I Know What You Did Last McWeekend

N e r d y

New member
באמת נהרוג אותך ../images/Emo11.gif

חחחחחחח סתם
אבל למה להקטין?

sweet shir

New member
אנחנו באמת הולכות לרצוח אותך XDDDDD

תעלי לאינטרנט או משהו. באלבומים של תפוז זה ממש נוח להעלות תמונות חחחחחח

McGirl For Life

New member
Step Up 2½ - The McWeekend

איזה מקורית אני!!
הא!! הא!!
מצעד הלהיטים של מקפליי:
אממ מלאאאאאאאאאא אין לי כח לפרט.. P:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
The Moffatts - Bang Bang Boom Venga Boys BOOM BOOM BOOM!
הלהקה המגניבה של השבוע:
--
אלבום שחרשתן עליו:
--
קליפ שעשה לכן את זה:
Boom Boom Boom Boom!! (I Want You In My Room) http://www.youtube.com/watch?v=S0-5dG_oX-Y וואי הם כאלה גדולים, הרגו אותי DDDD:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
הישרדות האנטומיה של גריי 4 נמלטים 1 עקרות בית נואשות 4 אלמה פירטה - וואי כל כך
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אבא!!!!!!!!!!@$!~!$#$^@!#$@@@$
משהו ששימח:
שביטלו לי את היום הארוך.. :) שהשבוע עבר ממש מהר שמישהי הביאה לי עוד פוסטר של מק שלא למדנו כל השבוע שדחו לנו מבחן גדול לעוד שבועיים שיש מחר יומולדת לחברה טובה ואנחנו מארגנות לה מסיבת הפתעה
משהו שהעציב:
יום השואה
ציטוטיה:
אמממ אין הרבה....
אתמול הייתה עבודה בקבוצות ואיזה ילד אחד עיצבן מישהי אז היא הראתה לו את האצבע האמצעית.. הילד: "הזין שלך עקום!!" אני:*ביציאה הכי מוזרה ולא קשורה* "אם הוא לא עומד אז הוא עקום.................." כולם מה זה הסתכלו עליי XXDDDDDDDDDDDDD
בהסעה 2 ילדות דיברו בשקט.. אז ילדה אחת באה להן "אני מעוניינת לדעת על מה אתן מדברות!!" וזה נשמע כאילו היא אמרה "אני מאוננת לדעת" וואי זה היה כזה מצחייייייייייייק אנחנו כיתה חרמנית..
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Venga Boys BOOM BOOM BOOM!
המלצת השבוע:
אל תדחו דברים חשובים- כי אחרי זה תיהיו ממש בלחץ!!
התמונה הכי חמה:

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif כמה Boom ../images/Emo6.gif

גמני חרשתי על ונגה בויז השבוע ם השיר הזה! יואו איזה התמכרות מטורפתתת
חחח והקליפ שהעלת גמני אהבתי ואצלי גם בסרטון השבוע דיי הם כאלה חמודים [ומסתתר שם איזה כוסון
]. גם עליו חרשתי ><" |פאתט| כזה שיר פרחות, קשה לי להודות בהאזנה אליו. והתמונההה

McGirl For Life

New member
השיר הזה פשוט ממכר!!!!

כל השבוע חרשתי עליו בבצפר ועכשיו כל השכבה שלי נדבקה בו..........|שורקומריםגבות| ולגבי הבנים האלה בקליפ, ראיתי עוד כמה סרטונים דומים שלהם והם פשוט קורעים!!!!!!!!!! השיר מזכיר לי שירים של קייטנות

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח ראיתי רק עוד סרטון אחד שלהם

ל-Every time we touch של קסקדה גם הוא היה חמוד ונראה כאילו הם החליפו שם מישהו טחחח

NoNo xD

New member
../images/Emo176.gifגאאאאד העיניים שלו ../images/Emo99.gif %$#^&(*^

Bleed for Me

New member
It all seems so contagious

not to be yourself and faceless in a song that has no soul
יש לי יומהולדת יום ראשון!! יאיי חחח... מצעד הלהיטים של מקפליי: הDVD החדש שלהם כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:כמו תמיד..כשהיה לי זמן לשמוע, חרשתי על הפלייליסט של אמריקן איידול הלהקה המגניבה של השבוע:סימפל פלאן
אלבום שחרשתן עליו: שומדבר מיוחד קליפ שעשה לכן את זה: Simple Plan - Love Is A Lie תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: אמריקן אידול,מגרש ביתי, על טבעי, האוס,אקו ביץ (סדרה בריטית ענקית!)טופ דיזיין,גוסיפ גירל..נו כרגיל משהו שהכעיס אתכם השבוע:כלום משהו ששימח:כלום משהו שהעציב:יום השואה כמובן ציטוטיה:^ פעם ראשונה שאני מצטטת את אותו השיר פעמיים ברצף..ושומעת אותו בלופים כבר שבועיים. מתנגן בראש / בפלייליסט:David Cook-innocent המלצת השבוע:שומדבר.. התמונה הכי חמה:דיוויד קוק כרגיל..עד שהוא ינצח!!

Fall Out Inbar

New member
הו, דיוויד!

שמת לב, שאיכשיהו תמיד אנחנו פותחות פה שירשור עליו? אני חושבת שאם אמריקה לא תפיתע, קוק ארצ'ולטה וברוק יגיעו לגמר.. ומן הסתם, ארצ'ולטה יינצח. לא נורא, הוא כבר זכה למספיק חשיפה
את יכולה להעלות לי את innocent ומה שהוא שר שבוע שעבר? בבקשה!

MissMaya

New member
../images/Emo89.gifהמ....

אני מתאפקת שלא להגיד משהו בקשר לניחוש שלך לשלישיית הגמר... D:

Fall Out Inbar

New member
זה בטוח יהיה ככה D:

אממ.. הבעיה היא שאין לי מסן. הוא בשלבי גסיסה רציניים, בקיצור.., את יכולה איכשיהו להעלות את זה לפה? או לשלוח למישהי שתעלה? אני פשוט שנים מחפשת את זה באימיול או כל מקום אחר, ופשוט אין.

Fall Out Inbar

New member
אני בשוק שברוק עפה../images/Emo7.gif

הייתי בטוחה שקסטרו הזה יעוף.., או לפחות סאישה.. אבל ברוק? עכשיו באמת אמריקה הפתיעה אותי <!!!>

Bleed for Me

New member
כי היא לא מדהימה ווקאלית

היא חמודה והכל ואמיתית אבל זה לא מספיק..גם טופ 5 היה יותר מידי גבוהה בשבילה..גם בשביל ג'ייסון וסאישה..

למעלה