I Know What You Did Last McWeekend

Maddie

New member
Coyote McWeekend../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
No worries Bubble wrap Five colors in her hair Ultraviolet Unsaid things
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
Evanescence-Cloud nine paramore-Let the flames begin Paramore-Hallelujah Paramore-Fences Paramore-Misery business
הלהקה המגניבה של השבוע:
Paramore
אלבום שחרשתן עליו:
Paramore-Riot Evanescence-The open door
קליפ שעשה לכן את זה:
Fall out boy-Beat it
פיט נראה כמו ביל מטוקיו הוטל
XDDDDD
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
סרט
: "גנב הזכרונות"-דפוק רצח "הפסנתרן"-מעולה כמו תמיד "הזייפנים"-סבבה דווקא, אבל אין לי שמץ של מושג איך זה הביס את בופור באוסקר
טלוויזיה
: מרפאה פרטית פרק הסיום של "אלופים של החיים"
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
לא זוכרת ><
משהו ששימח:
קיבלתי ציון מ-ע-ו-ל-ה במתמטיקה ^^ הכי גבוה בכיתה..ווהווו לי!
משהו שהעציב:
גיליתי שסבתא שלי איבדה אח בשואה
ציטוטיה:
הווו יש הרבה!
*אנטון משחק בGTA בפלאפון* "ראן מאדרפאקר ראןןן!!!" *האיש שלו נתקע במכונית* "אל תיתקע מאדרפאקר אל תיתקע!" *הוא נוסע* "סע מאדר פאקר סע!"
"אני עוד שנייה משתיאה במכנסיים"
לאנטון יש שיער ארוך, והוא נוסע על אופניים, והשיער שלו כזה עף מאחורה אני:"ווייייישששש וווויייייישששש"
סיגל נוסעת באופניים, ואני ואנטון הולכים אנטון:"ווייי! אוטו." אני:"וויי! מנורה!" אנטון*מרים ת'ראש ממש אחורה*:"איפה איפה?!"
רואים מנורה עם שתי ראשים אני:"והמנורה התפצלה לשתיים!"
*אוטו עובר לידנו וצועק משהו ואני צורחת מבהלה* אנטון:"הוא אמר בלבלולבלולבלולולבולבול"
"אל תיפלי ואל תשרטי את האופניים!" *חושב* "לא רגע, תיפלי- אבל אל תשרטי את האופניים!"
"תגידי משהו" "משהו" "לא, לא, תגידי משפט!" "משפט"
לאנטון יש אף גדול. *אנטון מגרד באף* סיגל:"ווואיי מה יש לך שם שכל הזמן מגרד לך!?כינים?!" אנטון:"אי אפשר כבר לדעת מה יש לי שמה, יש יותר מידי. פתחתי מחסן, יש שם הרבה חרקים" אני:"המחסן של אנטון!!!אפשר לעשות סדרת טלוויזיה. נשתלט על המחסן של כאילו, אבל במקום זה, יהיה 'המחסן של אנטון'" סיגל:"והכינים"
אנדריי ואנטון עושים תחרות אופניים, וסיגל אומרת "היכון, הכן - צא" סיגל:"מוכנים?היכון! הכן! נוי תתכונני! צא!" אנטון*מתעצבן טילים*:"לאלאלאללאלאלאלאלא! את לא יכולה לדבר ואזזז להגיד צא!! לא!!!"
כ":כ מצחיק לראות אותו מתעצבן!
בחזרות, המורה אומרת לילדה אחת לצאת עוד קצת לצד שמאל. המורה:"אוקיי, עכשיו תחוצי הצידה, יופי כן, תחוצי עוד עוד עוד עוד! תודה שחצת
"
מתנגן בראש / בפלייליסט:
סאות'פארק D:
המלצת השבוע:
תכינו חביתה, תמרחו קוטג מעל ותסגרו - זה טעים!

Maddie

New member
BTW הכותרת זה הסרט../images/Emo185.gif

Coyote ugly בעברית:חופשיות על הבר

Fall Out Inbar

New member
Proud and old McWeekend

על 'גאווה ודעה קדומה'.. חלש, חלש.
מצעד הלהיטים של מקפליי: DNY DBTL Noa alone TCFC you should know by now
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: fall out boy- beat it! 30STM- Caprion [או אייך שלא כותבים את זה..] הביצועים של קוק וברוק מאמריקן איידול ומלא ישנים טובים של גרינדיי, סימפל ובלינק..,!
הלהקה המגניבה של השבוע: סימפל פלאן! ואופוקורס, מק
אלבום שחרשתן עליו: -----
הקליפ שעשה לכן את זה: כל הקליפים מוונדרלד שכל אחד מדבר על עצמו, וזה.. נו, אין לי כוח לחפש
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: טומי ואוסקר
האוס
מל השכונה XDD וסרטים בעיקר דוקומינטריים על השואה..
משהו שהכעיס אתכם השבוע: עזבו, זה כבר עבר....
משהו ששימח: בעיקר לראות קליפים של מק ביוטוב. וגם משפחה
משהו שהעציב: יום השואה, מן הסתם
ציטוטיה: מור: אני פשוט עמדתי, ונפלתי. ~חלי מסטולה~ "אוימייגד, אוי מייגד אויי מייגד " תצרפו לזה ריקודים בסקנון מקרנה ותבינו מה מצחיק
אממ.. או שלא
~אני ורני רבות מי תהיה עם מי~ רוני: אני ודאגי נתחתן. אני: טוב, מה אכפת לי. אני אהיה הפילגש שלו. רוני *חושבת*: רגע לא.. בעצם, לא נתחתן אני : למה? רוני: כי אומרים. את יודעת.. שמתחנים מפסיקים.. אני: לעשות סקס? רוני: *משב מסתורי*: כן
מתנגן בראש / בפלייליסט: הכדורגל הטיפשי של אח שלי.
המלצת השבוע: תשחקו באבלס. זה טוב [וממכר
]
התמונה הכי חמה: תפוזבל!!!1

Fall Out Inbar

New member
ואם היה משהו שהצחיק אותכם השבוע..

אני וחברה שלי היינו במדעים בחדר מחשבים, ורבנו מי יותר חיתך -האיר או דאגי. את הענין הכריעה המורה שלנו למדעים, אישה בת *** [גיל עם שלוש ספרות..] שאמרה ש.. תופים!!!!! דאגי, ברור.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif סוף השבוע שמאלה ../images/Emo26.gif

נו, הסרט הישראלי 'סוף העולם שמאלה'
מצעד הלהיטים של מקפליי:
Not Alone. Ignorance. Danny Jones - Look At the Sky.
כל שיר אחר שעשה לי את זה השבוע:
Anastacia Feat. Sonny of P.O.D - I Do. Arctic Monkeys - I bet you look good on the dancefloor. Arctic Monkeys - Fake tales of San Fransisco. Arctic Monkeys - Red Light Indicates Doors Are Secured. Arctic Monkeys - The View From the Afternoon Citizen Cope - Let the drummer kick. Foo Fighters - What if I do? Foo Fighters - Miracle. Foo Fighters - Another round. Foo Fighters - Tired of you. Frankie Valli - Grease. Head Automatica - Beating heart baby. Hedley - 321. Jason Castro - I Don't wanna cry (Mariah Carey Cover). Kids In Glass Houses - Give me what I want. Maroon 5 - Nothing lasts forever. Maroon 5 - Back at your door. Maroon 5 - Harder to breathe. Maroon 5 - The sun. Michelle Branch - Find your way back. Mika - Any other world. Nickelback - Too bad. Vengaboys - Boom, Boom, Boom, Boom!! @#$%^&* ~חרישה~ חחחח פדחה לי אביב גפן - שיר עצוב. מוניקה סקס - מכה אפורה.
הלהקה המגניבה של השבוע:
ארקטיק מאנקיז.
אלבום שחרשתי עליו:
קליפ שעשה לי את זה:
Robyn - Who's that Girl: http://uk.youtube.com/watch?v=UYomJbEZG54
הופעה חיה, מלאה, חדשה וטובה של [חפשו אותם ברשימה]: http://msninconcert.msn.com/music/archive/he-il/archive.aspx
Fall Out Boy - Beat It (Michael Jackson Cover) קליפ טוב: הלינק|http://uk.youtube.com/watch?v=WR0-eHhfe2E|סלינק|
הארבעה בנים שעשו ליפסינק לבום, בום, בום, בום (איי וואנט יו אין מיי רום)!! של ונגה בויז. זה קורע ~חרישה~: http://uk.youtube.com/watch?v=S0-5dG_oX-Y&feature=related
ושוב הבנים האלה אבל הפעם יותר בוגרים עם קאבר ל-אברי טיים ווי טאצ' של קסקדה: http://uk.youtube.com/watch?v=a2ZM2n-73dc&NR=1
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
: חברים. Dirty Sunchez. זאת הגרסה הבריטית לג'קאס. Strutted. זה קורעע
: לילות טלאגדה: הבלדה על ריקי בובי
הכי גרועים בליגה. משחק מכור. אדם סנדלר XDDD ג'קאס - הסרט. כןכן, שוב. ><
משהו ש...
הכעיס אותי השבוע:
- 56 במבחן בביולוגיה.
שימח אותי השבוע:
- המתכונת בע"פ באנגלית הלכה טוב. - חזרות לטקס סיום.
העציב אותי השבוע:
יום השואה והטקס המרגש שהיה לנו בבצפר
ציטוטיה:
היו לי מלא השבוע אבל אני זוכרת רק 2: $שני ידידים שלי רצו ללכת לים$ ידיד1: אני שרוף ומתקלף ברמות ידיד2: יו, תראה לי *ידיד1מרים ת'חולצה* ידיד2: תראה לי, תראה לי *מרים לו עוד את החולצה* ידיד1: טוב מה, רוצה להפשיט אותי? אולי לראות לי גם את הבולבולון? ידיד2: למה לא? $חברה שלי כל הזמן אומרת על הפַּרְקֶט [XDD] חחח זה כאילו על הרצפה [דו איט און ד'ה פלור] אז כתבתי לה שיר בסופנטניות$ על הפרקט/מאת אלכס על הפרקט על הספסל על השידה על מכונת הכביסה בחדר הסגנית תזהר, אני ימנית על הפרקט.
מתנגן בראש / בפלייליסט:
You Me At Six - The Rumour.
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:
אני והיד של חברה שלי בחדר מורים בבצפר שחשה אומנותית

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif תמונה |||

ברנדון וקעקועו המדהיםם
שבוע טוב!

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifבלובנד!!!!../images/Emo99.gif

יא סקסונה! אני לאהוב איפור שלך.....! תלמדי אותי פעם OO" ו..ו...ו... יש מצב את מעלה לי את בום בום בום? אני יודעת שהעלו לך כבר אבל אני לא מוצאת תהודעה ><" חיחיחיחי

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אפחד לא העלה לי אותו בסוף. ../images/Emo11.gif

הורדתי אותו לבד כמו גדולה :> http://www.sendspace.com/file/h6xm60 הוו תודה אבל הזכויות שמורות שומן
סתםסתם אני מכנסת קורס עכשיו את מוזמנת להירשם, בעלות סמלית. |חמאה מומסת|

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifלא.. בדקי אגיין אני הורדתי והעלתי

במיוחד לקלי ואמרתי אולי גם את ורוני תרצו כי אתן הייתן היחידות שלפחות זיהו את השיר.. חחח

למעלה