מרי קייט ואשלי מושלמות

אבל זה בדיוק כמו שמישי כאן אמרה

ההורים שלהן לא קשורים לזה שהן מושלמות או לא... נגיד והן היו מושלמות לגמרי- ופתאום הכלב שלהן היה נדרס... הן היו הופכות ללא מושלמות כי הכלב שלהן נדרס? זה ממש שטויות.... ההורים שלהן לא קשורים לאף תדמית שלהן.... ואגב- אין כזה דבר מישהו מושלם אז אולי נסגור את הדיון הזה כבר??

omer wild

New member
דייייייי כבר !!!!!

טוב אולי חלס עם הריבים...כמו שתי ילדות קטנות !! את חושבת שהן מושלמות ואת חושבת שהן לא... כל אחת והדעה שלה נקודה

Nomero Uno

New member
סוף סוף אמירה חכמה

בכל הדיון הדי טפשי הזה חלאס להתווכח על דבר כל כך טפשי קודם כל אין דבר כזה מושלמות אבל בכל זאת אי אפשר לקחת התאומות את כל הדברים שהן כן יפות, חכמות , מוכשרות ועוד ועוד אני חושב שבזה סיימנו את הדיון

נככככון...

וחוץ מי זה תדברו מובן אחת מי פה מדברת שהן מושלמות והשני אומר שלא בגלל שאין להם חיים טובים עם המשפחה אבל היא בכללה התכוונה במראה אז תסבירו אחד את השני, לדעתי אין קשר מה הכוונה לא מושלמות בחיים לא קוראים לזה ככה עם כבר אומרים, אין להם חיים טובים אני מכתוונת למשפחה למרות שהם רגילות וככה ויש מלא מישפחות שהוהרים גרושים ויש לי גם מלא חברותצ ודידים כאלו אז מה? אני לא רואה אותם עצובים בגלל משהו
=:0)

AngelDiva

New member
ילדה את סתם מאוהבת בהן...

הן לא מושלמות והן רחוקות מלהיות מושלמות...ואני לא אומרת את זה כי אני מקנאה או משהו אלא כי זה פשוט נכון...למה? ככה!!!

הן מושלמות וזהו!!!

הן מהממות חמודות מתוקות מקסימות וחכמות וכשרוניות ועם חוש הומור ובקיצור הן מושלמות ועל טעם ועל ריח אין מה להתווכח למרות שזה מה שעשיתי הרגע חחח טוב יאללה ביי

motib4

New member
מה זאת אומרת?

מה שאת אומרת הן מושלמות וזהו? אני לא חושב שהן מושלמות וזהו . לכל אחד יש את זכותו להביע את דעתו וזהו .

למוטי

קראת את כל ההודעה? לא אמרתי שלאף אחד אין זכות לומר את דעתו אמרתי ההפך על טעם ועל ריח אין מה להתווכח ושכל אחד עם דעתו לפי ההודעה שלך נראה לי קראת רק את הכותרת אז תקרא הכל לפני שאתה מגיב ביי

ענבר 2002

New member
מי יותר יפה?

היי מה נשמע? אתה מוטי? אם כן הייתי רוצה להכיר אותך ! מי אתה חושב שיותר יפה אשלי או מרי קייט?

לענבר 2002

היי ברוכה הבאה לפורום אני אומנם לא מוטי קוראים לי אושרת ולדעתי מרי-קייט יותר יפה ונראה לי שמוטי חושב שאשלי יותר יפה דנו בזה בעבר טוב בקיצור שתיהן פצצות טוב יאללה ביי

ענבר 2002

New member
למישל היפה!

מה נשמע? יש לך ממיר דיגיטלי ככה תוכלי לראות את התוכנית החדשה של מרי קייט ואשלי כול כל קצת זמן היא היום בפוקס קידס בשעה 12.20 אל תחמיצי וגם יש עוד איזה תוכנית בערוץ הילדים בשעה 2 טוב ביי לבנתיים ! אוהבת ענבר!

מריקייט

New member
לענבר 2002

היי זו אני עכשיו אני בבית כן יש לי פוקס קידס ואני מקליטה את הסדרות וואו איזה סדרה מהממת מזל תאומות או כל כך מעט זמן את ראית את הסדרה? איזה מהממות ומקסימות!!!

למעלה