משחקים ושאלונים

../images/Emo75.gifחחח תראי - XD

"ממתי יש לכם אותה? שנה ככה ... באיזה גיל החיה הגיע אליכם ? שנה" אז היא בת שנתיים .
שרית אל תכחישי . XD

../images/Emo75.gifעונה . :)

איזה חיית מחמד יש לכם? כלבה . :) איך קוראים לה? ליידי . ממתי יש לכם אותה? אממ בערך 10 שנים , קצת פחות . P = היתה לכן חיית מחמד גם לפנייה? כן , אוגרים , דגים , פינקים תוכים וכו' וכו' . D; קרה לכם שמתה לכם חיית מחמד? כן . \; כמה חיות היו לך ? הרבה . P = אם היו נותנים לכם לבחור חיה אחרת מה הייתם בוחרים ? לאאאאא ,,,,,, ! O; אני ישאיר לי אותה .
חיית המחמד שלך ישנה מחוץ לבית או בתוכו ? בתוכו , אבל לפעמים במרפסת . [; באיזה גיל החיה הגיע אליכם ? אממ 6 , [ ? ] . P;

חן XD

New member
עונה D=

איזה חיית מחמד יש לכם? אממ היא סוג של בהמה אבל היא לא שלי. איך קוראים לה? אהחמ ביח ממתי יש לכם אותה? לפני שנתיים כל הארץ הכירה אותה . היתה לכן חיית מחמד גם לפנייה? בטח קרה לכם שמתה לכם חיית מחמד? בטחחחחח כמה חיות היו לך ? לא יודעת אם היו נותנים לכם לבחור חיה אחרת מה הייתם בוחרים ? דולפין או כריש חיית המחמד שלך ישנה מחוץ לבית או בתוכו ? בתוכו באיזה גיל החיה הגיע אליכם ? לא ידוע.

../images/Emo141.gifעונה=]]]

איזה חיית מחמד יש לכם?כלבה=] איך קוראים לה?מיקה:D ממתי יש לכם אותה?קצת לפני המלחמה! היתה לכן חיית מחמד גם לפנייה?כן=] קרה לכם שמתה לכם חיית מחמד?נראלי=\ כמה חיות היו לך ?לא זוכרת אבל היו=] אם היו נותנים לכם לבחור חיה אחרת מה הייתם בוחרים ?דולפין
חיית המחמד שלך ישנה מחוץ לבית או בתוכו ?גם וגם=] באיזה גיל החיה הגיע אליכם ?קצת אחרי שנולדה!

שריתיXD

New member
האם ..

עברתם פעם דירה? מאיפה עברתם? לאן עברתם? היה קשה לעבור? עברתם בצפר? הכרתם מהר חברים חדשים? היית רוצים לחזור לבית הקודם שלכם? החדר שלך בבית הקודם היה יותר גדול או יותר קטן? את אוהבת את הבית החדש? בבית הקודם היה לכם גינה? בבית החדש יש לכם גינה? בבית הקודם היתה לכם חיה ? בבית החדש יש לכם חיה?

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifעונה .

עברתם פעם דירה?כןן מאיפה עברתם?מוצקין לאן עברתם?חיים היה קשה לעבור?הייתי בת 9 חודש D= עברתם בצפר?עברתי , מהיסודי לחטיבה ומהחטיבה לתיכון הכרתם מהר חברים חדשים?הם הכירו אותי לא אני אותם:) היית רוצים לחזור לבית הקודם שלכם?ליסודי D החדר שלך בבית הקודם היה יותר גדול או יותר קטן?לא דעת נוו את אוהבת את הבית החדש?כה בבית הקודם היה לכם גינה?בית קומות כזה מסריח D- בבית החדש יש לכם גינה?כה בבית הקודם היתה לכם חיה ?אחי בבית החדש יש לכם חיה?כה אחותי :)

../images/Emo217.gifהרגת אותי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בבית הקודם היתה לכם חיה ?אחי בבית החדש יש לכם חיה?כה אחותי :)

חן XD

New member
מה יש לך משאלונים D:; עונה

עברתם פעם דירה? מאיפה עברתם? ת"א לאן עברתם? קרית חיים-מערבית מזרחית היה קשה לעבור? לא יודעת עברתם בצפר? לא הכרתם מהר חברים חדשים? היית רוצים לחזור לבית הקודם שלכם? כןןןן החדר שלך בבית הקודם היה יותר גדול או יותר קטן? גדול את אוהבת את הבית החדש? לא בבית הקודם היה לכם גינה? כ ה בבית החדש יש לכם גינה? לא בבית הקודם היתה לכם חיה ?לא בבית החדש יש לכם חיה?לא

../images/Emo141.gifעונה=]

עברתם פעם דירה?כן=] מאיפה עברתם?מעכו =] לאן עברתם?לנהריה!ועוד פעם בנהריה.... היה קשה לעבור?לא מממש=] עברתם בצפר?כה הכרתם מהר חברים חדשים?בטח=] היית רוצים לחזור לבית הקודם שלכם?לא החדר שלך בבית הקודם היה יותר גדול או יותר קטן?אחד יותר קטן והשני אותו דבר! את אוהבת את הבית החדש?כה בבית הקודם היה לכם גינה?כה בבית החדש יש לכם גינה?כה בבית הקודם היתה לכם חיה ?כה בבית החדש יש לכם חיה?כה

../images/Emo75.gifלהלהלה . :)

עברתם פעם דירה? אה - הא . פעמיים . \; מאיפה עברתם? מאשקלון . לאן עברתם? לאשקלון . XD היה קשה לעבור? בפעם הראשונה - לא . בפעם השנייה - כן .
עברתם בצפר? אממ מיסודי לתיכון חע . P = הכרתם מהר חברים חדשים? אה הא . היית רוצים לחזור לבית הקודם שלכם? כן , ;( החדר שלך בבית הקודם היה יותר גדול או יותר קטן? יותר גדול . את אוהבת את הבית החדש? אממ כן . בבית הקודם היה לכם גינה? כן .
בבית החדש יש לכם גינה? לא . \; בבית הקודם היתה לכם חיה ? כן . בבית החדש יש לכם חיה? כן . :)

../images/Emo217.gifעונה.

עברתם פעם דירה? כן. מאיפה עברתם? מקרית ביאליק לאן עברתם? לקרית חיים. היה קשה לעבור? הייתי בת 4 XD עברתם בצפר? לא, הייתי בגן. הכרתם מהר חברים חדשים? כן. היית רוצים לחזור לבית הקודם שלכם? לפעמים :] החדר שלך בבית הקודם היה יותר גדול או יותר קטן? יותר קטן לפי מה שאני זוכרת. את אוהבת את הבית החדש? הוא לא כ"כ חדש
וכן אני מאוד אוהבת אותו. בבית הקודם היה לכם גינה? לא. בבית החדש יש לכם גינה? אה הא. בבית הקודם היתה לכם חיה ? חתולה. בבית החדש יש לכם חיה? לא אבל היו מלא חיות.

שירלי XD

New member
../images/Emo209.gif ננההנה עונה

עברתם פעם דירה? אממ כן אבל רק לכמה חודשים מאיפה עברתם? מהבניין שלי לאן עברתם? לבניין שלי
היה קשה לעבור? לא עברתם בצפר? מהיסודי לחטיבה הכרתם מהר חברים חדשים? כן היית רוצים לחזור לבית הקודם שלכם? חחח לא החדר שלך בבית הקודם היה יותר גדול או יותר קטן? קטן את אוהבת את הבית החדש? כן בבית הקודם היה לכם גינה? לא בבית החדש יש לכם גינה? כן בבית הקודם היתה לכם חיה ? כן ליום 1 בבית החדש יש לכם חיה? היו

שריתיXD

New member
רוכבות על סוסים?

רוכבות על סוסים? מאיזה גיל אתם רוכבות? האם סוס היא החיה המועדפת עלייך? כשהיית קטנה תמיד רצית סוס בחצר? פעם נפלתם מהסוס? פעם הסוס הפיל אותכם? כל הנושא של רכיבה בא ממכם או מההורים שלכם ?

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifעונה

רוכבות על סוסים?פעםם מאיזה גיל אתם רוכבות?בכיתה ו' האם סוס היא החיה המועדפת עלייך?לא כשהיית קטנה תמיד רצית סוס בחצר?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ישלי את אחותי הילה תמיידטוב לשים תה בחצר ולהגיד שזה הסוסה שלי :]] פעם נפלתם מהסוס?חחחחח הוא עשה לי יווו אוו מאזז לא התקקרבתי אליוD= פעם הסוס הפיל אותכם?לללא נראה מישהו אחד שיצליח להפיל אותי אהעאע כל הנושא של רכיבה בא ממכם או מההורים שלכם ?חחחחחחחחחחח אבא שליהזה תילמדי תילמדי D=

../images/Emo141.gifעונההה:D

רוכבות על סוסים?א!!! מאיזה גיל אתם רוכבות?===== האם סוס היא החיה המועדפת עלייך?ממש לא חחחח כשהיית קטנה תמיד רצית סוס בחצר?לא חחח פעם נפלתם מהסוס?לאאאאאא פעם הסוס הפיל אותכם?לא כל הנושא של רכיבה בא ממכם או מההורים שלכם ?מי רוכב בכללל???

נוופריי

New member
|גאוה|עונה =

איסי : :(.... צום קל ,,.. ב25 טרוייה , להלהלה :]]] . ביי , מסנג'ר : לא פגעתי באף אחד , אין לי מה לבקש סליחה חחחח סתם ;),צום קל ילללדים .

למעלה