I Know What You Did Last McWeekend

Little McMickey

New member
../images/Emo180.gifI Know What You Did Last McWeekend../images/Emo123.gif

אזזזזזזז אתן בטח שואלות מה פירוש הכותרת המוזרה הזו.. אז ככה, הייתי רוצה שתשפו איתי פעולה בעניין הזה
כל מי שעושה מקוויקנד אז שתנסה לשלב ולכתוב רק בכותרת[
] את המילה McWeekend או סוף שבוע [סופ"ש] בשם של סרט כלשהו או סדרה... מה שאני עשיתי זה כמובן מהסרט "אני יודע מה עשית בקיץ האחרון"
"אני יודע מה עשית בסופ"ש האחרון" או למשל.. "Back to the McWeekend"
"בחזרה לסופ"ש".. אתן יכולות סרטים בעברית או לתרגם סרטים שהם באנגלית ואת הכותרת שנתנו להם בעברית.. עוד דוגמא: "עולם חדש מופלא" "סופ"ש חדש מופלא" אז יאללה
מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
הלהקה המגניבה של השבוע:
אלבום שחרשתן עליו:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:
שבוע הבא, שירים, אפ אני אפתח..

NoNo xD

New member
../images/Emo176.gif Just My McWeekend :)

מצעד הלהיטים של מקפליי:
לא ממש שמעתי
פנסנס של פארמור 2 שירים של מיי כמיקל רומנס שאין לי מושג איך קוראים להם וזהו נראלי .. שבוע יחסית בלי שירים
הלהקה המגניבה של השבוע:
אין ממש .. אולי מיי כמיקל רומנס
אלבום שחרשתן עליו:
-
קליפ שעשה לכן את זה:
-
דרייק וג'וש, ארתור
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
וואי היה הרבה ! אבל אני לא אפרט ..
משהו ששימח:
לא היה \=
משהו שהעציב:
יום השואה שזה יום עצוב בכללי . והיה עוד משהו אבל שכחתי
ציטוטיה:
מה שאני זוכרת :
בשיעור מדעים צריכים לבחור את הציפור הלאומית אז המורה סיפרה לנו על כל ציפור . אז כשהיא סיימה ציפור אחת היא אמרה "עכשיו הגענו לבולבול, הבולבול שלנו...."
באותו שיעור המורה מסבירה איך מצביעים לציפורים, אז היא אמרה "ביום ב' בהסקה אפשר ללכת להצביע, תכניסו למעטפה ותשלשלו..." תשלשלו .. זה היה באותו רגע קצת מצחיק
עשיתי עם 2 חברות עבודה בתנ"ך ועשינו על הר הגלבוע אז חברה שלי אומרת "יש שם דביבונים שאוכלים פרחים" יש לנו ילד במצוינות שאחד המורים היה קורא לו דביבון אז אמרתי לחברה שלי "דמייני אותו [הילד שקרוא לו דביבון] אוכל פרח" כשחושבים על זה .. זה מצחיק ! עזבו .. חחח
סיפור חיים למורה לשל"ח [הכל התחיל מזה שהוא בא לבצפר עם חולצה בצבע סגול לילך] : הוא היה פעם אישה שנכנסה להריון, הוא הלך לטיולי של"ח כדי לעשות הפלה טבעית . לא היה יותר תינוק אבל הבטן נשארה ואז היא עשתה ניתוח לשינוי מין ועכשיו היא צחי המורה לשל"ח . מעניין איך קראו לה
! XDD אה והסיפור הומצא עם גילי
:)
מתנגן בראש / בפלייליסט:
-
המלצת השבוע:
אל תאמינו למחשבוני משקל ! הם משקרים ! אני לא במצב מסוכן וצריכה אישפוז דחוף
התמונה הכי חמה:
התחלתי מה זה להתאהב בו !
^&$#@$^%$**^)

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif XD חח אותה כותרת יש לנו ../images/Emo9.gif

חחחח הצחיקו אותי הציטוטים

AlmA XP

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo180.gif גם למורה לשל"ח שלך קוראים צחי?

והוא הומו? XDDDDDD הם מתרבים!!!!

NoNo xD

New member
../images/Emo176.gif האמת הוא לא הומו .. הוא נשוי XDD

לאישה
אבל הוא לבש חולצה בצבע סגול לילך , סוו זה הגיע לסיפור הרשמתי חחח

21 C h e n

New member
../images/Emo70.gifJust My McWeekend :)

מצעד הלהיטים של מקפליי: לא שמעתי.. :[ כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע sorry not good enough !! של מקפללי , Low של T-Pain ופול אווט בוי !! הלהקה המגניבה של השבוע:אממ..פול אווט בוי אלבום שחרשתן עליו: האלבום של מקפליי שעדידו'ש נתנה לי מואאאאהה :* קליפ שעשה לכן את זה: הקליעפ של כריס בראון "with you" תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: ת.אלופים של החיים ס.הסופר אקסית שלי משהו שהכעיס אתכם השבוע:נצלנים ! , אמא כועסת ! משהו ששימח:לראות את הבת דודה הקטנטנה שלי !!! משהו שהעציב:השוואה .. (עצווווווובבב) נמשיך לזכור ציטוטיה:ממ..מהישרדות:מרינה שונאת שונאת שוננננאתת להפסיד" חחח מתנגן בראש / בפלייליסט:תספר לי עליה-עדי כהן המלצת השבוע:לאוהב את מי שאתם אוהבים , להיזהר ממי שאתם שונאים !

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אומנות השרשור ../images/Emo26.gif

בלי קטע להיות ביצ' או משהו רק כדי לעזור :] מקווה שמובן ואם לא את מוזמנת לשאול. BTW מצעד הלהיטים של מק' הכוונה היא פשוט לשירים ששמעת שלהם אז אם שמעת את SNGE אז זה צריך להיות כתוב שם. וזהו, מקווה שתרמתי ><

אוווו צחי המורה לשל"ח ../images/Emo99.gif

ואי הוא המורה הכי מגניב בחטיבה
דיי להסתלבט עליו

NoNo xD

New member
../images/Emo176.gif עוד ציטוט איך שכחתי ../images/Emo3.gif

הלכתי ברגל בחזרה הביתה מהבצפר עם חברה ואז עוד ילד, שהיה איתי ביסודי הצטרף אלינו . אז דיברנו וזה ואז אמרתי משהו והתחלתי לצחוק [כאילו הצחקתי את עצמי] ואז הוא אומר לי "אבל זה לא היה מצחיק" אז הסברתי לו : "כשאני אומרת משהו אני לא מנסה להצחיק אחרים, אני מנסה להצחיק את עצמי"

RockStar2

New member
חחחחחחחחחחח "הבולבול שלנו"

גדולללל חחחחחח ותשלשלו....וואי איזה מורות~!

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo179.gif Just My McWeekend ../images/Emo176.gif../images/Emo180.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
Dont Wake Me Up Nothing She left me Met this girl Not Alone
Bleeding Love Baby Cakes ועוד כמה שאני לא זוכרת
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי
אלבום שחרשתן עליו:
-
קליפ שעשה לכן את זה:
http://www.youtube.com/watch?v=zqaJ9kzNTDY&feature=related
אלופים של החיים
אף פעם לא היה שלך
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
לגלות כמה טימטום יש בבנאדם אחד..לא יודעת אם זה הכעיס או הצחיק..
משהו ששימח:
הלך טוב בלשון ובהיסטוריה
משהו שהעציב:
יום השואה
וכל הסרטים והעדויות על זה..
ציטוטיה:
יש אחד
א': "ראיתי תמונות שלה,והיא ממש לא נראית בהריון.." ב': "נכון....חוץ מהבטן"
XDDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
christophe mae- belle demoiselle ... שיעורי צרפתית משפיעים עליי
המלצת השבוע:
תאכלו סושי..זה טעים
התמונה הכי חמה:
סופ"ש נעים לכולכן

Maddie

New member
סושי אכן טעים../images/Emo99.gif../images/Emo185.gif

התמונה כזאת אעאעעאעאע 3> אני מתה על הדמויות האלה!!חחח

Star McWeekndS ../images/Emo11.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: TBOPK LJ Broccoli WITS BW כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Westlife - Home Westlife - I'm Already There Westlife - Written in the Stars Westlife - Unbreakable Busted - Year 3000 Busted - Psycho Girl James Bourne - What You're About הלהקה המגניבה של השבוע: תמיד מקפליי
אלבום שחרשתן עליו: נממ אין. קליפ שעשה לכן את זה: נממ... היו יותר מדי, אבל ההוא של מקפליי באסטוריה שהארי בולס צ'יפסים וטום אומר שהוא איבד את המחשב שלו.. תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: בא לי לראות סטאר וורס. אז סטאר וורס. משהו שהכעיס אתכם השבוע: לא הספקתי להתכונן למבחן כמו שצריך כי הייתי חולה וזה כי הרופאה לא ידעה מה יש לי והייתי צריכה לסבול>< משהו ששימח: התחלתי שיעורי נהיגה? כמעט דרסתי אנשים? כמעט התנגשתי במכוניות? :) החיים יפים כשנוהגים XD עא, ופגשתי (שוב) את ג'יי ואילן שהם דומים בטירוף לדאגי ודני (בהתאמה) משהו שהעציב: עוד לא כיווצתי את התמונות של ביצ'ס והן עומדות לרצוח אותי, אבל עכשיו אין לי זמןXC יש לי מבחן ע-נ-ק ביום ראשון ואתם יודעים מה זה ציון עובר בקורס שאני לומדת? 70 >< ציטוטיה: "thank you for coming!" טום פלטצ'ר אחרי ראיון באסטוריה :) קפרעליו3> מתנגן בראש / בפלייליסט: הראש שלי ריק ומלא בתרופות כרגע >< המלצת השבוע: תראו סטאר וורס. זה טוב. [למה אין לי אותם בבית?! *ווימפר*] תראו אלאדין, זה עוד יותר טוב. -אבל- אל תדרדרו לטלטאביז ~~" התמונה הכי חמה:

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo2.gif טלטאביז זה איכות!

הם לימדו אותי דברים שלא ידעתי על קיומם! הווו מזה James Bourne - What You're About? והאם במתותה ממך תוכלי להעלות לי אותו..? |פאפיפייס|
בהצלחה במבחן ותרגישי טוב
טל, חיבתי אלייך מתגברת. זהו אמרתי את זה.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחח הרגשת את הסינון? ../images/Emo98.gif

סתםסתם התקלחתי ואז ארוחת שישי ובלה בלה בלה. מדוע ה-3 קישורים? ><" ו... אמ שמא נשוחח בהזדמנות אחרת או משהו? ^^ תודה לאבר

למעלה