להורים??

טוב אולי שהן נמוכות כן קשור.. אבל מה הקשר להורים גרושים??? הן לא תליות באמא ואבא שלהן1 הן תלויות בעצמן!! מושלמת..הכוונה אותה בת אדם..האופי שלה והיופי החיצוני וכל זה.. אז הכלב שלהן נידרס אז הן לא מושלמות????? את יכולה להגיד מה שבא לך...ככה אני חושבת... ואם כבר...לא מעניין את הג´ורה שלי..."האופקים שלך יותר צריפ מהמוח שלך"...לא דרשתי את זה!! אז ככה...שאת לא חייבת לרדת עליי!! ומה את משווא את הגובה שלך לשלהם?????????????? אף אחד לא נולד באותו גובה!! את מטר 65...אני בת 14 מטר 65!! אז ככה את עכשיו...משהו בגדילה שלך לא טוב...אויש נו באמת!!!!, תעשי טובה..תחשבי קצת!

Summer Spirit

New member
יודעת מה?

אני יכולה להביא לך עוד מלא עובדות למה הן לא מושלמות אבל לא בא לי לבזבז את הזמן שלי על ילדה דפוקה שלא מבינה מה קשור בין אחד לשניים...

האמא שלך

דפוקה...נשמה ..אולי תתמודדי עם זה?! אם את קוראת לי דפוקה אז אני לא יודעת מה את... אם לא בא לך לבזבז את הזמן שלך על ילדה כמוני פשוט אל תגיבי.. בואי ניראה את בת 16...יותר תינוקית ממני.. ושלא נדבר על דפוקה!! אז ילדה..תגידי מה שבא לך...תמשיכי לדבר לעצמך..

Summer Spirit

New member
אמא שלך יא קופה שרמוטה! ולמוטי!

יא פרה טיפשה! את לא שווה אפילו שאחת התאומות תירק עליך!!! אל תקללי את אמא שלי! זה שאמא שלך קופה זה לא אומר שכולם ככה!!! ולמוטי.. אתה חוצפן ואתה מנהל דפוק שאתה לא מקחת את ההודעה של פרה שרוטה שהיא קיללה אותי ואת אמא שלי ואני מתלוננת על זה להנהלת תפוז!!!

Nomero Uno

New member
תרגיעו שתיכן

קיללתן פה אחת את השניה בביטויים שאני מתבייש לחזור עליהם חלאס עם זה כבר הפורום לא נועד בשביל זה אלא בשביל לדון על התאומות אז תרגיעו את העניינים לא צריך לריב פה ובטח שלא להשתמש בביטויים כמו ששתיכן השתמשתן גם להתווכח אפשר בצורה תרבותית ולהגיד לכן ת´אמת אם אני הייתי מוטי אני הייתי מעיף את שתיכן מהפורום אבל אני לא המנהל (אהמ) לצערי , כך שמוטי יחליט מה לעשות ואני הייתי מציע לו פשוט למחוק את כל שרשור הקללות הזה בין שתיכן ( אני לא מתכוון לכל השרשור רק מהתגובה של "פרה שרוטה" להודעה של "summer spirit" ) ואני במקומך הייתי חושב פעמיים לפני שהייתי מתלונן להנהלת הפורומים על מוטי, לדעתי הוא אחד המנהלים הטובים יותר שיש בתפוז וגם את אשמה בחלק מהקללות

Rotem Lisa

New member
"ההורים שלהן גרושים" ?

נכון, הן לא מושלמות כי אף-אחד לא מושלם, אבל מה הקשר להורים שלהן? והם גם בני-אדם, לא?

cookey-girl

New member
אף אחד לא מושלם.

ולא כדאי להתחיל לכתוב את הסיבות שלהן כי זה לא יגמר.

cookey-girl

New member
בשבילך ../images/Emo8.gif

מושלמות, או לא מושלמות אני מתה עליהןןןןןן
והן מתוקות!

Summer Spirit

New member
כי..

עם כל הפוזות וההצגות שהן עושות שזה דווקא כיף שיש הורים גרושים- זה לא.. אין לי הורים גרושים תודה לאל אבל תחשבו שאם ההורים שלכם יהיו גרושים ואבא שלכם יתחתן עם מישהי אחרת זה קודם כל יגרום לבילבול במשפחה ודבר שני זה יקרע את המשפחה- תחשבו אולי?!

Nomero Uno

New member
על מה את מדברת?!

לא ראיתי את התאומות מדברות על הגירושים אפילו פעם אחת ובטח שלא עושות פוזות מהעניין וגם אם ההורים שלהן גרושים זה לא אומר שהן פחות או יותר מושלמות אנחנו מדברים אם הן מושלמות ולא החיים שלהן

אז עכשיו...מי הדפוקה??

את רואה...כולם אומרים שאין קשר למשפחה..ורק את תוציאי את המיץ ותגידי שכן..צוחק מיש צוחק אחרון!

למעלה