משחקים ושאלונים

MaStuLa76

New member
שלי ><

אולי . כ"כ מעצבן שהכל מסובך ולא ברור . \: "..?Do you see how much I need you right now.." חן אני אוהבת אותך יותר מכל דבר בעולם הזה . "פחות מהלב שכואב ... משאיר סימנים על המצח . רצון חזק לחבק , לנשק ולברוח" במסן אני לא מחוברת..

עונה

לא צריך כבר מצאתי מישהו שאוהב גם את אביב וגם אותי *&^%$ :) שיראלי3> בום עלייך אחי DDD: צום קל [= נעמה אין כמוך בכל העולם. בני היער רולז ^_____^ ולכי תסבירי לו עכשיו שאת עדיין מאוהבת באיזה אחד שרחוק מכאן אלפי קילומטרים, שנתן לך תחושה שאת באמת מאושרת ... ובמסן ,,, גמר חתימה טובה :]

MaStuLa76

New member
שוב,לא בא לי מדוכא בכיפור><

כאפהD; יאלה היום כיפור והכל יהיה בסדר [= אני חייבת לחיות,לא?? אף אחד לא יעשה את זה במקומי ! ^.^ חן יא פלופית , בלופ+דופD; אני אוהבת אותך נורא3> http://www.iatraf.co.il/kippur/index.php "..ואיפה הפסקתי לחשוב ? ונתתי לרגש לברוח.."

../images/Emo75.gifעכשיו החלפתי אותו . D;

באיסיק - :) אהההההההמ ,, D; אתמווווול היה מצחיייייק . XD "מה את מסתכלת עליי ? , אבל מה את מסתכלת עליייייי ? . אבל לא הסתכלתי עלייך . =-O " מפחייייייייד , ! :D ואינלי מסן . P =

MaStuLa76

New member
זה טוב , כי כשאני מתנתקת האוואי נמחקD;

אז לפחות רשום לי פה XD ר-ק לחשובים [= אם לא תשים לב למי שמפריע לך - זה יפריע לו [= ' יום אחד הוא התעורר וראה שהוא מחזיק את הפרח הכי יפה שהוא אי פעם ראה ! הוא עצם את העיניים כי הוא לא האמין , הוא פקח אותן שוב - והיא עדיין היתה . אז הוא קם לעשות קפה, ולשטוף את הפנים ומול המראה הוא אמר אני מקווה שאני מספיק חכם - בשביל לשמור ,בשביל לקיים ,לא לאבד..' חן אני אוהבת אותך פלופ'ה שלי [= נופר את המלאך שלי [: ציפציפ איי לאב יו , היה מצחיק XD אנשים שפעם הכי שנאתי - היום אני שונאת עוד יותר [: אהאהא ^____^ להת' [=

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifעונננה חיייייייייייייייייייייממממושD=

נימממצאת היפייפיה ...:]]] עם איזה חוש חשים?!D: [פוש בשבילך]D+ :(. , רק אותך הלב רוצה :[[ שירק , אני אוהבתאותך חיימשלי , היה צום אחללה בחלהה ,, שבוע טוב ילדודס ,.. ביי :}} . במסנג'ר ,נופר בוסקילה-ע איזה חושחשים ?1D:::"

../images/Emo217.gifעונה.

באיסי : סידרו לי ת'מחשב :] שחף, חן , נופר, שרית ? אני אוהבת אתכן 3> 0522250670 במסנג'ר: סידרו לי ת'מחשב :]

שירלי XD

New member
../images/Emo209.gif שלי

באייסי : אני על עין רוב הזמן אבל אם לא אז ... למה חושבים שאני יענה לכם אה ? אה ? ... במסן : הוא לא מתחבר לי :X

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifשינוי D++

נימצאת היפייפיה ...:] חייה אבל מתה : \ אין דבר כזה חברות ,,.. אז מה ב25 טרויה אה חברים !?D= שירה את החייםשלי. שבוע טוב ילדודס ,.{׿×} <דומה לכם D= ביי :} .

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifונותן את הכל ישלי א הטעם שלךך אחרי

שהפסקתי לחלום D = הכוס הכחולה עברי ליבר החמוד .D=

למעלה