תלונות בנושא נווה נופש,

שלום ירון, טוב שאתה כאן

ניסיתי לברר את מבנה הקיטנה בגן שיבולים אליו נרשמתי. לצערי הרב עדיין לא ברור המבנה ועם איזה צוות תהיה הקיטנה. וזה ארבעה ימים לפני פתיחתה. האם אפשר לקבל תשובות?

yaronlan

New member
איילת שלום, נעמי הסייעת תהיה בצוות

עם בחורה נוספת, סה'כ כרגע רשומים 15 ילדים, לא ברורה לי שאלתך בקשר ל"מבנה", בכל מקרה תקבלו תוכנית מפורטת של הקייטנה ביום הראשון, לפרטים נוספים ניתן ליצור קשר עם אילנה בסלולר 0523365794

הנחה לעובדי מדינה

מה זאת אומרת בגלל אילוצי לוח - זמנים הרי למשרדי הממשלה יש הסדר עם נוה נופש למה אי אפשר לפעול ולצרף גם את תושבי כפר האורנים שהם עובדי מדינה? אם כבר עושים אז לכולם

yaronlan

New member
נשמח מאוד לצרף גם את עובדי-המדינה

להסדרי סבסודים, בשביל זה צריך אישור מהחברה למפעלי כלכלה ותרבות לעובדי המדינה בע'מ והם 'סגרו' את הרשימה בחודש מאי, העניין לא תלוי ב'נוה נופש'

ogni

New member
רישום סגור לקיטנה בהנחה למורים

ירון שלום! לפני כחודש פניתי למשרדי נווה נופש ונאמר לי שההנחה לחברי הסתדרות המורים אינה חלה על תושבי כפר אורנים. בעקבות המידע החדש בפורום על הנחות משמעותיות לחברי הסתדרות המורים, פניתי הבוקר למשרדכם. התבקשתי לפקסס טופס רישום וכך עשיתי קיבלתי תשובה שלא ניתן עוד לקבל הנחה של הסתדרות המורים. התשובות שקיבלתי מהמשרד לא היו מספקות, ולא היתה נכונות לעזור. אודה לך אם תוכל לבחון את פנייתי ולסייע. בברכה חגית עגני

הערכה לירון לן - מנכ"ל "נווה נופש"!

אני מבקש להביע את הערכתי לירון לן מנכ"ל "נווה נופש" על מעורבותו בפורום ועל מתן תשובות ישירות, ובכלל.

ginats

New member
מה לגבי עובדי קופ"ח כללית?

יש הסדר לגבי קייטנות נוה נופש, אך לא לגבי זאת של כפר האורנים.

gath

New member
הנחה לחברי הסתדרות המורים

נרשמתי למחזור האחרון של נוה נופש , נאמר לי שיישוב שלנו זה גם ככה תעריפים מוזלים ושלא אזכה להנחה מיוחדת. 25-25 לאוג' 530 שח עד 13 . יש למישהו מידע אחר?

לארי

New member
../images/Emo180.gif תלונות בנושא נווה נופש,

קייטנות, צהרוננים, בשרשור מטה.

להורים שאינם מרוצים:

תנאי הביטול של ההרשמה הם (ואני מצטט מתוך טופס לדוגמא שהוחתמו עליו ההורים שפנו לנוה נופש דרך הסתדרות המורים): "במקרה של ביטול הרשמה או הפסקת השתתפות של ילד בקייטנה, יש להודיע בכתב למשרדי נוה נופש וההחזר יהיה לפי התנאים כדלהלן: עד 6 ימים לפני תחילת הקייטנה - לא יהיה כל חיוב. בין 5 ימים לפני תחילת הקייטנה ועד 3 ימים לאחר הפעלת הקייטנה - יוחזר שני שליש מהסכום. בין 4 ימים ועד 7 ימים לאחר תחילת הקייטנה - יוחזר מחצית הסכום. מעל 7 ימים לאחר תחילת הקייטנה לא יוחזר סכום כלשהו". מאחר והקייטנה החלה ב-1/7/05 כדאי להזדרז למי שהקייטנה איננה עונה על צרכיו ודרישותיו. מספר הפקס' של נווה נופש: 09-7449077.

הילדים שלי מאוד נהנים בקייטנה - תוד

תמיד יהיה קומץ של אנשים שאף פעם לא יהיה מרוצה -תעלו את טענותיכם עניינית תוך שיתוף פעולה במקום להשתלח אולי יהיה יותר נעים לנותני שרות לבוא ליישוב. ואני דווקא רוצה להגיד תודה רבה לצוות הקייטנה ,למנהלת של נווה נופש ,לעינת ולועד הישוב.

yochi 23

New member
../images/Emo51.gifמצטרפת לתודות

לכולם -לאילנה מנווה נופש על הסבלנות לכל ה"שגעונות".

ה ד ס א

New member
הגזמתם לגמרי!!

הבת שלי בכיתה ג', נהנית מהקייטנה וכמובן שתמיד יש פה ושם קיטורים, יש לי הרגשה שההורים מנפחים יותר מידי. בכל אופן זה שיש פה 2-3 הורים צעקנים(ומעניין שתמיד אלו אותם אנשים והנושאים מתחלפים...?!),] לא הופך ל"בעיה עם כיתות ג' ! שבת שלום. ו...רצוי להתייחס ברצינות להצעה של מושי, לטובת כולנו.

greenview

New member
שלום לכולם ונעים מאד

שמי ליאת מטס, רכזת הקיטנה של ביה"ס בכפר אורנים. אומנם כניסה מאוחרת, אך מכיוון שאינני מהיישוב לא הכרתי את הפורום. קראתי, התרשמתי ממגוון הקולות וההערות. מעתה מוסיפה לכם כתובת נוספת שתוכלו לפנות אליה לגבי אי סיפוק רצון נקודתי בנוגע לילדכם- אני. הטלפון האישי שלי הוא 052-4314787 מבטיחה תגובה וטיפול מיידי. לגבי הקיטנה, היום הראשון היה אומנם קשה, אך מאז העניינים בגרף עלייה ברור. היינו ביום חמישי בבריכה, היה מצויין, לא היה צפוף וההנאה הייתה מרובה, כמובן בשילוב עם רמת בטיחות גבוהה. יום ראשון נוסעים לקיבוץ אייל (אזור כפר סבא) יום כיף בלימפולנד, חוזרים ב16:00 מה יש שם? קרטינג, ג'ימבורי, מתנפחים, משחקי חשיבה ויצירה, פיתות בטבון, פינת חי וכמובן בריכה. ידוע לי שביום ראשון צפוי להיות שרב, המדריכים תודרכו על ידי להקפיד על שתייה מרובה במיוחד ושהייה בצל בלבד. שוב חוזרת ואומרת, לאותם הורים שעדין אינם מרוצים מהתפקוד הכללי או הספציפי, הינכם מוזמנים ליצור קשר ישירות אליי. מותר גם לצלצל ולומר מילה טובה ומפרגנת... בברכה, מטס ליאת.

למעלה