תלונות בנושא נווה נופש,

yochi 23

New member
לעומת זאת הילדים שלי נהנו בקייטנה

ולי יש תחושה שאתם מגזימים בתלונותיכם שני הילדים שלי גם בקייטנה והם דווקא מאוד נהנים אתם יכולים להעביר הערות, הצעות וגם תלונות ואני מסכים להגדרה "בונות" אבל יש לכם תחושה שהאנשים הן במועצה והן בקייטנה הם עבדים שלכם- עינת צריכה לענות לך כל שניה שתתקשרי, רכזת הקייטנה של נווה נופש צריכה להתייצב וכ"ו. האנשים הללו עושים ,עובדים ונותנים שרות לישוב . אז אפשר להעיר לשאול ולהתייעץ ותתפלאו אולי גם לעזור אבל רק לבקר ולהתלונןוכן רק לקטר אני בטוח שגם אם היו מביאים לכאן את ערוץ הילדים עם ערוץ המדע ועם המדריכים הכי טובים היו גם תלונות וקיטורים.

lanya

New member
הקיטנה נהדרת והילדים קמים ברצון

בבוקר, לא מבינה למה סתם מתלוננים

תלוי איפה הילדים

הקיטנה לא נהדרת , ויש הרבה בעיות שפותרים אותן תוך כדי תנועה. לטעמי ההתנהלות המקדימה לא היתה תקינה ולכן נוצרו מצבים לא צפויים. הבוקר למשל נודע לי שהסייעת שהיא בעצם הצוות "המוכר" בגן לא תמשיך בקייטנה עקב איזו פציעה . נכון זה קורה ואולי בלתי צפוי אבל אם ההתנהלות המקדימה היתה שונה המצב אולי היה קצת אחרת . מעבר לעניין שגם בצהריים מאחדים גנים כדי לחסוך עוד קצת על חשבון ילדינו ובל נשכח שצוות קיטנה עד היום היה גננת וסייעת והיום סטנדרט זה כבר לא קיים. צר לי על המצב שאליו נקלענו

Nushi121

New member
מה קורה לכם חבריי ושכניי !!!!

יש בעיה !! צריך להעלות אותה ולדאוג לפתרונה. מה קרה? כבר אדם לא יכול להביע דיעה או לבקר ??? הגזמתם ובגדול. וזה בסדר גמור שיש ילדים שנהנים בקייטנה. אבל צריך לבדוק יחס הוגן כמה נהנים מול כמה שלא מעוניינים ללכת לקייטנה כבר ביום השלישי "כי משעמם שם והם סתם עומדים באמע של החדר ללא מעש" (ציטוט של הילד) ד.א. לא ראיתי שם אפילו כסאות. הילדים פשוט ישובים על הרצפה ללא שטיח או מחצלת. אז כך בודקים את מס' התלונות מול מס' הילדים שקיימים בפועל בקייטנה. ומר בקר היקר, אל תנסה לייפות את פני הדברים. להגיד לילד שלי איך להתנהג זה דבר אחד. לצרוח או לאיים זה דבר שני. אז. אנא ממך, את דרך ההתנהלות שלי עם ילדיי תשאיר לי.יש גבולות שלא חוצים. ושוב לעצם העניין.... החבר'ה לא מקצועיים ואני לא בטוחה שאני רוצה שיוציאו אותם מחר לבריכה. הסכנה בעייני גדולה מידי. לא סומכת !!! וגם אם אנשים עבדו קשה למען הקייטנה .. זה לא אומר שהכל חייב להצליח. "הדרך להצלחה רצופה במכשולים" אין כעס כלפיי מי שארגן אותם אלא, על נווה נופש עצמם. אנחנו מחוייבים לפתור את הבעיה. שלכם, בכנות כמו תמיד !!

eli a14

New member
אחד מילדי בקייטנה

הילדים שלי גם בקייטנה אחד בכיתה ד' והשני בקייטנה חיצונית לא ביישוב. הילד שבקייטנה שביישוב נהנה מאוד ודווקא זה שבקייטנה החיצונית בוכה כל בוקר(ושם אין עם מי לדבר). היו לי בעיות ביום הראשון אך דיברתי עם רכזת הקייטנה אילנה מנווה נופש והיא פתרה לי אותם ,הם אלה שארגנו את הקייטנה .

קייטנה בגן אורנים

בהמשך לשני המסרים הקודמים בשרשור, תמי הסייעת עבדה גם בצהרון, והיה ברור לנו ש"הנציג מצוות ההדרכה הקבוע של הגן" יהיה תמי, היות שהיא הייתה כל הצוות הקבוע של הגן. שאר הצוות התחלף לבקרים. בנוסף - ממתי צוות קיטנה מתחלף באמצע היום? גם אני מרגיש מרומה. עניין נוסף הוא, שאיש לא טרח ליידע אותנו בעוד מועד, ומה שעוד יותר גרוע הוא שגם את תמי לא טרחו ליידע בעוד מועד, ולמיטב הבנתי היא עצמה למדה על כך רק ב 1 ביולי. נראה לי שזה מטיל בספק את האיכות האנושית של האנשים שמנהלים את הצהרון, ואת ההתאמה שלהם להמשיך ולנהל צהרונים או קייטנות ביישוב. איציק

לארי

New member
אני מציע להפסיק את הדיון הפרסונאלי

שמתרחש כאן, ולא לדון באדם פרטי (על אחת כמה וכמה עובד ציבור) מעל הפורום. כדאי להימנע מדיון לטוב לרע באדם פרטי, משום שבקלות יכולים להופיע כאן לדוגמא הודעות שינמקו מדוע גננת x או סייעת y טובות או לא טובות בתפקידן וזה בברור- לא המקום לכך. בעיות עם צהרונים\קייטנות\סייעות אפשר להפנות לגורמים המקצועיים כגון, אחראית הצהרונים, מנכ"ל נווה נופש, עינת מטעם הישוב, ועדת חינוך וכן הלאה. בעיות אלו לא יפתרו מעל גבי הפורום ואבקש להימנע מהעלאת בעיות פרסונאליות כאן.
לארי

yaronlan

New member
מסכים עם לארי בעניין הדיון הפרסונאל

ומבטיח ש'נוה נופש' תעשה הכל כדי שהקייטנה תפעל לשביעות-רצון הילדים וגם ההורים

Limor C

New member
בעיות בגן השפתי

ירון שלום, יש בעיות עם ילדי הגן השפתי. שלחתי לך מסר. לימור

yaronlan

New member
הבעייה נפתרה, ילדי הגן שנרשמו

לצהרון, יכולים להשתלב עם הגננת או הסייעת שלהם בפעילויות המיוחדות של הקייטנה

ירון בוקר טוב

הבוקר שלחתי את ילדתי לקייטנה והבנתי שהצוות נשאר עד סוף היום. אפשר לקבל פרוט לכל גן מי אנשי הצוות ועד איזה שעה הם נמצאים. כפי שגם אנחנו לא ידענו, לא הכנו את הילדים לכך. נא עדכן בדחיפות. המצב בו המידע זורם טיפין טיפין וברגע האחרון אינו מוסיף לשקט שלנו כשאנו בעבודה.

yaronlan

New member
ביקשתי מאילנה, מנהלת הקייטנה

ליצור אתך קשר ולעדכן לגבי הצוות

ירון עדיין לא יצרו קשר

אבל דיברתי הרגע עם הגן , נאמר לי ביום שלישי כתבת לי שיש 15 ילדים בצהרון והצוות הוא סייעת ועוד איש צוות. פתאום נודע לי שבבוקר היו 25 ילדים בקיטנה ומשום מה עכשיו בצהריים צרפו את שני הגנים יחד ויש 29 ילדים ביחד. אני לא מבינה למה בבוקר אין גננת וסייעת כמובטח לנו ובייחוד שמדובר בכמות כזו של ילדים. דבר שני למה צרפו את שני הגנים יחד בצהריים? זה קייטנה או בייביסיטר? ההרגשה שלי מאוד לא טובה מדרך ההתנהלות של הקייטנה ומההפתעות שאנו מגלים מרגע לרגע. מ ה ק ו ר ה ?

yosi 6

New member
הפסקת התקשרות עם נוה נופש מיידית

למען ילדינו, בעקבות ריבוי התלונות על האיכות,האמינות והשירות של חברת נוה נופש לדעתי כדאי לפעול מיידית למציאת מפעיל צהרונים/קיטנות אחר לשנת הלימודים הקרובה. הורה לילד בגן.

אלי בקר

New member
אנחנו היינו מאד מרוצים בצהרון

ולהכפיש בעילום שם זה פחדנות או כפי שכבר ראינו בעבר מגיע מאחד המתחרים שלא הצליח לזכות במכרז או למלא את הקייטנה שלו.

yaronlan

New member
מוזר מאוד שתוך פחות מ-3 שעות

אילו הן מסקנותיך, בכל מקרה נשמח לטפל בכל תלונה שתגיע אלינו

כרמל 123

New member
האם בקייטנת נוה נופש בישוב ?

כשאני אמרתי לנוה נופש שבחוזר שקיבלנו מחבר היתה אמרו שניתן יהיה לקבל הנחה נאמר לי שזה לא תקף לגבי הקייטנה בכפר האורנים. אשמח קלבל מידע במסר אישי

yaronlan

New member
אכן מדובר גם על הקייטנות בישוב

לקח קצת זמן לאשר את זה, מכיוון שהנושא נסגר יחסית באיחור, אולם גם לאנשי קבע יש הנחות בקייטנות 'נוה נופש' בכפר-האורנים

למעלה