ערן מזור הכט D; הם דומים D=
ס ספירוש בן חיים New member 7/10/07 #97 ../images/Emo168.gifמזרחית!!!XD יש לו שירים כאלה והכי יפה מזרחית=]
ס ספירוש בן חיים New member 7/10/07 #99 ../images/Emo168.gifאופסססס תיקון!!!חחח זה סלב התבלבלתי!חחחח אממ אייל גולן מזכיר לי.... דניאל בן חיים!חחחח אל תשאלו למה!
../images/Emo168.gifאופסססס תיקון!!!חחח זה סלב התבלבלתי!חחחח אממ אייל גולן מזכיר לי.... דניאל בן חיים!חחחח אל תשאלו למה!
נ נוופריי New member 7/10/07 #101 כוכב נולדד ... חחחחחחחחחחחחחח אין הוא לא מזכיר לי אפחד חוץ מאת שכןש לי חחחחח עודד מנשה חחחחחחחחחחחחחחח
כוכב נולדד ... חחחחחחחחחחחחחח אין הוא לא מזכיר לי אפחד חוץ מאת שכןש לי חחחחח עודד מנשה חחחחחחחחחחחחחחח
ס ספירוש בן חיים New member 7/10/07 #103 ../images/Emo168.gifכנסי!חחחחח אני צכה עכשיו לעשות על כוכב נולד או עודד מנשה?חחח
מ מיכליק XD New member 7/10/07 #109 ../images/Emo135.gif מי זה ? . DDD = טוב הוא מזכיר לי את הראל סקעת .
L lililulu New member 8/10/07 #117 אריק ברמן../images/Emo99.gif רותם יש לה הוט מאיפה היא יודעת מה זה הנפילים?!D;
M MaStuLa76 New member 8/10/07 #118 נינט טייב אין לי מושג למה . >< וגברת פינפאל , גם לי יש הוט ואני יודעת מה זה נפיליםD; אז שוש.
מ מיכליק XD New member 8/10/07 #119 ../images/Emo135.gifרן דנקר . שמעתי על הנפילים משהו ,, אבל אני בכלל לא יודעת מי משחק שם , ובכלל ת'שמות האמיתיים של השחקנים . P =
../images/Emo135.gifרן דנקר . שמעתי על הנפילים משהו ,, אבל אני בכלל לא יודעת מי משחק שם , ובכלל ת'שמות האמיתיים של השחקנים . P =
מ מיכליק XD New member 8/10/07 #124 ../images/Emo135.gifעופר שכטר . [: מה ? , היא שיחקה איתו במייייייישחק החיים . [; והדר המשפחה שלה מש'ו כמו בוימולד , כן כן , ככה . אני חושבת . O;
../images/Emo135.gifעופר שכטר . [: מה ? , היא שיחקה איתו במייייייישחק החיים . [; והדר המשפחה שלה מש'ו כמו בוימולד , כן כן , ככה . אני חושבת . O;