משחקים ושאלונים

עכשיו תורי לאהוב

שם:רותם כינוי:אנערף תאריך לידה:מתישהו בפברואר מזל:דגים סגנון לבוש:אלטרנטיבי סטייל כללי:אלטרנטיבי>< פירסינג:הליקס בשמאל ועוד 3 לובים באותה האוזן,לשון עוד שבוע כנראה יהיה ואינדסטריאל אם יהיה לי אומץ:\ קעקועים:אם באלי מחר אני עושה של פיס:) צבע אהוב:כתום ושחור צבע שנוא:לא יודעת מאכל אהוב:שוקולד חטיף אהוב:ביסלי:\ חטיף שנוא:אין פרי אהוב:תותים פרי שנוא:אפרסק בע"ח אהוב:כלב יש בע"ח?כן מקום בילוי מועדף:שכונהO_O מוטו:חייה ותן לחיות:\ סרט:מישהו לרוץ איתו:) ככ התלהבתי מהסרט חחXD שיר: אין אחד זמר:אביבגפן זמרת:לא יודעת להקה:שייגעצ סטייה:ריקוד שריטה:יש חולשה:שוקולד:\ מפחיד:חושך משמח:עדי אשכנזי מכעיס:הרבה מעציב:המון מילה \ משפט שאתה תמיד אומר:אידינחוי :\ שיר שעושה מצב רוח טוב:חלליות בנאדם שעושה מצב רוח טוב:הוא ביה"ס: כיתה :י' עיר מגורים:חור ליד נתניה גובה:נמוכה מוצא:מרוקו אופטימי \ פסימי:רוצה להיות אופטימית העדפה מינית:סטרייטית טלויזיה:יס סטארטס 1,2,3 רדיו:רשת גימל דיסק:של אביב הכי אוהב בגוף שלך: הכי שונא בגוף שלך: תכונה שנואה בעצמך: תכונה שנואה באחרים: לוקח לכל מקום:פלאפון שיר שאתה שומע כשאתה עצוב:התאבדות בחיים לא יתפסו אותך עם:מנומר:\ קיח 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: נעמה,מחשב נייד ,אוכל. איפה אתה עכשיו? במיטה יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? כן למה אתה לא שם?רחוק עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו?איתו רוצה אבל לא יכול?:\ כן את מי אתה הכי אוהב בעולם?משפחה ונעמה,למרות שהיא כבר חלק מהמשפחה אז רק את המשפחה את מי אתה הכי שונא בעולם?אותה לא יכול בלי:מוזיקה מתגעגע ל:יוני והחתיך גורם לך לבכות:אביב גפן מצחיק אותך:הוא בחיים לא:אשיר בציבור מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: מתנה שהיית רוצה לקבל:החצאית הזאת כישרון:ריקוד תחביבים:מחשב וריקוד אוסף:דיסקים חח ציטוט אהוב:רוצים שינוי? מקלחת או אמבטיה:מקלחת ים או בריכה:ים חורף או קיץ:קיץ לבן או שחור:שחור אופי או יופי:אופי כמות או איכות:איכות קור או חום:חום חלום שאתה זוכר:מזה משנה חלום שהיית רוצה שיתגשם:>< הדבר הכי נועז שעשית: הדבר הכי טיפשי שעשית: הדבר הכי מצחיק שעשית: הדבר הכי מצחיק שקרה לך: הדבר הכי מפדח שקרה לך: מקרה הכי טוב שקרה לך: מקרה הכי רע שקרה לך: הרגש הכי שלילי בעולם: הרגש הכי חיובי בעולם: החפץ הכי חשוב לך בעולם:יומן שלי דבר ראשון על הבוקר:שירותים דבר אחרון לפני שהולכים לישון:'לילה טוב' מחשבה אחרונה לפני שהולכים לישון:מה יהיה מחר מחשבה ראשונה כשאתה קם בבוקר:וואלה בוקר? באסה:\ נרדם בקלות?לא קם בקלות?לא איך אתה עונה לטלפון?:הלו איך הציונים:בסדר איך העסקים?: גיבור על מצויר:סופרמן דמות מצויירת:סדריק סדרה מצוירת:סדריק וארתור סרט דיסני אהוב:פו הדוב:D הכי היית רוצה לפגוש את:נעמה יכתבו על המצבה שלך:פה קבור הכלב אם היתה לך משאלה, מה היית מבקש?שיהיו לי עוד 10 משאלות איזו חיה מייצגת אותך הכי טוב: אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית רוצה להיות? אם היית יכול לבחור להיות גבר או אישה, מה היית בוחר?אישה יש חבר\ה?לא יודעת השיר הכי רומנטי שיש:לביטלס יש המון סיטואציה הכי רומנטית שהיתה לך:איתו אהבת פעם מישהי עד דמעות?:כן סטוץ או מערכת רצינית?:רצינית האם חשבת על ידיד/ה באופן מיני:כן אם היית הומו/לסבית, את מי היית עושה?נינט העיקרון הכי חזק שלך: שיר שתקוע לך בראש:ג'קי כואב לך משהו עכשיו?העיניים איך אתה מרגיש עכשיו?לא משהו משעמם ב2 בלילה><

עונה =]]

שם:עדי שריקי כינויי:דושה תאריך לידה:16.3 מזל:דגים סגנון לבוש:ממ..זה משתנה .. כאילו לפעמים ספורטיבי לפעמים כזה סטייליסטי =// סטייל כללי:הכי סטייל =]] פירסינג:היה לי באף .. יש לי שלוש באוזן ובאוזן השניה שתיים קעקועים:בנתיים לא אבל שאני יגדל אני עושה !! צבע אהוב:אדום :) צבע שנוא:צבע שנאה צהוב =]] מאכל אהוב:ממ..צ'יפס חטיף אהוב:דוריטוס חמוץ חריף חטיף שנוא:צ'יפס+במבה+ביסלי ! פרי אהוב:מנדרינה פרי שנוא:מלון בע"ח אהוב:כלב+אוגרים יש בע"ח?ביצ'ית :)) [ כלבה ] מקום בילוי מועדף:ים או לשבת בחדר לשמוע שירים ולהסתכל על התקרה חח מוטו: סרט:"לזכות בדייט עם טד" אחחחח איזה מושלם הבנ'אדם הזה "טד המילטון" :)) שיר:רכבת הרים - דורון רוקח ועוד מיצ'ו חח זמר:עידן יניב+בועב מעודה זמרת::-! להקה:גיייייימממ'בבבוווייז סטייה:=// שריטה:-- חולשה:-- מפחיד:חתולים !! איייכ' כאלו מגעילים ומסריחים ומפחידים !! משמח:לשמוע את הגיימבויז שימדורה עליהם ! מכעיס:ואי הרבה יש לי פטיל קצר אני בשנייה עולה לי הג'עננה !! מעציב:בוגדנים + שקרנים !!! מילה \ משפט שאתה תמיד אומר:"רצון זה דבר טוב" חחחחחחחחחע שיר שעושה מצב רוח טוב:ממ..כל שיר מקפיץ אוהבת לרקוווד ! בנאדם שעושה מצב רוח טוב:אפ'חד לא עושה לי מצב רוח טוב חוץ מלראות את אושרי אלמורייש !!!!!!!!!! ביה"ס:אורט שרת כיתה :ח' עיר מגורים:נצרת עילית גובה:1.54 מוצא:מרוקאית שלמה ~! אופטימי \ פסימי:הכי אופטימית העדפה מינית:וואט? טלויזיה:מז"א ? טלויזיה ו... ? אחלה אוהבת לראות טי וי רדיו:לא שומעת רק עם יש מישו ברדיו זהו ! דיסק:ה"אלבום" והדיסק של עידן יניב בע"ה הדיסק של בועזון !! הכי אוהב בגוף שלך:עיניים , , ות'צורה של הגוף שלי :) הכי שונא בגוף שלך:הכל חוץ ממה שאמרתי ^ תכונה שנואה בעצמך:אני בוחנת אנשים =// תכונה שנואה באחרים:צביעות ! אייכ' זה מגעייל ! פשוט מבחיל ! לוקח לכל מקום:פלאפון ! שיר שאתה שומע כשאתה עצוב:למה של ביחו'ש לוי בחיים לא יתפסו אותך עם:סמים!!! 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד:פלאפון , אמפי ,, ות'כלבה שלי שלא יהיה לי משעמם ! איפה אתה עכשיו?בבית יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו?לאא למה אתה לא שם?-- עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו?אושרי אלמוריש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רוצה אבל לא יכול?לא יכולה הוא בת"א חח סתתם את מי אתה הכי אוהב בעולם?אושרי אלמוריש !! את מי אתה הכי שונא בעולם? ממ"ב לא יכול בלי:לשמוע את אושרי כל יום ! מתגעגע ל:להופעות של הגיימבויז ! גורם לך לבכות:ממ..שאני נזכרת באימא שללי מצחיק אותך:הרבה אני צוחקת הרבה מאווד! בחיים לא:יזריק !! אייייייייייכ''! מחשבה שלא יוצאת לך מהראש:למה בנים כאלו חרא ? חח סתם ממ.. יש הרבה ! מתנה שהיית רוצה לקבל:כלום ! כישרון:יודעת לרקווד ! תחביבים:לרקוד לשיר .. אוסף:ממ..היה לי אוספים אבל כבר לא .. גדלתי ! ציטוט אהוב:מממ...אין ! מקלחת או אמבטיה:אותו הדבר י'עמים ! חחחחחחחחחע עלק מקלחת או אמבטיה .. ים או בריכה:יםם חורף או קיץ:ממ..חורף לבן או שחור:לבן אופי או יופי:אופי כמות או איכות:=// קור או חום:קור חלום שאתה זוכר:שהצטרפתתי עם אושרי .. אינלי מושג איך הגעתי לזה .. חחחחח זה באמת חלום!! חלום שהיית רוצה שיתגשם:לפגוש את אושרי ואת כל הגיימבויז ! הדבר הכי נועז שעשית: הדבר הכי טיפשי שעשית:העפתי כאפה לחבר שלי ביום כיפור [ חבר לשעבר ]! הדבר הכי מצחיק שעשית:מממ..הרבה הדבר הכי מצחיק שקרה לך:ממ..לא זוכרת הדבר הכי מפדח שקרה לך:ממ...לא זוכרת מקרה הכי טוב שקרה לך:" " מקרה הכי רע שקרה לך:" " דבר ראשון על הבוקר:ללכת לשטוף פנים לצחצח שיניים , ואז להיכנס להתקלח :) ולהתארגן עם אני יוצאת לבית ספר או משו .. דבר אחרון לפני שהולכים לישון:יוצאת עם חברות .. עולה הביתה לישון .. כי אני חוזרת דיי מאוחר .. מחשבה אחרונה לפני שהולכים לישון:מתי אני יפגוש את אלוהים ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחעע סתתתתםםם ! איייייןן! מחשבה ראשונה כשאתה קם בבוקר:ממ.מה אני לובשת היום .... :D נרדם בקלות?ללא קם בקלות?כןן איך אתה עונה לטלפון?:הלו ? איך הציונים:סבבה טפו טפו טפו בלי עין רעה 555 :) איך העסקים?:-- גיבור על מצויר:מרטין על הבוקר חחחחחחח סתתם אין! דמות מצויירת:דווררהה סדרה מצוירת:דווררה סרט דיסני אהוב:-- הכי היית רוצה לפגוש את:אווש שללי !! יכתבו על המצבה שלך:שמע ישראל מה מצבה ? תנו לי לחיות יש לי עוד הרבה זמן חח אם היתה לך משאלה, מה היית מבקש?שאני יפגוש את אושרי !! איזו חיה מייצגת אותך הכי טוב:ממ..לא יודעת אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית רוצה להיות?ממ...חברה של אושרי עם יש לו כזאת :D אם היית יכול לבחור להיות גבר או אישה, מה היית בוחר?אישה !! יש חבר\ה?לאאא כרגע ! השיר הכי רומנטי שיש:ממ..-- סיטואציה הכי רומנטית שהיתה לך:מ..הרבה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחע אהבת פעם מישהי עד דמעות?:לאא ! חוץ מזה שאני כ"כ אוהבת את אושריי שאני בוכה שאני רואה אותו ! סטוץ או מערכת רצינית?:סטוץ
האם חשבת על ידיד/ה באופן מיני:ממ..לאא אם היית הומו/לסבית, את מי היית עושה?לא משנה מה הייתי אבל מה שבטוח הייתי עושה את אושרי !! העיקרון הכי חזק שלך:=// שיר שתקוע לך בראש:כמו רכבת הרים עולים ויורדים ... כואב לך משהו עכשיו?ממ..לאא איך אתה מרגיש עכשיו?אחלה כזה .. תודה חחחחחחחחחחחח אחלה שאלון =// מעייף רצח !! :)

עונה...

שם: דחף נחמיאס כינויי: ואיי מלא ... תאריך לידה: 10.7.94 מזל: סרטן
סגנון לבוש: מדהייםם
סטייל כללי: כ'נל פירסינג: בינתיים לא קעקועים: לאא צבע אהוב: חוום , כחול , צהוב בננה, ירוק חח אין אחד צבע שנוא: ממ אין מאכל אהוב: מלא... אולי פסטה חטיף אהוב: מלא חטיף שנוא: החטיף תירס ההזזה פרי אהוב: מנגו , תות , אננס פרי שנוא:גויאבה , אפרסמון חח בע"ח אהוב: דולפין וכלב יש בע"ח? כן כלב :] מקום בילוי מועדף: מוטו: - סרט:מלא שיר: מלא זמר: אדם יוסף , עידן יניב , דניאל ב'חם , חן אהרוני ועוד מלאא. זמרת: מלאא להקה: גיים בויז, סינרגיה סטייה: - שריטה:- חולשה:ממתקים מפחיד: למות :( לאבד מישהו משמח: המון מכעיס: שמעצבנים ומשקרים מעציב: לאבד מישהו מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: דילב אני אוהבת אותך ?חח שיר שעושה מצב רוח טוב: מלא בנאדם שעושה מצב רוח טוב: כנל ביה"ס: דה-שליט כיתה : ח'3 עיר מגורים: רחובות :] גובה: 1.70 מוצא: אופטימי \ פסימי: אופטימי העדפה מינית: מה כבר יכול להיות טלויזיה: :] רדיו::] דיסק::] הכי אוהב בגוף שלך: ממ כל מיני הכי שונא בגוף שלך: לא יודעת הכל בסדר נראלי :/ תכונה שנואה בעצמך: לא יודעת תכונה שנואה באחרים: שחצנות !!! לוקח לכל מקום: פלא שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: ממ בחיים לא יתפסו אותך עם: סמים 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: כל מני איפה אתה עכשיו? בבית יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? אצל דילבי למה אתה לא שם? חח אני עוד יהיה עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? דילב, אדם רוצה אבל לא יכול?אה הא את מי אתה הכי אוהב בעולם? מלא מלא את מי אתה הכי שונא בעולם? ממ לא יכול בלי: - מתגעגע ל:דילב , אדם מלא גורם לך לבכות: כל מיני מצחיק אותך: .. בחיים לא: מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: מתנה שהיית רוצה לקבל: כישרון: אממ תחביבים: לירקוד אוסף: אין ציטוט אהוב: . מקלחת או אמבטיה: אמבטיה דע ים או בריכה: שניהם חורף או קיץ: קיץץ ! לבן או שחור: לבן אופי או יופי: שניהם כמות או איכות: אה קור או חום: ממ חלום שאתה זוכר: מלא חח דילב זוכתר שלחמית שאני קונה לך סוכריה חח דפוקה ! חלום שהיית רוצה שיתגשם: ואי ואי אמן והיה מיתגשם הדבר הכי נועז שעשית: ממ לא זכור עכשיו הדבר הכי טיפשי שעשית: ואי ואי אל רוצה להיזכר הדבר הכי מצחיק שעשית: כ'נל הדבר הכי מצחיק שקרה לך: לא זוכרת הדבר הכי מפדח שקרה לך: שנפלתי באוטבוס
:( מקרה הכי טוב שקרה לך: ממ מקרה הכי רע שקרה לך: ממ הרגש הכי שלילי בעולם: ואט? הרגש הכי חיובי בעולם: . החפץ הכי חשוב לך בעולם: ממ דבר ראשון על הבוקר: שותפת פנים דבר אחרון לפני שהולכים לישון: מחשבה אחרונה לפני שהולכים לישון: מחשבה ראשונה כשאתה קם בבוקר: כל הזמן משהו אחר נרדם בקלות? ליפעמים קם בקלות? כ'נל איך אתה עונה לטלפון?: אהה? איך הציונים: ממ בסדר :/ איך העסקים?: ש גיבור על מצויר: אה דמות מצויירת: ארתור טיטוף :] ח סדרה מצוירת: כ'נל סרט דיסני אהוב: ממ הכי היית רוצה לפגוש את: דילב אדם חח כל הזמן אותו הדבר יכתבו על המצבה שלך: חס ו.. אם היתה לך משאלה, מה היית מבקש? רק אחת? איזו חיה מייצגת אותך הכי טוב: אמממ אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית רוצה להיות? אם היית יכול לבחור להיות גבר או אישה, מה היית בוחר? אישה ברור יש חבר\ה? לא השיר הכי רומנטי שיש: מלא סיטואציה הכי רומנטית שהיתה לך: ואיי זיכרונות אהבת פעם מישהי עד דמעות?: כן סטוץ או מערכת רצינית?: מערכת רציניית ברור ! האם חשבת על ידיד/ה באופן מיני: לא אם היית הומו/לסבית, את מי היית עושה? העיקרון הכי חזק שלך: שיר שתקוע לך בראש: כואב לך משהו עכשיו?היד איך אתה מרגיש עכשיו? ממ טוב ואה ואה

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifשאאלון :]

שם: גיל: בצפר כיתה: מספר כיתה: אוהב את הבצפר? יש לך הרבה חברים בכיתה? משקיע בלימודים? מה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה? ובמבחן? השעו אותך? אם כן-לכמה זמן? הברזת? אם כן-מאיזה שיעור/ים? המקצוע שאתה הכי טוב בו: המקצוע שאתה הכי גרוע בו: המורה הכי נחמד שמלמד אותך? המורה הכי מרגיז ושנוא? משתתף בפעילויות בצפר[טקסים, התרמות וכו'..]? אם כן-איזה? יש לכם ועדות בכיתה[נו כמו כיתה ג'..]? אם כן-אתה באחת מהן? לוקחים אוכל לבצפר? קונים בקיוסק[אם יש]? תפוז ואינטרנט בכמה פורומים אתם? איזה? ובכמה קומונות? איזה? מנהלים פורום/קומונה? איזה? הכרת פעם אנשים דרך תפוז? נפגשת איתם? נוצרו קשרים לאורך זמן? ובאינטרנט בכללי, הכרת אנשים? פגשת אותם? נוצר קשר? יש בלוג? נמצא בפורומים שהם לא בתפוז? איזה? מוזיקה איזה סוג מוזיקה אתה הכי אוהב? להקה אהובה? זמר/ת אהוב/ה? אוהב פופ? היפ-הופ? רוק? פופ-רוק? רוק אלטרנטיבי? רוק כבד? מטאל? האבי מטאל? מזרחית? דיכאון? טראנסים? אחר- מנגן על משו? אם כן-על מה? היית רוצה לנגן על משו? אם כן-על מה? שונות איך אתה אומר: ישנה או יושנת? מלפפון או מלפלפון? אוטו או מכונית או רכב? מקדונלדס או מקדולאנדס? המבורגר או המבונגר? יש חבר/ה? אם כן-כמה זמן? אם לא-היית רוצה? אוהבים מישו? הוא גדול/קטן או בגיל שלכם? אוהבים מסטיקים? טיק-טק? סוכריות על מקל? טופי? מרשמלו? מעשנים? ניסיתם פעם? ישלך פלאפון? איזה? אתה אוהב אותו? אתה רוצה להחליף אותו? מתי קנו לך אותו? כמה הכי גבוהה היה לך בחשבון? כמה היה לך בחשבון האחרון ? איזה חברה? יותר אס אמ אסים או שיחות? כמה אסאמאסים ביום? כמה אתה מתקשר ביום? למי הכי הרבה? שאאלון חפווור \=

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifעוננה:}

שם:נופר גיל:15 בצפר:שקד כיתה:י' מספר כיתה:3 אוהב את הבצפר?כןןן יש לך הרבה חברים בכיתה?כה משקיע בלימודים?כה מה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה?לא היההתעודות ובמבחן?חחחחחחחח בטח 30 או פחות השעו אותך?ככה אם כן-לכמה זמן?יומיים הברזת?כה אם כן-מאיזה שיעור/ים?כל מיניי המקצוע שאתה הכי טוב בו:אנערף המקצוע שאתה הכי גרוע בו:חחחחחחח אנגלית[!?] המורה הכי נחמד שמלמד אותך?חח כוכבבהה שלימדה והשנה שושי .:) המורה הכי מרגיז ושנוא?חחחחחחחחחחח מאיוצ'קה משתתף בפעילויות בצפר[טקסים, התרמות וכו'..]?חחחחחחחחחחחח לא אם כן-איזה? יש לכם ועדות בכיתה[נו כמו כיתה ג'..]?לללא =\ אם כן-אתה באחת מהן? לוקחים אוכל לבצפר?לא קונים בקיוסק[אם יש]?חחחחחחחחחח רק D= תפוז ואינטרנט בכמה פורומים אתם?1 איזה?זה ובכמה קומונות?1.. איזה?שבי בר מנהלים פורום/קומונה?שבי בר איזה?שבי בר הכרת פעם אנשים דרך תפוז?כה נפגשת איתם?כה נוצרו קשרים לאורך זמן?כההה ובאינטרנט בכללי, הכרת אנשים?כה פגשת אותם?כה נוצר קשר?כה יש בלוג?לא, נמצא בפורומים שהם לא בתפוז?לא איזה?- מוזיקה איזה סוג מוזיקה אתה הכי אוהב?מזרחית או שחורה להקה אהובה?מוניקה זמר/ת אהוב/ה?איילגולן אוהב פופ?כה היפ-הופ?כה רוק?נוט פופ-רוק?לא רוק אלטרנטיבי?לא רוק כבד?לא מטאל?לא האבי מטאל?אוטט?!:S מזרחית?כהההההההההההההה דיכאון?כה טראנסים?כה אחר- מנגן על משו?גיטרה אם כן-על מה?גיטרה1!! היית רוצה לנגן על משו?לא אם כן-על מה? שונות איך אתה אומר: ישנה או יושנת?יושנת מלפפון או מלפלפון?מלפפון אוטו או מכונית או רכב?אוטו מקדונלדס או מקדולאנדס?מקדונלדס המבורגר או המבונגר?המונבגר יש חבר/ה?לא . אם כן-כמה זמן? אם לא-היית רוצה?כה אוהבים מישו?כה הוא גדול/קטן או בגיל שלכם?גדול אוהבים מסטיקים?כה טיק-טק?כה סוכריות על מקל?כהה טופי?כה מרשמלו?כה מעשנים?לא קבוע ניסיתם פעם?כה ישלך פלאפון?כה איזה?נוקיה 6280 =\ אתה אוהב אותו?הוא שבור קצת אתה רוצה להחליף אותו?כה:] מתי קנו לך אותו?חח בעירך במלחמה כמה הכי גבוהה היה לך בחשבון?נאמממ לא זוכרת אבל היה כמה היה לך בחשבון האחרון ?חחחח 98 .. איזה חברה?אורנג' יותר אס אמ אסים או שיחות?החודשש היה המון אס אמא סים כמה אסאמאסים ביום?חחחח 7 8 תלוי ... כמה אתה מתקשר ביום?לא הרבהה למי הכי הרבה?חחח רינת חחח חחחחחחחחחחח

lililulu

New member
אני [;

שם: עמית גיל: 15 בצפר מה זה משנה?! כיתה: י'...וואו איזה הבדל יש בין כשאתה אומר ט' לכשאתה אומר שאתה כיתה י'!
מספר כיתה: 4 שאריות לנצח
אוהב את הבצפר? יחסית כן... יש לך הרבה חברים בכיתה? יש חברים...אבל דוגרי כיתת שאריות משקיע בלימודים? לא מה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה? בתעודה? 46 אם אני לא טועה...לשון זונזונים:] ובמבחן? 0 השעו אותך? לא ממש אם כן-לכמה זמן? כאילו השאירו אותי מלא פעמים שעתיים נוספות בסוף היום...אבל ליום או כמה ימים אף פעם לא הברזת? כן אם כן-מאיזה שיעור/ים? כל שיעור אפשרי נראה לי המקצוע שאתה הכי טוב בו: אין כזה המקצוע שאתה הכי גרוע בו: מתמטיקה המורה הכי נחמד שמלמד אותך? המורה לתנ"ך נראה לי...מתנחל כזהD= המורה הכי מרגיז ושנוא? עוד לא היו לי טאקלים כמעט עם מורים...רק התחילה השנה משתתף בפעילויות בצפר[טקסים, התרמות וכו'..]? לא...רק בדברים שחייבים אם כן-איזה? --- יש לכם ועדות בכיתה[נו כמו כיתה ג'..]? לא
אם כן-אתה באחת מהן? מה אני חסרת חיים?!D; לוקחים אוכל לבצפר? כן קונים בקיוסק[אם יש]? לפעמים תפוז ואינטרנט בכמה פורומים אתם? 1 איזה? זה ובכמה קומונות? 0 איזה? קומונות זה של מוזריםD: מנהלים פורום/קומונה? לא איזה?-- הכרת פעם אנשים דרך תפוז? לא כאלה שנפגשתי איתם נפגשת איתם? ^^ נוצרו קשרים לאורך זמן? -- ובאינטרנט בכללי, הכרת אנשים? כן פגשת אותם? לא נוצר קשר? כן יש בלוג? לא נמצא בפורומים שהם לא בתפוז? כן איזה? אורן אבל אני כבר לא נכנסת לשם...אה ופעם נכנסתי לפורום של מעודהD= מוזיקה איזה סוג מוזיקה אתה הכי אוהב? הרבה סוגים להקה אהובה? נראה לי התקווה 6 זמר/ת אהוב/ה? לא יודעת יש הרבה אוהב פופ? תלוי של מי היפ-הופ? כן רוק? כן פופ-רוק? כן רוק אלטרנטיבי? תלוי מי רוק כבד? כנ"ל מטאל? לא האבי מטאל? לא מזרחית? מעט מאוד שירים דיכאון? לא טראנסים? חלק אחר- מנגן על משו? ניסיתי את הגיטרה אבל היא לא מכוונת ואני לא יודעת איך מכוונים אז עזבתי... אם כן-על מה? היית רוצה לנגן על משו? תופים
כל המתופפים סקסיםוזה הכלי הכי הכי [: אם כן-על מה? ^^ שונות איך אתה אומר: ישנה או יושנת? ישנה מלפפון או מלפלפון? מלפפון אוטו או מכונית או רכב? אוטו מקדונלדס או מקדולאנדס? מקדונלדס המבורגר או המבונגר? המבורגר יש חבר/ה? לא אם כן-כמה זמן? -- אם לא-היית רוצה? אני עוד חושבת על זה
עזבו מסובך. אוהבים מישו? לא יודעת.........שוב, מסובך הוא גדול/קטן או בגיל שלכם? NEXT אוהבים מסטיקים? כן טיק-טק? כן סוכריות על מקל? ככה טופי? לא מרשמלו? רק הלבניםD; מעשנים? לא ניסיתם פעם? חחח מלא פעמים ישלך פלאפון? כן איזה? נוקיה כזה של סלקום אתה אוהב אותו? כן אבל הוא מתפרקD; אתה רוצה להחליף אותו? כן דחוווף! הרטט שלא החליט שהוא לא עובד פתאום! סאן אוף א ביץ':] מתי קנו לך אותו? שנה שעברה או יותר כמה הכי גבוהה היה לך בחשבון? לא זוכרת כמה היה לך בחשבון האחרון ? 120 +/- איזה חברה? סלקום יותר אס אמ אסים או שיחות? אס אם אס כמה אסאמאסים ביום? תלוי ביום כמה אתה מתקשר ביום? כנ"ל למי הכי הרבה? לא מישהו ספציפי

../images/Emo105.gifעונה.

שם: דילב. גיל: 16. בצפר: שקד. כיתה: י'. מספר כיתה: 3 אוהב את הבצפר? אמ. יש לך הרבה חברים בכיתה? כן. משקיע בלימודים? משתדלת :] מה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה? 40. ובמבחן? 0
השעו אותך? לא. אם כן-לכמה זמן? - הברזת? כן ! אם כן-מאיזה שיעור/ים? מלא בעיקר ספורט חחח המקצוע שאתה הכי טוב בו: אנגלית. המקצוע שאתה הכי גרוע בו: מתמטיקה
המורה הכי נחמד שמלמד אותך? כרגע? אממ רבקה :] המורה הכי מרגיז ושנוא? זאת שמלמדת אותי ספרות ... משתתף בפעילויות בצפר[טקסים, התרמות וכו'..]? לא. אם כן-איזה? - יש לכם ועדות בכיתה[נו כמו כיתה ג'..]? לא. אם כן-אתה באחת מהן? - לוקחים אוכל לבצפר? כן קונים בקיוסק[אם יש]? לפעמים. תפוז ואינטרנט בכמה פורומים אתם? 1 איזה? זה ובכמה קומונות? 0 איזה? - מנהלים פורום/קומונה? כן. איזה? זה :] הכרת פעם אנשים דרך תפוז? ברור. נפגשת איתם? ברור :] נוצרו קשרים לאורך זמן? כככככןןןןןןןן ובאינטרנט בכללי, הכרת אנשים? כן. פגשת אותם? כן. נוצר קשר? כן. יש בלוג? לא. נמצא בפורומים שהם לא בתפוז? לא. איזה? - מוזיקה איזה סוג מוזיקה אתה הכי אוהב? רוק ישראלי. להקה אהובה? סירגיה. זמר/ת אהוב/ה? שירי מימון. אוהב פופ? קצת. היפ-הופ? לא. רוק? ישראלי. פופ-רוק? כן ! רוק אלטרנטיבי? מה זה? רוק כבד? לאאאאאאאאא. מטאל? מה? האבי מטאל? מה? מזרחית? לא כ"כ. דיכאון? אייייכ. טראנסים? מה? אחר- - מנגן על משו? לא. אם כן-על מה? - היית רוצה לנגן על משו? לא. אם כן-על מה? - שונות איך אתה אומר: ישנה או יושנת? ישנה. מלפפון או מלפלפון? מלפפון אוטו או מכונית או רכב? אוטו מקדונלדס או מקדולאנדס? מקדונלדס. המבורגר או המבונגר? המבורגר יש חבר/ה? לא !!!!!!! \= אם כן-כמה זמן? - אם לא-היית רוצה? מאוד
אוהבים מישו? כן. הוא גדול/קטן או בגיל שלכם? גדול. אוהבים מסטיקים? כן. טיק-טק? לא כ"כ. סוכריות על מקל? כן. טופי? כן. מרשמלו? לא. מעשנים? לא. ניסיתם פעם? לא. ישלך פלאפון? כן. איזה? V3I אתה אוהב אותו? מאוד. אתה רוצה להחליף אותו? למה לא? מתי קנו לך אותו? לפני חצי שנה. כמה הכי גבוהה היה לך בחשבון? 100. כמה היה לך בחשבון האחרון ? 60. איזה חברה? סלקום
יותר אס אמ אסים או שיחות? שיחות כמה אסאמאסים ביום? S= כמה אתה מתקשר ביום? כמה שאני צריכה S: למי הכי הרבה? אמא.

עונה

שם:רותם גיל:15 וחצי בצפר כיתה:י' מספר כיתה:מזה משנה אוהב את הבצפר?כן יש לך הרבה חברים בכיתה?כן משקיע בלימודים?כן מה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה?40 ובמבחן?0 השעו אותך?לא אם כן-לכמה זמן? הברזת?כן אם כן-מאיזה שיעור/ים?ספורט בעיקר המקצוע שאתה הכי טוב בו:מתמטיקה המקצוע שאתה הכי גרוע בו:אנגלית ניראלי המורה הכי נחמד שמלמד אותך?המורה לספרות המורה הכי מרגיז ושנוא?ביולוגיה =\ משתתף בפעילויות בצפר[טקסים, התרמות וכו'..]?לפעמים אם כן-איזה?בטקסים יש לכם ועדות בכיתה[נו כמו כיתה ג'..]?חח כמו ועדת קישוט וכל אלה?:D לא עד שנה שעברה אם כן-אתה באחת מהן? לוקחים אוכל לבצפר?לא קונים בקיוסק[אם יש]?כן תפוז ואינטרנט בכמה פורומים אתם?1 איזה?פה ובכמה קומונות?0 איזה? מנהלים פורום/קומונה?לא איזה? הכרת פעם אנשים דרך תפוז?כן נפגשת איתם?נגיד שכן נוצרו קשרים לאורך זמן?כן ובאינטרנט בכללי, הכרת אנשים?כן פגשת אותם?לא את כולם נוצר קשר?כן יש בלוג?לא נמצא בפורומים שהם לא בתפוז?לא איזה? מוזיקה איזה סוג מוזיקה אתה הכי אוהב?רוק ופאנק רוק להקה אהובה?שייגעצ זמר/ת אהוב/ה?אביב אוהב פופ?איכ היפ-הופ?רק את שב"ק רוק?כן פופ-רוק?לא ככ רוק אלטרנטיבי?כן! רוק כבד?כן מטאל?לפעמים האבי מטאל?לפעמים מזרחית?איכ איכ דיכאון? ><קיח טראנסים?ל א:\ אחר- מנגן על משו?כן אם כן-על מה?גיטרה היית רוצה לנגן על משו?כן אם כן-על מה?תופים שונות איך אתה אומר: ישנה או יושנת?ישנה מלפפון או מלפלפון?מלפפון אוטו או מכונית או רכב?אוטו:D מקדונלדס או מקדולאנדס?מקדונלדס המבורגר או המבונגר?המבורגר יש חבר/ה?לא ברור אם כן-כמה זמן?:\ אם לא-היית רוצה?:\ אוהבים מישו?כן הוא גדול/קטן או בגיל שלכם?לא משנה אוהבים מסטיקים?כן טיק-טק?כן סוכריות על מקל?כן טופי?כן מרשמלו?לא מעשנים?כשבאלי ניסיתם פעם?כן ישלך פלאפון?כן איזה?מוטורולה V6 ,חח האמת שעכשיו חזרתי מסלקום שידרגתי:p נגמרו לי ה-3 שנים^_^ אתה אוהב אותו?מאוד! אתה רוצה להחליף אותו?חס ושלום הוא חדש:] מתי קנו לך אותו?היום כמה הכי גבוהה היה לך בחשבון?חח בפלא הזה עדיין לא השתמשתי אך בקודם יצא איזה 300 ומשהו כמה היה לך בחשבון האחרון ?106 איזה חברה?מוטורולה של סלקום יותר אס אמ אסים או שיחות?גם וגם כמה אסאמאסים ביום?10-15 כמה אתה מתקשר ביום?הרבה למי הכי הרבה?חברות וידיד

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifעוד שאלון D+ ,,, ....

גיל: מין: יש לך מחשב פרטי? על איזה מחשב אתה עכשיו? כמה שעות אתה נמצא במחשב בד"כ ביום? שומע מוזיקה במחשב? למה משמש לך המחשב בעיקר (גילישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, צפייה בתוכניות טלויזיה, משחקים וכד')? אתה משתמש במחשב עד שעות מאוחרות? מהי תוכנת האנטי וירוס שלך? מבין במחשבים? היית מתקן לי את המחשב? יש לך חברים שמבינים במחשבים? יש לך רמקולים טובים? רוצה יותר טובים? יש לך מקלדת/עכבר אל-חוטיים? אם לא, היית רוצה כאלה? יש לך קיצורים במקלדת? משתמש בהם? יש לך מיקרופון/מצלמת אינטרנט? משתמש בהם? כשאתה יוצר קשר עם מישהו דרך המחשב, איך אתה מעדיף לעשות את זה (פורומים, מסרים, תוכנות מסרים מידיים וכ'ו)? מה גודל המסך שלך? יש לך מסך מחשב LCD ? פעם התקשרת למישהו דרך המחשב? פעם פירמטת לעצמך או למישהו אחר את המחשב? השתמשת באחת מתוכנות האופיס (פאורפוינט, וורד, אקסל...) בשביל עצמך ולא בשביל עבודה/לימודים? שמרת את המסמכים האלה? פעם האזנת לרדיו דרך המחשב? פעם ראית תוכנית טלויזיה דרך המחשב? פעם ניסית לעשות משהו והרסת לעצמך את המחשב? פעם הורדת משהו/שלחו לך משהו שמסתבר שזה וירוס? פעם ראית איך נראה מחשב מבפנים? מפחיד? פעם ערכת סרטון במובי מייקר? פעם ניסית להקליט את עצמך ברשמקול כדי לשמוע איך אתה נשמע? פעם נכנסת לWindows Tour (התחל>כל התוכניות>עזרים)? לא הפסדת הרבה... פעם ניסית לתקן את המחשב שלך בעצמך, במקום להזמין טכנאי? פעם המקלדת שלך התקלקלה והשתמשת במקלדת וירטואלית? נכון שזה ממש ממש מעצבן? מתי בפעם האחרונה עשית סריקה עם האנטי וירוס/אד אוור/ספייבוט/ תוכנה אחרת? מעדיף מחשב על טלויזיה? תסתדר בלי מחשב יום שלם? תסתדר בלי מחשב שבוע שלם? תסתדר בלי מחשב חודש שלם? משתמש במחשב בשביל עבודה/לימודים? יצרת קשרים דרך האינטרנט? הם האריכו זמן? המחשב שלך עושה הרבה רעש? איפה ממוקם המחשב שלך/המחשב שאתה איתו עכשיו? קרה לך שהיית הרבה שעות על המחשב, ואז כאבו לך מאוד העיינים והראש? משתמש הרבה בוורד? יודע להשתמש באקסל? מהי מערכת ההפעלה שלך? יש לך מחשב ישן? רוצה אחד חדש? שאלון קרצייתי מדי? יש לך תמונה מיוחדת בשולחן עבודה? יפה? למה היא קשורה? למה שמת אותה שם? מה השומר מסך שלך? לא נראה לי יש לי עוד שאלות לשאול>< יש לך מלא פופאפים מציקים כאלה? נכון שמסנג'ר יותר טוב מאייסיקיו?

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifעוווונה

גיל:15 מין:נקבה יש לך מחשב פרטי?כה על איזה מחשב אתה עכשיו?בחדר כמה שעות אתה נמצא במחשב בד"כ ביום?5 6 שומע מוזיקה במחשב?כה למה משמש לך המחשב בעיקר (גילישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, צפייה בתוכניות טלויזיה, משחקים וכד')?איסיקיו מסנג'ר ,,,, אתה משתמש במחשב עד שעות מאוחרות?כה מהי תוכנת האנטי וירוס שלך?zone משהו מבין במחשבים?עד גבול היית מתקן לי את המחשב?חחחחחחחחחחחחחחהייתי מנסה לתקן חחחחחחחחחח יש לך חברים שמבינים במחשבים?נאאמ כה יש לך רמקולים טובים?נהה לא ככ רוצה יותר טובים?כןןן יש לך מקלדת/עכבר אל-חוטיים?לאא ישלי מקלדת סיליקון סגולה:D אם לא, היית רוצה כאלה?היהה אבלל ניגמר הבטריה ולא רצתה לעבוד שובבעםבטריות חדשות יש לך קיצורים במקלדת?כה משתמש בהם?לא יש לך מיקרופון/מצלמת אינטרנט?כה משתמש בהם?כה כשאתה יוצר קשר עם מישהו דרך המחשב, איך אתה מעדיף לעשות את זה (פורומים, מסרים, תוכנות מסרים מידיים וכ'ו)?אני בדרך ככלל לאמכירה אנשים דרך האינטרנט מה גודל המסך שלך?19 יש לך מסך מחשב LCD ?לא פעם התקשרת למישהו דרך המחשב?כה פעם פירמטת לעצמך או למישהו אחר את המחשב?לא השתמשת באחת מתוכנות האופיס (פאורפוינט, וורד, אקסל...) בשביל עצמך ולא בשביל עבודה/לימודים?כה שמרת את המסמכים האלה?כה פעם האזנת לרדיו דרך המחשב?כה פעם ראית תוכנית טלויזיה דרך המחשב?כה פעם ניסית לעשות משהו והרסת לעצמך את המחשב?לא פעם הורדת משהו/שלחו לך משהו שמסתבר שזה וירוס?לאא חחח פעם ראית איך נראה מחשב מבפנים?כה מפחיד?לא פעם ערכת סרטון במובי מייקר?לא פעם ניסית להקליט את עצמך ברשמקול כדי לשמוע איך אתה נשמע?כהה חחחחחחחחחחחח פעם נכנסת לWindows Tour (התחל>כל התוכניות>עזרים)?כה לא הפסדת הרבה... פעם ניסית לתקן את המחשב שלך בעצמך, במקום להזמין טכנאי?לא יש את אחי :} פעם המקלדת שלך התקלקלה והשתמשת במקלדת וירטואלית?לא נכון שזה ממש ממש מעצבן? מתי בפעם האחרונה עשית סריקה עם האנטי וירוס/אד אוור/ספייבוט/ תוכנה אחרת?חחח כללל יום המחשב עושה לבד ב4 בבוקר מעדיף מחשב על טלויזיה?כה תסתדר בלי מחשב יום שלם?כה תסתדר בלי מחשב שבוע שלם?כה תסתדר בלי מחשב חודש שלם?לאאא משתמש במחשב בשביל עבודה/לימודים?נאאמ יצרת קשרים דרך האינטרנט?כה הם האריכו זמן?לא ממש המחשב שלך עושה הרבה רעש?לא איפה ממוקם המחשב שלך/המחשב שאתה איתו עכשיו?בחדר שלייי על הסיפריה קרה לך שהיית הרבה שעות על המחשב, ואז כאבו לך מאוד העיינים והראש?כע משתמש הרבה בוורד?כע יודע להשתמש באקסל?לא מהי מערכת ההפעלה שלך?אקס םפי יש לך מחשב ישן?לא רוצה אחד חדש?חחלא שאלון קרצייתי מדי?כה יש לך תמונה מיוחדת בשולחן עבודה?ככככככככן יפה?כןן דורההה היפהה הזאצ למה היא קשורה?דווורה מה זה מה היא קשורה למה שמת אותה שם?חחחח כי אני אוהבת את דורה מאוד מאוד :) מה השומר מסך שלך?חח אין שומר מסך לא נראה לי יש לי עוד שאלות לשאול>< יש לך מלא פופאפים מציקים כאלה?לא .. נכון שמסנג'ר יותר טוב מאייסיקיו?כה

למעלה