שרשור הפרק השלישי

Pink Punk

New member
אמנדה

אני עדיין הכי אוהבת את אמנדה למרות שזה נראה כאילו היא נהיית קצת דיווה... בהתחלה באמת שוק הבלונד, ואני מזה אוהבת ת'חום שהיה לה... אבל אח"כ מתגלים וזה בעצם יפה, וגם ראיתי תמונות שלה בפרקים הבאים- והן מדהימות!!!! אין, דוגמנית מלידה! ולגבי הקטע עם קאסי, היא באמת רק דאגה לה והיא רק רצתה שכולם יוכלו לעזור, עובדה שהיא כעסה על עצמה והתקשרה לאמא שלה והכל, היא באמת לא בנאדם רע! היא מותקקקקק חולה עליה! איך אהבתי שג'ניס אמרה שהתמונה שלה מושלמת, וכל השופטים מחאו לה כפיים וגם הראו שהריטוש לא שינה כלווווום!

angel of dead

New member
אמנדה יפה

אבל בגלל שיש לה עיניים,שיער ועור בהיר אז היא קצת מפחידה אני חושבת ששיער קצת כהה יתאים לה(אולי בלונדיני כהה,לא לגמרי)..

PadfootGirl

New member
המ. ../images/Emo115.gif

לא אהבתי את השיער החדש של אמנדה. לדעתי היו צריכים להשאיר את השיער שלה באותו אורך ולצבוע לשחור סיני. והתוספות שיער שלה מכוערות. כ"כ רואים שהן לא אמיתיות. והצבע קר. קאסי יפה, חבל שהיא בולמית. נורל הפכה להיות ממש יפה, לדעתי היא תישאר הרבה. אני גם לא אוהבת את השיער החדש של טוקרה. למה הם שמו תוספות שיער כמעט לכל אחת? מתאים לה יותר שיער קצר. אבל אהבתי את יה יה. היא ממש יפה בלי הצמות, והעור שלה השתפר. גם התמונה שלה הייתה יפה. ו...זהו.

libi155

New member
אני לעומתכם חושבת שמה שעשו לאמנדה..

ממש הוסיף לה...היא נהייתה הרבה יותר מיוחדת וגם זה מאוד מתאים לה...קודם לא הצלחתי לראות כ"כ את היופי שלה חוץ מהעיינים אבל עם השיער הבלונדי הבוהק רואים יותר את היופי שלה והיא בכלל יותר בולטת!

אווקי, אז הסיכום הקצר שלי..חח

דבר ראשון, בהתחלה נורא אהבתי את אמנדה, היא הצליחה לגרום לכולם לאהוב אותה עם הסיפור שלה, מעיין קטע כזה של סימפטיה למסכנים...
אבל פתאום צבעו לה לבלונד הזה, היא זוהרת ורעננה, והיא תפסה תחת
ממש התעצבנתי. ובקשר לזה שהיא סיפרה תסוד של קאסי, בסדר זה לא היה טוב, אבל לפי דעתי היא ניסתה רק לעזור לה. ומה קאסי מטומטמת
'אני מקיאה אבל לא בולמית'.. חחחח... אווה מדהימה, הלוואי והיא תנצח! וזהו נראה לי, אההה.. המהפך שעשו לניקול, רק עשה לה טוב, היא נראית עכשיו טוווווב
וברוך השם נפטרנו מג'ולי אם הייתי שומעת אותה עוד פעם מדברת על המסורת ההודית הייתי שוברת תטלויזיה.

purple rain2

New member
../images/Emo175.gifולהלן רשמיי מהבנות:../images/Emo175.gif

ג'ולי- בדיוק מי שרציתי שתעוף. לא יפה בכלל לטעמי והתלהבה קצת יותר מדי מהקטע שהיא הודית.
אמנדה- או מיי גאד למה הרסו אותה, למה?! היא הייתה ממש חמודה עם השיער הקודם, והבלונד אפרוח הזה פשוט מזעזע. היא נראית מפחידה, ומשום מה גם התחילה לתפוס תחת.
אן- נראית גם עכשיו טוב, אבל החום-שחור הטבעי שלה הכי יפה לה.
ניקול- לקחו את המייקאובר שלה קצת יותר מדי ברצינות...
זו זו שהייתה עם השיער הארוך ארוך קודם? אממ וזהו לבינתיים...

Dawson girl

New member
אממ ההיא עם השיער הארוך

זו ג'ניפר.. ניקול זו ההיא שצבעו לה לאדום וקיצרו לה את השיער.. וממש יפה לה ככה
אבל נורל הכי חמודה

purple rain2

New member
זהו, אני תמיד מתבלבלת בין ניקול

לג'ניפר, לא יודעת למה
ניקול יפה גם עם האדום אבל השינוי קצת דרסטי מדי...
חחח אני בכלל לא זוכרת איך היא נראתה קודם, אני תכף אלך להסתכל
\ איכס, נורל?! גאד נעמי, אין לך טעם בכלל!
אני הכי שונאת אותה שם, היא כזו בעעעעע

niranat

New member
../images/Emo68.gifהפרק של אתמול../images/Emo68.gif

היה פרק נחמד ועם זאת קצת משעמם, בכל מקרה, הנה רשמיי מהפרק:
אמנדה [הנושא החם] - ממש ממש ממש לא אהבתי אותה מקודם, באמת היה לה מראה כזה של זמרת ברים והיא נראתה ממש לא מתאימה לתכנית, אחת שבטח לא תהפוך לטופ מודל הבאה. אני עדיין חושבת שיש לה לוק מבוגר מדי ואני בכלל לא אוהבת אותה, ולמרות שהבלונד-אפרוח הזה לא מתאים לה לפנים הוא משפר אותה, עושה אותה יותר דוגמניתית. האופי שלה ממש מציק, "אני אמא אוהבת, ספרו לי כל מה שיש לכם.........
ואני אפיל אתכן
"
אן - המהפך שעשו לה רע ממש... קודם כל בלי קשר לאיך שזה נראה עלייה, השיער שלה עכשיו נראה ממש מכוער, הגוונים מכוערים והתספורת עצמה סתמית לגמרי, ישרה כזאת ולא תופסת את העין. וחוצמזה, הרבה יותר התאים לה שיער כהה, היה לה הרבה יותר יפה לפנים.
נורל - וואו! וואו, וואו, וואו! איזה שיפור... היא עדיין דומה לתוכי לדעתי, אבל היא ממש מתוקה ומלאת שמחה, והשיפור שעשו לה פשוט אדיר, היא לא יפה אבל נראית טוב ממש.
ניקול - איזה לא בולטת היא... בכלל לא שומעים ורואים אותה... אבל בכל מקרה, השיער שלה ממש מגניב עכשיו. אהבתי
טוקרה - דבה נשארת דבה!!!
ג'ולי - תודה לבודהא שהעיף ת'מסריחה הזאת... מכוערת תחת.
קלי - וחבל שבודהא לא העיף גם את קלי יחד איתה!

niranat

New member
תראי, הכל יחסי...../images/Emo22.gif

אבל הלוק שלה השתפר ממש, תחשבי שהיית רואה אותה ברחוב [נגיד, מאחורה.. חח סתם] אז היית חושבת שהיא נראית טוב... היא עדיין לא יפה אבל יש לה גוף ויש לה לוק ממש חמוד עכשיו... ואני חושבת שזה לא מתאים לדוגמנית, אבל החיוכים הטיפשיים שלה וכל ההתנהגות הילדותית הזאת והמשחקים האלה עם השפתיים והלשון זה ילדותי כזה וחמוד.

אוףףףףף הפסדתי את הפרק והשידור

החוזר! מישהו יכול בבקשה לספר לי מה היה(פרטי פרטים) או איפה אפשר להשיג או משהו....בבקשה

purple rain2

New member
תקראי את השרשור ותביני../images/Emo8.gif

וחוץ מזה בקישורים יש כל שבוע שרשור של התמונות מהפרק.

OhBaby

New member
../images/Emo58.gif ספויילר בקשר למה שכתבת

|כןנורל לא תעוף היום!! כי אני יודעת שהיא תישאר לפחות עד ה7 האחרונות!! כבר כתבתי זאת!!

למעלה