ככ נכון!XDDDDDDDD מסכנים*~*
נ נוופריי New member 7/10/07 #96 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וווווווווואלה מתוך 20 בנות רק 2 עוד אוהבות אותם מריה ונטע חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אה ואולי אוראל חחחח והחדשות .. שיכירו אותם חצי שנה וואלה יבינו
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וווווווווואלה מתוך 20 בנות רק 2 עוד אוהבות אותם מריה ונטע חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אה ואולי אוראל חחחח והחדשות .. שיכירו אותם חצי שנה וואלה יבינו
ס ספירוש בן חיים New member 7/10/07 #98 ../images/Emo168.gifחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif איזה רעות אנחנוXDDDD עאלק וואלה יבינו חחחח מה יש להבין?הם חמודים לא נכון..חחחח פשוט יורדדדדד האהבה!חחח אבל אדם עדיין חתיך=]XD
../images/Emo168.gifחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif איזה רעות אנחנוXDDDD עאלק וואלה יבינו חחחח מה יש להבין?הם חמודים לא נכון..חחחח פשוט יורדדדדד האהבה!חחח אבל אדם עדיין חתיך=]XD
נ נוופריי New member 7/10/07 #100 חחח מחזיקים מעצמם כאילו הם אייל גולן אייל גולן פחות מחזיק מעצמווו בהופעהשלו הוא מעלה לבמה הוא נותן יחס איזה יחס הם מביאים? יריקות בפנים \= גועל
חחח מחזיקים מעצמם כאילו הם אייל גולן אייל גולן פחות מחזיק מעצמווו בהופעהשלו הוא מעלה לבמה הוא נותן יחס איזה יחס הם מביאים? יריקות בפנים \= גועל
ס ספירוש בן חיים New member 7/10/07 #102 ../images/Emo168.gifחחחחחחחחחח רעה../images/Emo3.gif כן אילוש חמוד אבל גם הםםםםם חחחחחחח מחזיקים מעצמם אולי כן=]חחחח אבל לא הכול באשמתם!XD
../images/Emo168.gifחחחחחחחחחח רעה../images/Emo3.gif כן אילוש חמוד אבל גם הםםםםם חחחחחחח מחזיקים מעצמם אולי כן=]חחחח אבל לא הכול באשמתם!XD
נ נוופריי New member 7/10/07 #105 מה את אומרת \ = תיגדלי ספיר תיגדלי .. מה לא באשמתם ......הם מחליטים על הקריירה שלהם=\ תאמיני לי אם היה איכפת להם הם היו מורידים מעצמם ..... איכ , בע !!!1 שונאת ת'ם
מה את אומרת \ = תיגדלי ספיר תיגדלי .. מה לא באשמתם ......הם מחליטים על הקריירה שלהם=\ תאמיני לי אם היה איכפת להם הם היו מורידים מעצמם ..... איכ , בע !!!1 שונאת ת'ם
ט טוליlove נולי New member 7/10/07 #110 ../images/Emo97.gifנופר כפרה שאמרת שונאת אותם יתכוונת לבויז?!?!!?
ט טוליlove נולי New member 8/10/07 #113 ../images/Emo97.gifחח.. למה הבויז חמודים!!!!אני עדין א-ו-ה-ב-ת- אותם!!!!!!!!1
מ מיכליק XD New member 8/10/07 #122 ../images/Emo135.gifאת עדיין אוהבת אותם ....... , אבל יש כאלה שעדיין לא אוהבים אותם . P = זתומרת , כבר לא אוהבים אותם .
../images/Emo135.gifאת עדיין אוהבת אותם ....... , אבל יש כאלה שעדיין לא אוהבים אותם . P = זתומרת , כבר לא אוהבים אותם .
ס ספירוש בן חיים New member 8/10/07 #127 ../images/Emo168.gifלא הבנת!!!!! שאמרתי לא הכול באשמתם התכווונתי שלפעמים זה הבנות עושות את זה מתפרעות כמו חיות ראית כמו שהיה בקריון ובנהריה!!!!וזה חלק מהסיבהה ששככה הם מחזיקים מעצמם כאילו ואל מעלים לבמה וכאלה דברים מבינה???? אבל תכלססס הם צכים יותר לתתת!
../images/Emo168.gifלא הבנת!!!!! שאמרתי לא הכול באשמתם התכווונתי שלפעמים זה הבנות עושות את זה מתפרעות כמו חיות ראית כמו שהיה בקריון ובנהריה!!!!וזה חלק מהסיבהה ששככה הם מחזיקים מעצמם כאילו ואל מעלים לבמה וכאלה דברים מבינה???? אבל תכלססס הם צכים יותר לתתת!
מ מריה סנדלר New member 8/10/07 #129 ../images/Emo108.gifחחחח.. נכון אני עדין אוהבת את שרוןן ומקווה לראות אותו יום אחדד או אפילו לדבר איתוו.. דילב כבר לא אוהבת את אביחי?..
../images/Emo108.gifחחחח.. נכון אני עדין אוהבת את שרוןן ומקווה לראות אותו יום אחדד או אפילו לדבר איתוו.. דילב כבר לא אוהבת את אביחי?..
M MaStuLa76 New member 7/10/07 #90 משחק הסלב [= זה משחק מפורסמים, שנגיד אני רושמת "יהודה לוי " אז מפורסם שזה מזכיר לכן אתן רושמות [= והמילה סלב מזכירה לי -> מייקל לואיס ותרשמו בכותרתD; ותסבירו אם זה ממש לא קשור XD
משחק הסלב [= זה משחק מפורסמים, שנגיד אני רושמת "יהודה לוי " אז מפורסם שזה מזכיר לכן אתן רושמות [= והמילה סלב מזכירה לי -> מייקל לואיס ותרשמו בכותרתD; ותסבירו אם זה ממש לא קשור XD