שרשור הפרק השלישי

|בובספוג|../images/Emo111.gifשלי הייתה מפחידה!!

יאווווווווווווו כשהם הראו את התמונה שלה בלי הליטוש צרחתי אמאלה זה היה כ"כ מפחיד!!! כל השאר היו פשוט מהממות! אווה פ-ש-ו-ט דיווה כמו שאמרו לה שם ואמנדה קצת התחילה לתפוס תחת אבל עדיין מהממת!

shawn 1

New member
אני שמח שג'ולי עזבה!!

איך היא היתה מסוגלת לומר את מה שאמרה!

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifנורל כזאת יפההה

אוף
חח היא חמודה איך היא התלהבה שהורידו לה את הגשר
יהיה גם מהממת
העיניים של אמנדה מתחילות להפחיד אותי אחרי שחימצנו לה את השיער
זה נראה לא אמיתי כזה
אבל יפהה
ההודית הזאת... ג'ולי
מזל שהיא עפה
לא אהבתי אותה ממש
היא לא מיוחדת כזאת... אווה נראית כל כך מוזרררררר
השפתיים שלה נראות ענקיות והיא מנפחת את הנחיריים כל הזמן
אבל בתמונות היא יוצאת יפההה
טוקרה מדהימה
. אני ממש אוהבת אותה
נממ... זהו נראה לי... בפרק הבא יואנהה

Dark Force

New member
../images/Emo41.gifפינת הכי הכי..../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif|פגרה|

הכי ראינו וחשבו ששכחנו- לא היה בדיוק בפרק השלישי\שני בעונה השנייה שיעור איפור... פשוט דה ז'ה וו..
הכי מלכת היופי- כשג'ניפר שמעה שתורמים את השיער שלה לילדים חולי סרטן היא הפסיקה לבכות- "אני רוצה שלום עולמי
"
הכי מיס מתיקות שאפשר כבר לחנוק- אמנדה דואגת להזכיר לכולם שהיא האמא של כולם..
הכי מפחיד- המייקאובר שעשו לאמנדה.. היא דומה לבנשי
הכי רצינו- שבבר מצווה של האחיין הקטן, יהיו מלצריות כ"כ יפות כמו שהן היו..
הכי מפגרת- קאסי, מה את חושבת לעצמך שאת מספרת לכולם שאת בולימית מול מצלמה- וחושבת שלא ידעו
כאילו, מה
הכי צחקתי- כשטיירה עשתה אמבוש על קלי, בגלל משפט אחד קטן קטן שאמרה.. וזה רק אני או שקאסי וג'ניפר ממש מזכירות אחת את השנייה
שיר.

Pink Angel1

New member
כמה שאמנדה הראתה שהיא האמא הדואגת

ממש לא היה יפה שהלכה וסיפרה לבנות על הבעיה של קאסי.

niranat

New member
לדעתי הן ממש לא מזכירות

איזה אמבוש טיירה עשתה על קלי?! לא זכור לי...

רותם ע

New member
נראה לי שהכוונה היא

לזה שקלי אמרה בסוף שיכלו לבחור תמונה יותר טובה, ואז טיירה אמרה שהיא כאילו מאשימה אחרים במקום את עצמה בזה שהיא לא מצטלמת מספיק טוב ושהיא לא מקבלת ביקורת וכו'... אבל רק נראה לי, כי לא ראיתי את כל הפרק

שלומית16

New member
אני חושבת שנורל עדיין מכוערת

ברור שזה עשה אותה קצת יותר יפה אבל עדיין אין בה שום דבר מיוחד והיא גם לא כל כך יפה אמנדה מאוד יפה למרות שאני חושבת שזה יותר מידי בלונדיני, אבל עדיין היא ממש יפה ולגבי מה שהיא עשתה היום נכון שזה לא היה יפה שהיא סיפרה לכל הבנות על הפרעות האכילה של קאסי אבל אני לא חושבת שזה מתוך רוע,היא רצתה שגם הבנת יידעו ,ככה אולי יוכלו לעזור לה או משהו אבל לפחות היא התחרטה על זה אח"כ,שזה מראה שהיא לא עשתה את זה מתוך רוע

Pink Angel1

New member
דעתי

אמנדה- היא ממשד יוצאת יפה בתמונות והבלונד שעשו יותר מידי בהיר. אן- לדעתי ממש לא צבעו לה יפה את השיער. אווה- התמונה של בין המוצלחות, ממש יצאה יפה. נורל- משמ מכוערת! חוץ מצבע עיניים יפות אין בה כלום. ג'ולי- לא נתנה לנו לשכוח שהיא הודית, כל שניה הזכירה את זה שמחה שחזרה הביתה. קריסטי- הפנים שלה משעממות, לא אהבתי.

למעלה